49

ognyanz

преди 10 години

Ако някой знае случай, в който Бойко Борисов, докато беше премиер да е засегнал интересите на някой монополист, нека да го напише. Аз не съм чувал такова нещо да се е случило. А Орешарски поне има такова намерение.

48

tonygl

преди 10 години

Дее...ба буратиното смотан комунистически !Какво е Орешарски - кукла на конци с изсечена дървена физиономия, дървен мозък и дървено държание.. демек БУРАТИНО

47

Пат Ладен

преди 10 години

И да видим тимажийската брегова онцесия, колко изрядна ще се окаже!Лешников, Лешникооо... таковата, Орешарскиии, кого заблуждаваш бе, секундар! Щото, то и на децата е ясно, че премиер не си, още по-малко ставаш! Оставка!

46

до 45

преди 10 години

Дай пример? Поне един??? Няма такъв.... а ти ако не виждаш примерите за добре свършена работа от ГЕРБ - няма какво да се направи. По умен няма как да те направим. :)

45

BIG AL

преди 10 години

***, ти нищо не решаваш:)) СЛУГА на ДС- мафията си ::)) ТЯ -решава , *** ..Справка : : 99%от мултимилионерите са ДС-мафията !!!

44

член

преди 10 години

А Цветанов помаха с ръка,за поздрав към протестиращите ...

43

eeha

преди 10 години

този и решителност - магаре в космос! тоя е такъв дупедавец че отзад сигурно танк може да влезе по прокараната магистрала от станишев, доган, волен и местан!

42

43

преди 10 години

44Ако ти не виждаш примерите какъв е смисъла да ти ги показвам?Глупавият умен не можеш да го направиш.

41

до 43

преди 10 години

Дай един пример? Ако не знаеш такъв - питай работодателя ти от Позитано да ти напише някой "пример" за качествено нещо от Орешарски. Все пак да не забравяме , че Орехът е на трудов договор и заплата към БКП и прекият му ръководител е Станишев. Орехът изпълнява спуснатите заповеди от началството му.

40

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 10 години

От това което говори и прави Премиера мога да кажа че това правителство е с много пътиПО-КАЧЕСТВЕНО от Тиквеното!!

39

Анонимен

преди 10 години

Веднага да започват с Каолин.

38

Osiris1001

преди 10 години

До 40По всички концесионни договори има нарушения затова тоя *** е решил!!!Но само си прави реклама Няма да спре добива на злато срещу жълти стотинки , няма да спре Каолин АД , няма да махне софииска вода и така нататък!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Орешарски решил... Какво очзначава това? ?!! Той е длъжен както и всеки друг, щом има неизпълнение и нередности в даден договор или изпълнението му да санкционира. Това се подразбира. Ако не го прави значи злоупотребява със служебното си положение и не си изпълнява задълженията. Цацаров трябва да се самосезират да осъдят премиера на 5 години затвор. (Както е по нпк)

36

tt2

преди 10 години

той и разбойко беше решен - накрая нищо

35

Osiris1001

преди 10 години

Хайде започвайте с ДЪНДИ !!!

34

eeha

преди 10 години

Една решителна ОСТАВКА да даде тоя ***!

33

Анонимен

преди 10 години

Rabotata uredena :-) govorih s maistora kaza shte vidim

32

Гост

преди 10 години

Г-н Орешарски, вървете си с достойнство. До плъховете Местан и Станишев няма да го намерите и само ще изглеждате смешен. Не ви отива нито на интелекта, нито на манталитета.

31

Анонимен

преди 10 години

орешарски решен: ДА СПАЗВА ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИИ

30

Анонимен

преди 10 години

А така лии? Ми прекратете концесиите на всички плажове, защото аз един плаж от Созопол на юг без цигари, клечки и пръчки не съм видял. Найлончета също има. Виждам вечер късно как ги "чистят". Минава само една машина за изглаждане и ги заравя в земята. На следващата сутрин всичко ПАК е на показ. Празни приказки и прах в очите е това. Концесии щели да отнемат. Дрън Дрън простотии. Ами измислените паркоместа край пътя на Каваци и Смокиня. Те от къде се пръкнаха? И те ли са на концесии. Тарикати!