21

НРБ

преди 10 години

До гражданин на РБ точно аз затова казвам че спомена за добрите българо сирийски отношения и със заетата от нашето правителство линия ще позволи да запазим приятелството и икономическите интереси на България в Сирия а и не сме зависими само от американските пари.не случайно дадох за пример посещенията на тогавашния държавен глава Тодор Живков министъра на земеделието и горите Алекси Иванов -тогава НРБ направи най голямото след съветското в Сирия АПК Дамаск има го и още, както и това посещение на вицепремиера Георги Караманев който направи много за вътрешнотърговския режим м-у НРБ и Сирия точно

20

Гражданин на РБ

преди 10 години

И зад всичко това стоят пари. Нечии МНОГО и НЕЧИСТИ пари,Зад всяка политика соят НЕЧИИ ПАРИ.Затова ПОЛИТИКАТА Е *** ДУМА И *** РАБОТА......;-)

19

Гражданин на РБ

преди 10 години

До НРБМай е излишно да казвам, че EU и РБ ще направят това, което им диктуват от Брюксел.Знаем КОЙ диктува на Бруксел, какво да прави...;-)

18

Гражданин на РБ

преди 10 години

НРБ,Важно е какво мислят сега израелските лидери. САЩ ще направи това, което Те мислят, тъй като Те държат парите в западния свят.Въпросът е:Какво правим всички НИЕ, зависими от валутата на САЩ, с която се търгуват ОРГАНИЧНИТЕ горива (нефт, газ)...... Когато тази валута ($) пропадне в несъстоятелността си.М?:-)

17

НРБ

преди 10 години

важна е позицията и на България в Сирия държавното ръководство се обяви в подкрепа на неучастие агресия а България и Сирия подържат приятелски политически икономически и братски връзки години наред нека припомним че: 1.През 1987г Председателя на Държавния съвет Тодор Живков посети Сирия по покана на Сирийския президент Хафес Асад 2.През 1988 официално посещение в Сирия направи министъра на земеделието и горите Алекси Иванов който бе приет от президента Хафес Асад и се срещна с министъра на земеделието на Сирия Мохамед Габаш както и откри АПК Дамаск През 1986г Сирия посети вицепремиера Георг

16

Анонимен

преди 10 години

Башар Асад е невероятен късметлия, че велика сила като Русия е зад него ,това го спасява от линч.

15

Анонимен

преди 10 години

До ШoпНали щяхте да нападате в четвъртък, бе ***?Ама не помня кой четвъртък беше преди един месец...Аре, потапяй се, загубеняк!

14

Гражданин на РБ

преди 10 години

Ако Русия готви "някакъв" план, то е за да запази контрола си над този регион.Както САЩ водят политика, която е за завоюване на ресурси и влияние, така и Русия води политика на запазаване на протекторат над ресурси и влияние.Елементарно, Уотсън!;-)

13

Игор

преди 10 години

До ШoпКухо парче ще си останеш.

12

7

преди 10 години

До АнонименЗа какво тровене говориш,когато същите тези политици желаещи война на всяка цена , водят скрита ,но очевидна за всички интелигентни хора война и геноцид срещу човечеството и природата със най-свирепи и свръх жестоки методи за които по-голямата част от хората не подозира,защото е необразовано и невежо в областта- оръжията-КЕМТРЕЙЛ и ХААРП!!! Чети повече и се образовай!!!

11

Шoп

преди 10 години

Щатите поставиха условие и Русия и Сирия ще си счупат краката да изпълняват... Баси смотаняците. Нали щяхте да потопявате самолетоносачи, бе?

10

Equilibrio

преди 10 години

TOVA SHTE STANE SAMO AKO IZRAEL UNISHTOZHI JADRENITE SI ORYZHIJA ZA MASOVO UNISHTOZHENIE, INACHE SE NARUSHAVA BALANSA V REGIONA. SAMO HIMIJATA VYPIRA IZRAEL DA NE PRAVI POVECHE GLUPOSTI. USESHTATE LI NAKYDE RUSIJA VODI POLITIKATA SI SRESHTU IZRAEL I USA ?

9

Анонимен

преди 10 години

Каква стана тя. Американците талибанстват по света, а руснаците културно и с дипломация си постигат интереса.

8

Редник

преди 10 години

Изключена е агресия в Сирия Браво на Русия това се казва истински ход .вече е ясно че не Асад е извършител на химическото обгазяване а терористите от ал кайда наречени бунтовници и по нареждане на американците ама хак да им е няма да нападат невините държави а и се видя какво са *раха се от страх от руските ракети С400 и войници в Сирия

7

taka, taka...

преди 10 години

До АнонименЗлото не мре лесно - колкото повече наближава краят му - толкова по - ожесточено напада!

6

Анонимен

преди 10 години

И сега какво се оказва, че" тоталитарните " държави Иран, Сирия,Китай,Русия искат МИР, демократичните държави САЩ, Англия, Франция и др. искат война видимо със скалъпени причини!

5

The wizard

преди 10 години

Абе, шилета, ако американците не бяха заплашили да ги ударят, никой нямаше да направи нищо за тези тонове химически оръжия. Чак като им показаха дебелия край, руснаците се сетиха да натискат Сирия да си сдаде оръжията.

4

А. Нобел

преди 10 години

O-o, ....бъдещ нобелов лауреат ли виждаме на снимката?Одисей 1, повтаряй след мен: Един е Путин и Лавров е неговия външен министър;)

3

vesko02

преди 10 години

А защо не спрат изобщо войната?Лицемери

2

Анонимен

преди 10 години

Слава на Русия и Иран.. Смърт на Империята на Абсолютното Зло - САЩ