36

село Варна

преди 10 години

До hazeХората не предпочитат да има концисия, но е дразнещо сега вече да си се загрижил за Северна България след като 4-ри години нарочно си толерирал Южна.

35

Стефанов

преди 10 години

По това направление Ябланица -Варна има трафик до Велико Търново. След това е доста спокойно и не знам кой би искал да е концесионер.

34

аха

преди 10 години

До don juan:Тази ли? Шибалката на Борисов.

33

Мистър Х

преди 10 години

Не знам една държава на балакните където да няма Тол такси - Турция, Македония, гърция.....освен това много еднострачиво се предсатавят нещата с Тол-таксите - европа въвежда изискване да се въведаат Тол такси, на всичик магистрали за всяка старан в ЕС, КОГАТО ТЯ ИМА НОРМАЛНИ ОБХОДНИ ПЪТИЩА КОИТО НЕ СА С ТОЛ ТАКСИ. ДОКАТО ВТОРОСТЕПЕНИТЕ ПЪТИЩА НЕ СЕ НАПРАВЯТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛАГАТ ТОЛ ТАКСИ. Това е.

32

Мистър Х

преди 10 години

кой те пита пък теб? защо не ги платиш от личните си джобчеат тези пари. При вас един проект за магистралаат за данпарвиш значеше да дадеш в плик 50 процента на герб, и остатъка да го обложи Дянков с 20 проценат ДДС.. И посел за да има печлаб човека песит от асфлата, песит от качеството, песит от заплати на работнииц и от осугировки.....затоав има толокав смъртин случаи

31

haze

преди 10 години

Доста негативни коментари на тази статия. Явно хората предпочитат да има концисия, неясни сделки, пари насочени към роднините на управляващите ни и само проект за магистрала по който вечно да се работи и да потъват пари. И после евентуално някога - да плащат тол такси за преминаване. *** народ, слаба държава....

30

1

преди 10 години

До Анонимен-29,да пита любимия си, за европеѝските пари за ''ХЕМУС'',може да ги е скътал за сватбата им.

29

село Варна

преди 10 години

Голямо безочие,типично за пребоядисани комунисти.Герб таковаха майката на Варна за сметка на София и Бургас ,сега се загрижили за Варна .Е няма такъв цинизъм,оня ден тук беше Тиквата,вчера тази ***.Марш от Варна,софийска талпа!!!

28

...

преди 10 години

Коя беше тая повлекана че чак и акъл да дава ??????

27

Анонимен

преди 10 години

Радвам се, че сте успяли да забележите, че е дебела. Сега можете да спите, да плюскате и да се..те спокойно, денят ви се изпълни със смисъл като тълковен речник...

26

Анонимен

преди 10 години

До ТАЗИ...И ти си въобразяваш разни неща. Че си грамотен(грамотна?) и че някой се интересува от омразата и незадоволеността ти.

25

ТАЗИ...

преди 10 години

ТАЗИ ЖЕНА СИ Е ВЪОБРАЗИЛА ЧЕ Е ГОЛЯМАТА РАБОТА НАЙ ЗНАЕЩАТА А КОЙ БЕШЕ ДЯДО И????

24

Анонимен

преди 10 години

marla i tia vze da dava akal stoi zi na selo debelanke

23

Анонимен

преди 10 години

Pichove tva s koncesiata sa komunisticheski trikove,celata e nishto da ne se stroi a da se krade... Pri triglavata lamia imashe sashtite gluposti,koncesii i t.n.

22

простия

преди 10 години

Простия народ не го интерисужат магистрали.Тои пътува с частният си самолет.А тази пълничката да се гушне в леглото на Б.Б.и да не дава акъл като не и е работа.Беше време но веке не е техно времето.

21

666

преди 10 години

Гадове, само харчите, спестените пари от Дянков. Евала!!!

20

don juan

преди 10 години

Тази коя е ?

19

ЗОП

преди 10 години

Пиги пак дрънка глупости. Ще строи магистрала ама нямало да е магистрала а скоростен път и няма тя да го строи защото е бивша а пък и никой не я пита. Демек пуска партенки че иначе да са я забравили до сега хората.

18

герп

преди 10 години

До 5f5не, мила, избивяме мераци на неадекватни балъци за каквато и да е форма на управление!

17

Анонимен

преди 10 години

Коя беше тая?