40

Случайно преминаващ

преди 10 години

До Dqkov Да де, ама досега ,като гледам никой не се напънал да напада Хамериката, а точно наоборот - Хамериканските гъ.зове имат бази навсякъде и финансират терористични групировки, чрез които тормозят доста страни...да не говорим ,че вече разрушиха три, четири държави все под претекста за сигурността си , пък са на някакви си 10 000 километра от там ... та агресора е ясен, а хич не се надявай ,че руските военни технологии ,особено при ракетите отстъпват на американските..асиметричен отговор.

39

Dqkov

преди 10 години

До 40 Колко си заблуден момче няма държава дето може да се опре по военен потенцал на американците пак да не говорим технологично. Всяка нова технология във военната индустрия последните 20г е измислена от тях и бади сигурен имат и защита срешу тяхните си оръжия. И ако някои от тези страни нападне американците пиши ги за бегали. И още нещо в случаи на нападение се намесва и НАТО.

38

ха така

преди 10 години

евроатлантически станизъм в действие ! искат война на всяка цена !!! ето това е натотото ви дето го искахте. а ако турция нападне България тогава какво? кой ще ви защити, натото ли?глупави найвници продължавайте да подкрепяте лошите и губещите а тези който ни освободиха от турското робство тях плюете ...

37

ха така

преди 10 години

евроатлантически станизъм в действие ! искат война на всяка цена !!! ето тожа е натотото жи дето го искахте. а ако турция нападне България тогажа какво? кой ще ви защити натото ли?глупави найвници продължавайте д аподкрепяте лошите и губещите а те зойто ни освободиха от турското робство тях плюете ...

36

Анонимен

преди 10 години

Тия стават банални,или влизат или си вдигат чукалата от средиземно море.Ще ходим,няма да ходим.Пуст страх...смешици

35

Анонимен

преди 10 години

френчитата викат на оландос фламби а фабюс навремето му се подиграваше и го нарече горска ягода звyница де

34

Гражданин на РБ

преди 10 години

Драги ми "Анализатор" 34, "Зигмунд Фройд".Ако те интересуваха само рейтингите, нямаше да пишеш, а само да отчиташ.... За протокола.Нали разбираш, че тези, чийто обект на изследване, сме ние, потребителите на форума на "dnes.bg", не се обаждат много. Само тогава, когато трябва да "побутнат" съспенса на даден топик дотолкова, че да има активност.М?;-)

33

Зигмунд Фройд

преди 10 години

До шопа и одисей1Момченца, вижте си рейтинга - само странджата може да се мери с вас по наглост, дебелоочие и *** упоритост. Средно по 10 минуса на пост получавате, не се ли усещате, че нещо не е наред? Или така е по американски?P.S. Много ми е чудно кой от двамата ви е странджата, защото след позорното наритване на герп лудичкия се скри в дън земя. Или, може би, двамата сте един и същ *** с ник "СТРАНДЖАТА"?

32

член

преди 10 години

Всички партизани обесиха фашиста Мусолини с главата надолу в центъра на Милано !

31

стратег

преди 10 години

Обамчо най-добре да хвърли 100-тина атомни бомби на целия близък изток. По-големи *** от арабите и всякакви *** няма. Така ще спаси света от простотия и варварщина и ще настъпи мир. Да вземе да си заслужи нобеловата награда.

30

Shop

преди 10 години

Еми да, мазничко изглежда, но но все пак аналогията е съвсем далече от тлъстичкото, което дава гуглето за Сергей Кужугетович Шойгу. Не споря, човека може и да е много готин. И доколкото помня, не е Втори, а Трети укр. фронт.

29

член

преди 10 години

lВтори Украински фронт ! Бяха посрешнати с карамфили !!!

28

Robin Hoodov

преди 10 години

До ShopАми малко мазно изглежда банката в която съпругата или съжителката ти е акционер, да събира глоби и различни такси, аз лично съм си плащал фиш във тази банка -3лв плащаш за обсужване, което значе че ако примерно фиша е за 30лв. ти плащаш 33лв т.е. даваш 3 хляба на Бойко.Смешното е, че гласувахте за едно правителство, а отставка си подаде, като, че ли съвсем друго.Както казваше една *** докато си купуваше латекс"Миналия път праскова зехме ний, то лимон излезе"

27

Shop

преди 10 години

До Robin HoodovБорисов махна Желева. Цветелина може да си купи акции откъдето си иска. Изобщо не може да става сравнение с това да продаваш самолетни билети на министерството, където мъжа ти е шеф. Или на 27 години да станеш директор на Център, обслужващ 140 млн. човека, в министерство, където баща ти е шеф.

26

До шопа одисейчо

преди 10 години

Теб вече никой не те чете и веднъж,ти пък се и повтаряш.*** марш в америка!

25

Robin Hoodov

преди 10 години

До ShopАко наистина са кадърни няма проблем да го направи.Какво като са му роднини.Борисов назначи също много близки и приятели - които изобщо не ставаха-примерно министъра на външните работи-Желева - е кой прецени, че тя става за тази работа?Ами Сибанк в която Бориславова беше акционер а?

24

Shop

преди 10 години

До Robin HoodovДа, мъжага е. Направих си труда да го гугълна. Връзкарче, номенклатурчик, от запасен старши лейтенант го повишават в генерал-майор. ...Жена президент компании Экспо-ЭМ, занимающейся бизнес-туризмом (среди главных клиентов МЧС России).Две дочери: ......... (1977 года рождения) директор Центра экстренной психологической помощи МЧС России (с 2002 года) Изобщо не си е изпоназначил семейството на държавната трапеза.

23

martin guerra

преди 10 години

que viva russia

22

член

преди 10 години

Не харесвам американците ! Втори Украински фронт,бе подпомогнат и от наши партизани,,,

21

Shop

преди 10 години

Подполковника не успя да вкара Щатите в Сирия, бадева изтровиха 1500 души ***.