12

Аз

преди 10 години

До АнонименНе знам - все се надявам, че не е "само тактика на забавянето". Все се надявам, че наистина ще премахне химическото оръжие. Но си прав, че руснаците можеха отдавна да го натиснат за това!

11

Анонимен

преди 10 години

Нека не се заблуждаваме,Путин и Асад прилагат само тактика на забавянето.До вчера Лавров твърдеше,че няма доказателства за химическо оръжие,ако са искали досега да са поставили химическото оръжие под международен контрол!

10

Комунист

преди 10 години

Този на снимката е типичен капиталист експлоатиращ човешкия труд !

9

Анонимен

преди 10 години

ХА ХА ХА!!Голям майтап се получи с американската дипломация :)Уж щели да отложат военните действия ако Сирия се откаже от хим оръжията - *** това било само риторична изцепка..??!?Били за политическо решение *** само след военен удар ?!??Неосполримите им доказателства още никой не ги е виждал - *** били неоспорими ?!??Нещо световния жандарм го мъчи щизофрения ми се струва.

8

oбективен

преди 10 години

Бaшaр нямa дa предaде химическите си оръжия, зaщото с тях той се крепи нaвлaст. Той кaкто иПутин сa долни лужци, товa ще промени много бързо отношението нa Зaпaдa и ще го принуди дa

7

Анонимен

преди 10 години

абе тия химически оръжия в Сирия от къде са. те ли си ги произведоха или ги купиха от Куба или от Виетнам. а пък кубинците не знам от кой са ги купили. сигурно от ескимосите.

6

Анонимен

преди 10 години

До Влади-МирИ катарските;турските и саудитските к*рви,израел ще трябва да я пренасат в калифорния.Бъдещето ни зависи от тази война,ново преразделение на света след вукрусването на русия.Обама мама ще си налегне *** в америка,много бели направиха,стига толкова

5

Анонимен

преди 10 години

Полския евреин не вярва на башар.В сирия се бият путин и обама за контрола на нефта.Саyдитските к*рви няма как да вземат пазарите на путин защото башар не разрешава да минат през сирия тръбите му за европа.Петрол dolar=katar обама губят а путин набира сила.Които спечели тази война,той ще е бдещият шеф на човечеството,дано да е путин

4

Влади-Мир

преди 10 години

До Shop,Шопе(мой човек си, ще ти кажа;) държи ключа към целия Близък изток. Ако Асад(Китай, Русия,Иран) спечели, Обонго губи Ирак, дори Египет.

3

Анонимен

преди 10 години

Американосите нали щяха да нападат в четвъртък? Преди три седмици...

2

Shop

преди 10 години

Всъщност какво толкова пази тоя Асад? Защо не може да се договори с американците?

1

Влади-Мир

преди 10 години

Шах с Пешката, А?!?!;-))Айде, всички знаем, че конгреса ще гласува против, сапунките на латино-афро населопотреблението.