118

Герчо с тамбурата

преди 10 години

Ъпъчик вече е ясно, че центърът на световния тероризъм е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,Жалкото е ,че в този съюз евъвлечена и България, която скъпо ,с главата си,за това щеплати и вече плаща Жална ни майка,

117

Башар от Булгария

преди 10 години

Щом Франция, Белгия Германия и Швеция изпращат бойци в Сирия,българите сме по Хагския съд в пълно право в тези европейски страни, членки на Е С, да им екстрадираме имигрантите от сирия у нас- 11000 хиляди да им бъдат гости,защото те са плод на усилията на тези страни, а не на окрадения и огладнен българин от същите тия ИЗРОДПЕЙЦИ,

116

kobuladze4

преди 10 години

До ShopСигурно защото смята че инвестициите със западни капитали не носят добро за обществото!

115

Анонимен

преди 10 години

Това, че на вас нещо не ви е известно, не означава, че например на Дик Чейни не е известно. А той знае много, не случайно Хилари го наричаше черен лорд, Вейдър ;-).https://youtube/watch?v=hjrWP7ysxAg Та така и бунтовниците, те са пешка в играта, но Башар е поне офицер, ако не друго :-).П.П. Шопе-ее, шопе прочети мнанието на Буров за вас ;-). Друго нещо си е тракиеца, той изучава тънкия занаят :-)!

114

Shop

преди 10 години

До АнонименОстава да обясниш и защо Асад е толкова против този газопровод.

113

Анонимен

преди 10 години

Сащо Томов е интелигентен човек, начетен. Странно как пропуска да спомене ОГРОМНИТЕ икономически интереси намесени в тази война. Става дума за планиярания газопровод от Дубай, през Сауд Арабия, Йордания и Сирия. Затова и основен спонсор на терористите са имено Дубай и С.А. Всъщност не става дума за религия, Сашо, а за пари... много пари и ти го знаеш това. Не се прави на глупав, защото знаем, че не си. Не ти прави чест.

112

Анонимен

преди 10 години

до 117Напълно се съгласявам. Свидетели сме на нов тип войни - информационни, технологични войни. Те не са между държави, а между корпорации и фамилии. Бойното поле не са фронтовете, а вестниците, телевизиите, медиите като цяло. За всички заинтересувани препоръчвам книгата Новите войни на Херфрид Мюнклер.

111

морски

преди 10 години

Мачкай терористите до дупка,Асад!

110

kobuladze4

преди 10 години

Кои са сирийските бунтовници? Радикални ислямисти от цял свят + платени професионални войници от Европа САЩ и Излаел+Сирийски шматки използувани за пушечно месо!

109

kobuladze4

преди 10 години

Бог да пази Асад и Сирия! Смърт за агресорите и техните слуги!

108

zarenkov

преди 10 години

Колко уродлив трябва да си да защитаваш диктатор и династия с етикет "социалист". Що са *** трябва да си за да защитиш диктатор , който в името на властта си да спретне гражданска война на народа си ? Ясно е, дежурните защитници на диктатурите в Либия, Корея, Ирак, Куба и т.н. Дежурните убийци на собствените си народи , не правещи изключение и тука. В Сирия след гражданската война бежанците са 2 млн, в България без официална гражданска война са 3 млн , повече от четири път сравнено със Сирия

107

Загрижен

преди 10 години

Няма толкова голяма лудница да ги приберат и лекуват тези религиозни ***

106

Иван

преди 10 години

много изненадани. Защото беззаконието и тероризма са взели повече човешки животи отклокото кръволока Саддам.

105

Иван

преди 10 години

Още ли има хора които вярват, че бунтовниците в Сирия са борци за свобода и демокрация? Това са платени наемници - джихадисти, дружки на Ал-кайда и други терористични организации. Аз не съм сигурен, че д-р Асад е използвал химическо оръжие срещу народа си. не е ли възможно това да е провокация ? Така и не намериха химическите оръжия на Саддам Хюсейн в Ирак, а те бяха повода да започне агресията през 2003г. Ако направите една справка колко човека цивилни са загинали в Ирак след 2003г. ще останете

104

леля ви

преди 10 години

Чиста проба ислямски терористи - това са бунтовниците ! Какъв парадокс, сега американските *** са им съюзници хахаха тъжнооооо тъжноо .....

103

до 125

преди 10 години

Ти на маймуняка ора ли викаш! За мен си е добре платена циркова ***! Какво може да очакваш от него: майка ***, баща неизвестен, жена му "секретарка" на някаква "клечка" го вкарала в политиката! Освен да скача по свирката на господарите, друго не може! На тоя вяра нямам никаква! Освен тва не вярвам Асад да е толкова *** да заповяда газова атака, когато има превъзходство и почти ликвидира терористите, за да даде повод на маймуняка да го удари с флота!

102

Анонимен

преди 10 години

Spomnete si mejduzvezdni vojni.Filma ne e napraven sluchajno.Vaprosa e ne dali Obama shte udari a koga.Nikoga veche njama da ima Siria.

101

Анонимен

преди 10 години

Ората,подробно описват как са се развили събитията,та наште акълии продължават да пишат,че има външна намеса,има убити мирно протестиращи от страна на властващите- толкоз!

100

анонимен 101`

преди 10 години

nqma nrkakva polza ot postingite na SHOP4O i ODISEI4O. habqt se qko ama ne minava ni6to,samo imzakat minys4eta.qzak za parite,koito im pla6tat, za6toto sa glas v pystinq! pensionirani ozlobenidqdki.

99

Анонимен

преди 10 години

Кои са бунтовниците?!- Външно подпомагани терористи дестабилизиращи Сирия!