15

Даола

преди 11 години

Искането ми било доста реалистично - с днешна дата Русия е унищожила 76% от своите химически оръжия, останали от времето на Студената война - по съобщение в лента.ру. Сега и САЩ да направят същото.

14

Даола

преди 11 години

Да се постави контрол върху химическите оръжия на всички държави. А най-вече върху ядрените на ядрените сили. Ако може - да се унищожат оръжията. Имше преди много години идени призив на миролюбците в Германия : " Представи си, че има война, а ти не отиваш!" Колко наивни идеи и борби - господарите на света искат да произвеждат оръжия и да ги пласират в конфликти - лесна и директна печалба - ами противопоставете им се, хайде !

13

минотавъра

преди 11 години

Всичко е заради Иран!Първият опит чрез атентата на Ал Кайда в Сарафово пропадна.Вторият, чрез химическата атака на Ал Кайда в Сирия се сгромоляса.Третият... предлагам на Мосад и Хизбулах да си изберат един българин за арбитър и да дойдат в София да се разберат! Мисля, че Омбуцманът ни е перфектен и ще се договори МИР! Да даде Господ Бог мир на земята!

12

xari potar

преди 11 години

ZDRAVIQ RAZUM I MIRYT 6TE NADDELQT.KOLKOTO I NEPRIQTNO DAE NA NQKOI.SVETYT ISKA MIR.SVETOVNITE LIDERI NE SLU4AINO SA IZBRANI DA PAZQT NARODITE SI I MIRYT.VSQKA DYRJAVA IMA RAZLI4NI INTERESI SPOR NQMA,SVETYT E RAZLI4EN I TOVA E XUBAVOTO DA SME VSI4KI EDNAKVI I DA MISLIM EDNO NEE NUJNO,NO E NUJNO VYPREKI RAZLI4IQTA DA JIVEEM ZAEDNO.21 VEK SME VSE PAK.

11

Влади-Мир

преди 11 години

Малко смяна на заглавие с подзаглавие..."Русия отправи предложението към Дамаск""Сирия "приветства" контрол върху химическите й оръжия"пп Шах с Пешката?!?!?!!

10

Анонимен

преди 11 години

Abe koy shte povqrva na tiya diktatori Putin i Asad pari im pod opashkata no nqma otarvane raketite ve4e sa naso4eni,shte mi izpolzvash himi4esko orujie tiranin sreshtu sobstveniya si narod ,ako si erbap idi osvobodi golanskite vazvisheniya ot Izrael

9

Влади-Мир

преди 11 години

Джина,Подполковника е с три хода напред, особено след като поставил противника в положение "Цайтнот". Даже директно заяви, че ще помага на Сирия при външна агресия(определение за "агресия" го даде по рано), нарече(пак директно) Дж. Кери "Лъжец", което е странно(плашещо) за школуван висш офицер от КГБ, "Жълтия инкасатор" каза, че стига америка е живяла на кредит, Дилма отменя посещение в сащ и сделка за изтребители Ф18 за 4 млрд.....пп Вижте кой е на корицата на сп. "ТIME" за септември..;-))

8

ss2s

преди 11 години

без коментарyoutube/watch?v=sorpTOyJXf8Obama torn to shreds on Fox News over Syria:)

7

истината

преди 11 години

Набиращата сила и големина коалиция /на разума/ срещу евентуална инвазия, съчетана с преобладаващо недоволство в собствената си страна изправят хам. власти пред изключителен проблем.Обединяването на много силни и развити страни в блок срещу тях ще е край на тяхното господство, и затова дават крачка назад - да разколебаят не толкова крайните противници на удара срещу Асъд.

6

Виирджиния

преди 11 години

Влади, това е много важен политически акт, защото "безразсъдният и кървав диктатор" Асад и "недемократичнатаа и военнолюбива" Русия направиха най-конструктивното и разумно предложение, за раздлика от "демократичният и миролюбив" запад. А и сега ако някой използва химия, то със сигурност не е Асад т.е.- провокациите вече 8са невъзможни. А и да видим при нова химическа атака дали САЩ ще бомби Ал Кайда?

5

крив макарон

преди 11 години

Разума май наделява над безрасъдието ... "Химията" да се бракува и света да се успокои ... Ислямизацията тропа и пред американската врата ... В Англия са вече една четвърт ... Трябва да са луди хамериканците да искат втори Египет

4

Акъл море

преди 11 години

САЩ вече не могат да пренебрегват Русия! Много радостно!Хиляди сополиви муцуни в БГобаче все още си позволяват шопарско поведение спрямо Русия,но скоро ще млъкнат,както лакейски мълчаха 45 години! На тях ще им кажа,че БГ е все още в границите си,защото ако се опитат да ги променят,ще трябва да питат Русия.България я има все още,защото Русия не се е отказала от нея!

3

Влади-Мир

преди 11 години

До ВиирджинияНе са пречупени военнолюбивите елементи, просто нямат възможност. Едночасов Глобал страйк живее само в празните зомбирани седерастки глави.

2

Герчо с тамбурата

преди 11 години

Идат като тигри, бягат като овци,, ха ха ха, Такива са и нашите,

1

Виирджиния

преди 11 години

Даа....военен удар срещу сирия...супер, за радост това с всеки изминал час става все по малко вероятно да се случи...А и в САЩ конгресмените са силно разделени, това е хубава новина, най-вероятно военнолюбивите елементи в САЩ са пречупени..)))