52

оф аман от неандерта

преди 10 години

неандерталци -пак дрънкате глупостизащо ни трябва нова мощност ли-я чукнете в гугъл кога изтича живота на двата блока на козлодуидали ще е белене ,дали нов блок на козлодуи,дали ще правим газова централа или нещо друго но с соларчета енергетика не се поддържа

51

до даааоа

преди 10 години

Хахаа,от злобеене ще си докараш някой инсулт бе селски.а за историята не ми се прави на начетен.явно нищо не знаеш.и да не забравя,поздрави и за жена ти.

50

$%&

преди 10 години

Герб твърдо защитава енергийните вампири, както и чужди интереси в сектора:( става въпрос само и единствено за пари, а що св отнася до националните интереси - ми просто не им пука..

49

политолог

преди 10 години

Според това недоразумение Станишко ДПС с 5% подкрепа командва България щом като Дилян Пеевски е щял да командва Националната сигурност на Държавата. Това показва, че в момента България има правителство на национални предатели и не Българи. Бог да ни пази от БСП-ДПС-Атака-ДС.

48

Война

преди 10 години

Какво ще продавате бе глупациЩе има световна война аец-а е първа цел навсякъде ЯДРЕНА БОМБА

47

до художника

преди 10 години

е знаем ко ядете и пиете вие-течна храна,от кавалчета антибългарски....

46

.

преди 10 години

Какво Белене какви 5 лева е ?! Вие луди ли сте ?! За какво ни е този ток ? На кой ще го продаваме ?! Ние и сега не можем да си продадем всичкия ток, камоли след 20 години когато Турция(най-вероятно и Румъния) ще си има АЕЦ. Да имахме тежко производство, което да го използва този ток - добре, ама нямаме ....Твърдо против Белене!

45

от да до анонимния52

преди 10 години

московската следа я има на би..бит на ***..*** му у п...ката циганста,а а на тебе в устата,анадолско племе нещастно-аз историята я знам ама ти не я знаеш,щото ти се плаща да си чалгарче...огледай се за други следи,глупав поклонник на ..ис..лям..и..с..-тите-дето гейберите откриха маса джамии и се целумат с парчето мусли брат ердоан...помисли б кютукс!

44

до дааа

преди 10 години

Сашеее,саше.що не си знаеш историята бре?собствената си история не знаеш.живота ни не започва след робството,а хилядолетия преди него.сашее,саше.почети малко и за преди турско.и там има московска следа,и то неприятна,но от къде да знаеш ти.свали я малко тази червена каска.огледай се,услушай се,помисли.

43

daaa

преди 10 години

zenzurata e majka na prihodite-----и да триете и да не триете-истината е една

42

Анонимен

преди 10 години

Който слуша демагога Станишев не може да не е разбрал, че АЕЦ "Белене" НЯМА ДА ИМА, 250 000 нови работни места НЯМА ДА ИМА, премахване на забраната за пушене НЯМА ДА ИМА,...и...и... ОСТАВКА няма да има !?...ама не съм сигурен.

41

Анонимен

преди 10 години

КАКВО БЕ ТОВА ГЕРБ--ПРАХ ЗА ПРАНЕ ЛИ ИЛИ МИШЕМОРКА....

40

Анонимен

преди 10 години

Не ме интересуват вече БСП и ГЕРБ, за мен те са вече бита и изтъркана карта, само дето се натрапват, но това натрапване и тази диктатура ще изнерви хората и ще им избие нервите, така че един ден всички ще излязат и ще си го изкарат на тези, които са на власт в момента.

39

Kaleko Aleko

преди 10 години

През българо-гръцката граница за почивните дни са преминали над 65 000 моторни превозни средства и над 240 000 души, обяви директорът на "Гранична полиция", Смолян, комисар Бойко Божков.Бедна, бедна държава...

38

Одисей 1

преди 10 години

43 ти предпочиташ сексдестинация на изтока ли да си бяхме останали , ех тези чехкини, полякини , словачки и рускини , леле мали беларус къде си ти Взимай си хапчетата редовно

37

марионетки!

преди 10 години

На снимката: три кокетки три марионетки!

36

daaaaaaaaaa

преди 10 години

жалко че рашъните дойдоха тука,и през 1853 и през 78 и през 1916 не ни изтрепаха,и през 44 ни спасиха от ФАШИСТИТЕдето и САЩ ги плюе,и ВСИЧКИ,ГРЪЦКО-тУРСКИТЕ ни приятели..дето до 67 им плащахме ЗЛАТНИ ЛЕВОВЕ,.жалко...за вас,***,само тояга гръцка и ятаган и трябва,,и да бачкате без пари,КАТО СЕГА,и да и е...ат жените и децата...,и да я нма БГ както я искат вашите ЕС,дето търпха 500 години башибозука,дето не признаха ни баташко клане,ни априлско въстание,ни обединение..ДЕТО НАПРАВИХА БГ СЕКС ДЕСТИНАЦИЯ ЗА ЗАПАДА .смърт за вас ГВЕДА!

35

Kaleko Aleko

преди 10 години

+50лв. е за всички майки в майчинство , не само за циганитеЯ ми кажи кой е повече на далавера - българка с 1-2 деца (огромният процент българки с деца са така), или някоя Айше с 5-6 деца, дето сега ще взима 250-300 лева в катуня, че и не плаща нищо на тая държава :)

34

художника

преди 10 години

Аз пак, така да попитам!- Т`ва АЕЦ Белене яде ли се, пие ли се? Щото аз ток не ям! И за к`во ми е толкоз ток, като нема заводи? Баба и дедо от село ли ще го харчат,дето им свети едната крушка и телевизора дето им работи от 20:00 до 22:00ч.?

33

до пешо

преди 10 години

Интересно ми е щом не вярваш на истинските експерти,как се доверяваш на експерт по униформите в руската армия изказващ се неподготвен по ядрени въпроси.трябва да си много интересно лице:)