7

Анонимен

преди 10 години

Тия не мрът братче, по 200 години ядат и с.ерат.

6

REPTILE

преди 10 години

Тоя дъртия рептил дето уби принцеса Даяна. Ей това беше истинска, най-вече ЧОВЕШКА благородничка. А не това влечуго опашато.

5

Анонимен

преди 10 години

И какво като е била на дървото? Вие никога ли не сте се катерили по дърветата за забавление? Кралете и кралиците са човешки същества, нормално е да се забавляват. XD

4

Жо

преди 10 години

ЛЮБОПИТНО!Знаете ли, че Елизабет две е слязла от дървото, за да стане кралица?В деня, в който починал нейния баща крал Джордж еди кой си, младата Елизабет две била на почивка в някаква английска колония в Африка. Пристигнал специален пратеник да и съобщи, че баща и е умрял и тя автоматично става кралица. В този момент младата лудетина се била покатерила на някакво високо дърво. Пратеникът изпаднал в неловкото положение да и каже "Слезте от дървото, за да поемете управлението на Империята!"

3

Жо

преди 10 години

КРАЖБА няма, защото нищо не е взел!Взлом няма, защото не е разбил заграждение, а само го е прескочил!Вреди няма, защото всичко си е здраво.Елизабет две, стига се излага на дърти години!

2

Да,бе!

преди 10 години

Уж влезли крадци-сега ще падне голямото пазене на кралицата ,заради ислямистите!Нищо ,че Англия УЖ няма да се меси във войната-за всички е ясно,че от там се дърпат конците!

1

Анонимен

преди 10 години

И да откраднат нещо, с данъците си са го платили.