29

ognyanz

преди 10 години

Как така един кмет от ГЕРБ не е доволен, че го обявяват за организатор на протести. Какво чудно има в това, той само е изпълнявал нарежданията на бат' си Бойко.

28

ко-ко-ко

преди 10 години

Кокошка Бюлетинова Костинбродска. Пак се изказва неподготвена. Къде е продажния прокурор? Возещата се на такси трябва да даде информация къде са братовчедите й Галеви.

27

Mара

преди 10 години

Ей Мая голяма такова си *** ония дет работат на магистралата *** да ядат евала ти сиПРИМАТА на БЪЛГАРИЯ

26

Чичовото дете

преди 10 години

Значи когато на протестите се докарват "млади меринджеи", които дори не знаят кой е премиер на България - е, то това е в реда на нещата явно. Но недай си Боже някой друг да се организира в нещо такова - вой до небесата. П.П. На Манолова устата ми напомня на кокоше дупе. Но иначе е достойна жена, пример за морал, жена държаща на семейните ценности......;)

25

анонимен

преди 10 години

По времето на тройната коалиция с премиер Станишев, братя Галеви се вихреха в града и бяха консултанти в общината! Следващото правителство на ГЕРБ ги окошари и започнаха деле, но братята избягаха! Това са фактите, а сестра Галева сега да не се обажда!

24

преди 10 години

няма какво да се сърди, че то си е така. От Пловдив колкото и да отрича кмета беше изпратил автобуси в София и 1/2 от всички в общинските предприятия си взели този ден отпуски или били в болнични!!! Подозирам, че в Дупница е било същото ...

23

123

преди 10 години

До АнонименТи от къде разбра че е измислица бе ***, ми кви бяя уний листчета с надписи наградовете изпидани по тях а.Аз съм за нови избори веднага. Апропо, да има някъде тарикатски цигари че немога да си купя а?

22

Търтей

преди 10 години

Пчеличката Мая за пореден път показа че прави *** изказвания с лекотата с която може би *** пиперки ... :)

21

Анонимен

преди 10 години

Прилики от всякакъв род между Сашка Васева и мая манолова са много повече от разликите.

20

Анонимен

преди 10 години

В коя държава има толкова много мутри на едно място?Това че не се гърмят както преди 15 години не означава че ги няма!Галеви са бушони и никой не знае къде са?Мая е права страхливците от оДупница се ****а от мирни протести.

19

ЧИРПАН

преди 10 години

Защо са толкова нагли всички гербаджийски мутроченгета. Ами нали тука му имаме СРСтата, снимки как организира групите, а и фактури за транспорта също.

18

Анонимен

преди 10 години

Манолова навсякъде вижда комунистическия враг , а Бузлуджа с според техните думи 700 автобуса , това кой го плати , или пенсионера от контрапротеста , който каза , че указанията са били да дойдат до 40 годишни , но не са намерили , такива , и *** което дошло на контрапротеста спонтанно , само че не знае кой е министър председател , а президент според него бил станишев, айде майната ти Манолова

17

топлата връзка

преди 10 години

Адвокат Менков е топлата връзка между Цецо Лажецо и братя Галеви!

16

братя Галеви!

преди 10 години

Кметът на Дупница Методи Чимев винаги пише под диктовката на братя Галеви!

15

Анонимен

преди 10 години

11 ти заплашваш ли бе *** ;)) Я се вземи в ръце и се стегни! Не излагай така партията хранилница в публичното пространство ;), че току виж кутев спрял да ти плаща и дори за легни - стани няма да има. Не че има и защо да ти плаща де, ти с твоя интелект си абсолютна антиреклама на БСП ;). Къде ва намират все такива олита безподобни... Ако имаш претенции към мен свиркай, щи пратя кординати да се пробваш за ми праиш "легни - стани", балък ;) Само да не останеш изненадан кат ти звъннат на вратата.

14

Анонимен

преди 10 години

Потребител 09:24 13.09.2013Ако прокуратурата не излезе с някакви обвинения и доказателства за измислената от червените афера в Костинброд, тая спешно ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА ОТ ГЕРБ ЗА НАБЕЖДАВАНЕ! Трябва да си понесе отговорността като всеки човек за това, което прави! А не да си седи горе на черешата и да се мисли за недосегаема! Чак и има наглостта да се изцепи: "Аз предложих Пеевски!" Крайно време е прокуратурата да се заеме с нея!

13

Върл Левскар

преди 10 години

До 9 !Защо обиждаш козата бе ?То нещо дава , а това само смуче .Ей какъв си лош.

12

наблюдател

преди 10 години

Това нещо на снимката имам чуството, че изпитва удоволствие да е на челно място и всеки да я обсъжда, ругае, споменава някои от органите и т.н. , но днес надминава рекордите по простотия с цел показност - сутринта каза, че тя е предложила Маминото, а следобед обвини кмета на Дупница!

11

Недан

преди 10 години

До Сър_Пичук Амо то и ГЕРБ са комунисти.Ей го на Боко ,на Цачева ,на Цветанов,на Плевнелиев и на много Гербаджи Партиините билети им стърчат от джоба.И те са от червените ***. И кво праим.....?

10

До кмета на дупница

преди 10 години

Е защо ти е извинение. Вместо това я таковай яката че тази червена овца ни е дошла до гуша на всичи, та белким се чакрълдиса най-сетне!И не организирах протести повече от нея! Разбра ли? Тя за това се пени, необича висока конкуренция, трудно се справя!