44

pl__amen

преди 10 години

китай и русия да пращат веднага 2 флота да нанесат възпиращи удари че тези ще се изтрепят САМО за една година:- 27,000 граждани на САЩ се самоубиват.- 26,000 умират от домашни злополуки.- 23,000 стават жертви на убийци.- 85,000 се осакатяват и раняват от огнестрелни оръжия.- 38,000 от тях умират.

43

Анонимен

преди 10 години

застрелял дете..По бързата процедура с инжекция и масов.

42

Анонимен

преди 10 години

Да ги бомбардираме веднага! Това е престъпление срещу човечеството и е недопустимо!Един тридневен рейд би имал отрезвяващ ефект!

41

pero

преди 10 години

Анализатор, това не е американската нация, това са афро-американци (***). Те живеят в гета където бял човек не стъпва. Нещо като нашите *** но въоръжени.

40

комунистическа мечта

преди 10 години

В САЩ е 4500 долара средната заплата на месец, а цените са по-ниски от тези тук в България, това ако не е мечта, здраве му кажи, а нека разни комунистчета и русофилчета да си мятат злобни плюнки

39

Анонимен

преди 10 години

По назад от президента си няма да падне. За Нобелова награда не достига.

38

Анонимен

преди 10 години

До пацифистBEZ AMERIKA SVETA BI BIL PO DOBAR

37

Анализатор

преди 10 години

Това е Американската мечта , откриване на огън по мирно цивилно население без определена цел и мотив. Не нация беше казал някой а сбирщина от брутално *** слабоумни *** и ***.

36

R.I.P.

преди 10 години

AMERICAN DREAM.

35

Уточнител

преди 10 години

Само *** булгаристанец може да пише за Ню Йорк като за едно цяло. Та това е в Бруклин. Това е нещо като вашето факултето или столипиново, но с население, колкото две Софии. Бронкс и сев. Манхатън също са опасни. Но 3/4 от Ню Йорк си е по-спокоен от София. И Ню Йорк е 23 милиона. Това е реалната му големина. Гледа се цялата метрополитън арея, а не само "общините", географчета.

34

vesko02

преди 10 години

До до 17 Извод:Ню Йорк е едно лошо място за живеене,а България е два пъти по сигурно място за живеене.Значи ли това ,че ще бъдем заляти от бежанска вълна от паникьосани американци?

33

кк

преди 10 години

Г-н Обама, вместо да вперва поглед в Сирия, да погледне какво става в собствената му страна. Хора, който просто имат страст към убийствата, си стрелят когато им падне. Тази държава е изродена, а е само на 200 г. А американците тръгват и унищожават държави, които са на 2-3000 г, без да им мигне окото.

32

Анонимен

преди 10 години

Когато ***, пардон, афро-американци си говорят, все има по някоя жертва.

31

д

преди 10 години

Още цифри за статистиката. Да застреляш 1 или 50 души в държавата терорист САЩ отдавна не е новина, а просто норма. Добър "демократичен" модел дават на всички страни по света, включително и на тия, дето ги демократизират с бомби и газ. *** за САЩ!

30

Maina

преди 10 години

Проблемът за престъпността в САЩ е в гените на нацията. Припомнете си кои са първите заселници - изхвърлени, експулсирани от Европа ***, криминални престъпници, каторжници, приели срещу свобода да заселят Новия континент. Авантюристите са най-безобидните сред заселниците. Като начало изтребиха коренното население, сслед това се снабдиха с черни роби - да иа кого да изтребват. Лошото е, че робитне възприеха навиците на белите. Кой започва всички войни в съвремието?

29

Анонимен

преди 10 години

ах колко сте глупави само!!! тука майки сами си убиват бебетата и нищо не се случва след това, а сте тръгнали да критикувате американците. абе въобще жалка работа

28

Анонимен

преди 10 години

до bashkirchoТова, че осъждам разстрел от упор на едногодишно дете, не означава, че не осъждам подобна гадост в Сирия, Северна Корея, Конго, или където и да е другаде! Но като гледам, май само за теб има значение КЪДЕ е застреляно дете, и че детето е ***!Престъпника в САЩ с какво е по-добър от този в Сирия?Или кое дете заслужава да живее, или да умре, повече - негърче или сирийче?За мен не е нормално въобще убийството на дете. А според теб е нормално,щом е в голяма страна!Не говорим на език!

27

Патриот

преди 10 години

Нищо идващо от тази псевдо нация не може да ме учуди!Един голям Детройт!

26

до 17

преди 10 години

Я пак си помисли!! Поне да беше прочел(а) статистиката преди да пишеш. Ню Йорк е 8.3 млн, а не 3х БГ (22 млн). Миналата година в Ню Йорк е имало над 440 убийства (6.4 на 100 000 души), а в БГ под 140 (2 на 100 000 души).

25

bashkircho

преди 10 години

До 26Prosto ne moga da razbera kakvo e tova vaikane che v USA ubili niakakvo bebe pri polojenie che v Siria tova e ejednevie no ne vijdam da vi puka tolkova. Ama nali shtom e v USA znachi e goliama rabota.