85

AAA

преди 10 години

Япония, Корея, Китай, Израел, Виетнам, Монголия, Индия и много други държави са затворили границата за бежанци.

84

Имани

преди 10 години

Това е ценностния ВАКУУМ ЕС - в режим на бойна готовност!!! Ефектът на ЕВРОПЕЙСКАТА КРИЭА и миэерия не бяха достатъчни, също така диктатурата и формулата эа ЕВРОТО, която съсипа милиони "Европейци"!!!!

83

Ъ !

преди 10 години

Тая *** ли е или ПРОСТА или има още нещо,или още много неща от тоя род ????????

82

1

преди 10 години

що да не може да се затвори границата ***...?земи си ги увас тия *** да си ги хрантутиш.аз в моята страна не ги искамнещо все към неверниците ги тегли, а иран и ирак са много по-близо...

81

NIKO11111

преди 10 години

*** ционисти мръсни.Само вкарвате всички *** на света в Европа, с призиви за толерантност, на които и наши *** глави се връзват, за да унищожите нациите и държавите ни, колкото се може по- бързо.На България и трябваше по- голям неутралитет и да не се връзва в такива юдеиски съюзи като НАТО и ЕС, от които като най- бедни понасяме само вреди.

80

пияният

преди 10 години

Една от главните цели, на Международните ционисти, е,унищожение на Европейската цивилизация,чрез наводняването на Европа с бежанци, от провокираното дестабилизиране на арабските и африкански страни и те с успех го прилагат.Самата "Европа"(ЕС),стои като крава пред заколение и мучи в съгласие с хора на ционистите,но никой не и е виновен.НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН."ТЕ" С ПРАВО НИ СЧИТАТ ЗА "ГОИ"(***).

79

Анонимен

преди 10 години

СТАЛИНКЕ,КАЛИНКЕ....ВСИЧКИ ЛИ *** СТЕ ТАКА ПРОСТИ....ИЛИ ТИ СИ ..ДЕМОКРАТКА

78

Анонимен

преди 10 години

Не може да затворим границата си, заяви Кристалина Георгиева=======глупости можем Изрел от 50 години са затворили границата с всички около тях

77

Хехе

преди 10 години

Въпросната измислена Кристалинка ( знаем ,че тове не е рожденното и име) ,не живее в България и изобщо не и пука за нас! Не знам как точно я намърдаха на тоя пост ,след оная калинка с фалшивата декларация и липсващите знания по чужд език.

76

Анонимен

преди 10 години

Как, на нашите безработни, които са се осигурявали няма да има, за развитие няма да има, а за бежанците ще има. Наглост Тя обясни още, че България, като потенциален пункт за приток на бежанци, би могла да кандидатства по програмата за спешни нужди на ЕК, в която до края на тази година има около 3 млн. евро. А всички знаем, че едва приеха поправката за бюджета заради добрите ГЕРБ. Оставка за К.Г.Тя не защитава България, по скоро ни вреди.

75

elica1204

преди 10 години

Мястото на Сталинка/кристалина/ НЕ Е, като представител на Бълг-я В Европ.съюз!!!Там тя НЕ защитава нашите интереси, просто защото ОТДАВНА ЖИВЕЕ И РАБОТИ в САЩ. Тя е с еврейско потекло, приета е в Юдейското им общество, претендиращо да управлява Света и старанията и са в тази насока!Послушните Гербаджии я лансираха набързо по инструкции на Амер.посл., сякаш нямахме заслужили специалисти от България... И сега и плащаме по 10000 евро на месец, за да се изказва от време на време в медиите...

74

Съвестта

преди 10 години

Имам щастието да познавам един голям актьор, който е сириец - Башар Рахал и той е на мнение, че Асад е лош, но ислямистките бунтовници прикрити, като освободителната армия на Сирия са по лоши. По добре светски диктатор отколкото извратена брадясала *** или поне така твърди то, а предвид, че има мозък в главата си смея да твърдя, че му вярвам. Жалко е че се отдава такова внимание на "бежанците", които в по-голямата си част са по богати от нас самите, които сме бежанци в собствената си страна!

73

Съвестта

преди 10 години

Част от парите са дадени на "каналджии" да ги преведат през границата BG/TR тъй като през Гърция не могат. С част от парите си плащат тук в BG за да им уреждат документи (адвокатски хонорари, плащане на полицаите в общежитието да могат да си вкарват едно друго, плащане на всички рекетьори по веригата) Всъщност те даже поне като съм си говорила с тях не искат и да бягат, но при толкова пари накуп и вие ще станете бежанци?!?!

72

Съвестта

преди 10 години

Живея точно до общежитията в Овча Купел. Ежедневно се виждам с така наречени бежанци, които до този момент ама никой не им обръщаше внимание. Сега явно това е нов начин за усвояване на средства от ЕС и се дава гласност на този "проблем" Странното е че всички "сирийски" бежанци всъщност не са точно от Сирия и хич ама хич не им се е бягало по техните думи, но са им платили, познато ли ви?!?! Е поне така твърдят те, все пак са получили на семейство по 2000 USD на калпак и по 1000 USD на дете!

71

Анонимен

преди 10 години

До ядосанAmi te sa roda be, iadosan!

70

Анонимен

преди 10 години

Kakvo pravi evrokomisarkata po krizisnite situacii po otnoshenie na rodinata si iaviavashta se vynshna granica na EU? Eh, pusto dyrvo nedelano...

69

ядосан

преди 10 години

КРИСТАЛИНА Е ВЬПЛАЩЕНИЕ НА ДЯВОЛА! ДА ХОДЯТ СИРИЙЦИТЕ ПРИ ТЕЗИ КОИТО РАЗПАЛИХА ВОЙНАТА- ТОВА Е САЩ, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ. ЗА МЕН ТАЯ ВЬЗПИТАНИЧКА НА ЯНКИТЕ Е ПЬЛНА ПОМИЯ КАТО ДЯНКОВ- НЕ Е ОСТАНАЛО НИЩО БЬЛГАРСКО И Е ПРОДАЛА ДУШАТА СИ НА ДЯВОЛА И ДОЛАРА! АНАТЕМА!!!! Пари това церберско куче не дава! Защо!??? ПО ДЕЛАТА Я СЬДЕТЕ - А БЯХТЕ Е ПРЕДЛОЖИЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ - ЗА МЕН Е ПЬЛЕН *** КАТО ДЯНКОВ! ЗАЩО ЛИ СИ ПРИЛИЧАТ???

68

Nemeca

преди 10 години

Че не е ли това заплаха за националната ни сигурност. Най-бедната държава - хората които работят са със заплати в добрия случай около 300 евро. Не могат сметките за тока само да си платят, храним незнам колко стотин хиляди ***, и освен това да идват десетки хиляди сирийци и тях да хрантутим. Ами Кристалинке, некомпетентна си, нагла си, и за едната си заплата продаваш народа си. Нещастница.

67

Анонимен

преди 10 години

Разберете го най-сетне, те искат само земята ни! Другото си го имат - и леки жени като ... си имат и обратни мъже си имат и пари. Но хумус, вода особено минерална, злато, гори си нямат. По първите три сме номер едно в света!

66

муспи

преди 10 години

Точно така 70, - евреите планират да изострят палестинския проблем и като потърпевши да се прехвърлят в България. Няма да вземат никакви пари, а българските заплати ще станат по сто лева и то ако работиш - безработица 91%. Ще ни зарадват че ще внесаат капитали, ще ни донесат работа - войници в палестина да пазят йерусалим. След това в тяхния стил - на изцяло еврейската държава ще оставят името България! Проклети да са! Да ги убиваме!