145

анонимен 101`

преди 10 години

До megi 55 Да те *** в олигофренчето защо,тогава лъжеш,че избирателите били бити едно време от комунистите. от докторчето-мокторчето ли знаеш това ? *** си ти а не аз,нещастнице!

144

Journey

преди 10 години

Гнусния Миков!Вече си председател на народното събрания, бе!Не ти е работа да нападаш, а да обединяваш и да търсиш консенсуса, а не да си адвокат на комунисти и турци.Гнусна комунистическа ***!

143

Анонимен

преди 10 години

Аман заман оставете ги да си правят каквото си искат!

142

чочо

преди 10 години

болшевишки срамни въшки

141

Dogansky

преди 10 години

Mikov ,ostavi sega GERB.Kazi ti kvo pravish.Koga shte piem po edno

140

посранплъх

преди 10 години

Напълни ли гащите вече *** плъх такъв. И твоят звезден час наближава *** комунистическа. Представям си как някой демонстрант с шутове ще те изхвърли навън червена уроспийо. Ти и твойте другарчета от насраната ви левица дружно, под строй в затвора. Другарчето ви Пеевски ще ви акомпанира.

139

Karabas Barabas

преди 10 години

Наздраве, Михи Маус! Като за последно.

138

Г-н Ако сте трезвен

преди 10 години

Г-н Миков, в деня петък за контрол поставете два въпроса към министъра на вътрешните работи и Министъра на Кривосъдието.КАКВО СТАНА С ГОЛЯМАТА ИЗМАМА ОТ КОСТИНБРОД ИЛИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ГОЛЯМАТА ИЗМАМА Е ПОРЪЧКОВ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.КАКВО СТАНА С ПОЛИЦАЙТЕ ДЕТО ЩЯХА ДА ГИ ОТКРИЯТ, ЧЕ БИЕХА НАРЕД В ДЕНЯ НА БЕЛИЯ АВТОБУС. АЛО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ -- КЪДЕ СЕ СКРИ СИНЕ МАЙЧИН КОМУНИСТИЧЕСКИ, НАЛИ РАЗСЛЕДВАШЕ НЕЩАТА -- *** С ***

137

kaaroo

преди 10 години

Трезвен е,ако П и Р на фона са част от аПРилски пленум означава че той следва ,,вярната" линия на партията,а ние сме още в този кошмар.

136

rrr

преди 10 години

обвинявам комунистите единствени и само за едно - насаждат омраза, и управляват чрез разединяване на нацията. За методите им нямам думи. Никога досега н е съм усещал толкова омраза в хората, независимо за коя партия са. И покрай това изгубихме крайната цел -благоденствието на България. хайде запалянковците на стадиона, марш....

135

16 юли 2001

преди 10 години

Странен съюз Мултигруп-ПЧБ протяга ръка към големите париДнес малцина си спомнят съкращанието Г-13 - прословутото и безславно завършило обединение на първите български крупни капиталисти, учредено в края на 1993 г. и просъществувало само няколко месеца. В праха на времето потъна и ССИГ - сдружение на първите "честни частници", около него се нароиха ПЧБ, застрахователно дружество "България", Пресгрупа "168 часа", Банка "Маллов", Български инвестиционен фонд и десетки други големи и по-малки фирми, повечето от коитоизчезнаха след кризата от 1996 г.И точно сега, когато всички си мисле

134

demosten2

преди 10 години

Тая снимка сигурно е от 5-6 сутринта, че изглежда неестествено трезвен.

133

S.T.A.L.K.E.R.

преди 10 години

На колко водки сме днес товарищ Михов

132

Анонимен

преди 10 години

Сарахошев,а кой ескалира напрежението за оставката на предишното правителство,а? А кой впрегна тлъстото кумонистче Цацаров за подслушванията и фалшивите бюлетини,а?С вашите камъни,по вашата глава.И кажете на оня с четината Йовчев,да не се заканва на протестиращите,а да се занимае с вашия електорат/***/да не бият фермерите по нивите,защото ще дойде Видов ден и то до края на годината.

131

сс-23

преди 10 години

И каква ще стане ? Нали и ГЕРБ са комунисти и главатаря им Б.Борисов е 3-то поколение комунист.Даже не си изхвърлял партииният билет и той стърчи от джоба му. Ко мунисти срещу комунисти , в битка неравна. Това е за наивници .Това е за наивници ЕнтЕлигентни.........Победителят ще бъде комунист. А народа с пръст в устата.

130

megi 55

преди 10 години

до анонимен 101Баща ми за съжаление почина много млад през далечната 1995 г беше лекар и не беше любител на алкохолаПо друг повод не бих обяснявала на такъв *** като вас,но не мога да позволя някаква си комунистическа *** да петни името на баща ми!Така,че,когато коментирате не намесвайте родители ! Колкото до Миков той е точно това!

129

ANDRESHKO

преди 10 години

МИКОВ О6ТЕ Е МАХМУРЛИА !!!!!

128

анонимен 101`

преди 10 години

До megi 55 ами и той като баща ти който пасе ***,овце и ***. също и се натрясква до козерката.

127

megi 55

преди 10 години

Кой си пък ти? Временно изпълняващ длъжността пастир на ***,овце и ***! И в сряда ние призоваваме да не си се натряскал до козирката!

126

dp

преди 10 години

150 - оргия -.дали пък в предния си пост все пак съм надценил обема койтохвърлят във въпросното пропагандно усилие :D :D :D .По-скоро не де, в БГ пропагандният апарат по традиция има и голяма частбазирана на самодейност - на резултатите от която се наслаждаваме в постове под новиините всеки ден....Фелини ряпа да яде, гротеска като БГ "политиката" не може да я измисли човек :D .