8

АНТИМУТРА

преди 10 години

Борбата с огъня е изключително неприятна като те напече е Борисов никога не е бил пожарникар той е бил пишман пожарникар не участвал в нито едно гасене на пожар реално!!!!На тези Браво дано ги компенсират поне с една заплата

7

varg

преди 10 години

Герой

6

Пожарникар

преди 10 години

До тук добре - предвижданията ми се сбъдват. А ще се поучим ли от грешките си? Не... Защото ни е и сгрешихме

5

5

преди 10 години

1 , как обгоряха , като са били на 1 км.?

4

До 1

преди 10 години

До 1: Съжалявам, че мислиш, че вашия героизъм е останал недооценен. Неоценяването на нещо, което правиш за някой е едно от най-несправедливите и демотивиращи неща, но не намразвай колегите си, затова че са получили награда за друга изключителна постъпка. Запомни, че има някой отгоре и гледа :)

ДО КОМЕНТАР НОМЕР 1 - А ти пък с какво толкова мислиш , че са ги "наградили"?!?! Метнали са им по някой "почетен плакет",който обаче - ДЕЦА И КЪЩА НЕ ХРАНИ! и с дежурните лицемерни ръкопляскания и потупвания по гърба!!!!! И после...... ДИМ ДА ГИ НЯМА!.... ДА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ ЗА МИЛИОНИ НА НАШ ГРЪБ! А тия момчета да си седят с "почетните плакети" у тях и да се чудят как да вържат двата края!!!..... За техните мизерни заплати за това което работят - ТИ - БИ ЛИ СИ РИСКУВАЛ ЖИВОТА , А? КАЖИ , 1?

2

Социалист

преди 10 години

Браво! Много малко хора биха рискували живота си заради държавна заплата!

1

Ф.С.В

преди 10 години

И по какъв случай ги наградиха ? заради това че оставиха вагона цистерна да се взриви гледайки го от 1 километър ? Когато спасявахме най големият български танкер - Хан Аспарух - никой не награди нас - екипажът на кораба ! ,,останаха само спомените - 85 000 тона нефт - срещу някаква си вагон цистерничка - пълен парадокс !