29

Анонимен

преди 10 години

Отново сме иноватори. Може би и цяла европа трябва да пътува така като таксува на спирка.'айде стига глупости, а може билетчето да остане 1 лв само за по-светло зелените - за по-*** без билет

28

Анонимен

преди 10 години

До "Натовец"Млатежта извинявам се.

27

"Натовец"

преди 10 години

До edna balgarkaE чак пък затвор, малко се пресили. Но е факт, че младежда чупи, прави *** и пр. Мерки, мерки му е майката. По-строг контрол и въпреки, че не съм расист по принцип, трябва да отбележа следното. Мили мои, контрольори, като видите човек без билет - българин, ***, все тая - глоба и долу, а не да подминавата определени субекти както Халеевата комета Земята. Но като се замисля - основния проблем е, че ни липсва култура.

26

edna balgarka

преди 10 години

Отговарям веднага по повод на напълно логичния въпрос - къде място за контролата . Много просто - като в ГЕРМАНИЯ . Влизаш с картата или билета в ръка винаги от първата врата . Тук има друг работещ вариант - влизаш с билет и карта в ръка и веднага на вратите те чака контрол . И не през целия ден и по всички линии е претъпкано . Може - стига някой от общината да има чувство като една Сара Пейлин да тропне и да каже - това е моята земя - моята Канада. За 23 години една не чух-това е МОЯТА ......

25

Анонимен

преди 10 години

Общината трябва да осигури безплатен паркинг за всяка една поликлиника и болница. Другото се нарича рекет. Ако трябва да си направиш изследване/преглед трябва да шариш здраво (и пак не е сигурно, че ще успееш да се вместиш в допустимите 2 часа) или да изгубиш времето на друг, който да чака в колата! Що за *** са тия в общината, че обмислят болниците да плащат? Та нали същите тези болници повечето са общински и държавни?!

24

общината мисли?

преди 10 години

от толкова "мисли" ще му изкочи на някой депутаткото кюфте през носа.....ако вържат цената на билета с времето/хм/ на превоз,ами с авт 77 от една спирка до друга е около 77 минутизначи по-добре костенурките от зоопарка/не червенобузите-месоядни де/да им сложиме табелки и като ще плащаме билет за време да ги ползваме за градски...а може и по-бързи и удобни да се окажат

23

самоковски меринджей

преди 10 години

контрол му е майката,селтачката фандухова пак е обещала пари на някой гербераст за некви селски идеи-ми що не направят цената на билета според температурата на въздуха

22

проЗд селтак

преди 10 години

До GuestА след като няма място в автобуса, явно се налага да се пуснат повече превозни средства по тази линия, които след като преминат пиковите часове да бъдат дислоцирани, но не, ние сме най-търпеливото племе.

21

24

преди 10 години

до 23:Щом няма място в автобуса, контролът се изнася извън автобуса - на спирката. Елементарно.

20

Guest

преди 10 години

До edna balgarkaИдеята за контрола не е лоша и на много места се прилага успешно. Имам един въпрос. В автобусите (тъй като наблюденията ми са основно в този вид ГТ), които обслужват натоварени линии - пр. 111, 280, 204 и т.н., къде физически ще бъде контролата, при положение, че по време на пиковите часове сутрин и вечер в автобусите няма къде игла да падне...?

19

прост селтак

преди 10 години

Ами аз като *** *** си дупча билети, когато се кача в ГТ, което не се случва често. Интересно ми е, защо го правя? Има хора, които цял живот карат гратис - ГТ, ВиК, ЧЕЗ, а на всичкото отгоре държавата им шари пара, защото живеят на гратис. Не, господа управници, не смятам, че аз плащам, за да могат гратисчиите да живеят по-добре от мен. Хич не ме брига дали може или не може. Както другите имат права имат и задължения. Аз моите си ги плащам, а другите?

18

edna balgarka

преди 10 години

Само за месец контрол в целия градски транспорт и парите ще стигнат за цялостно обновяване на автопарка . Кой има интерес да няма ред и закон при ползване на градския транспорт... Не знаем . Само виждаме , че положението е трагично . И КАМЕРИ . Камери във всеки автобус,тролей.трамвай . Едно драскане , едно лепене или чупене - затвор . Възпитайте си децата на култура и чистота . Кажете им , че това не е лично превозно средство и не могат да си позволяват никакви своеволия .Или-свинщина до дупка

17

val 789

преди 10 години

Билети в Солун по време на криза-0,80евро единичен важащ 70 минути и 0,90 двоен/за две линий/важащ 90 минути.Месечна карта за една линия-15 евро,за всички линий в Солун-30 евро!! Климатик зиме-лете няма празно,по спирките светлинно табло отброяващи минутите на пристигане на автобуса от който се нуждаем,закъснения на автобус по линия-ПОЧТИ НЯМА!!! И ние си мислим,че сме в ЕС и столицата ни е европейска!!!Хахахахаааааааа!!!!!!!

16

edna balgarka

преди 10 години

Плащане за километри разбира се . Ако ще се плаща за време , с тези задръствания ще шариме луди пари за стоене на място . И всичко това с коментарите за поскъпване на билети е поредното безотговорно поведение на рботещите в столична община . Докато не сложите контрола от сутрин 6 часа до вечер 22 часа - непрекъснато във всяко превозно средство - само хвърляте поредната доза прах в очите на столичани . Такова ГРАТИС пътуване не може дори да сънуват в нито една европейска столица .

15

Време!?!

преди 10 години

Какво пропътувано време в тези задръствания?!? Пропътувано разстояние е по-обективно, ако се приеме варираща цена на билета.

14

Някакво

преди 10 години

Такаааа ли ! ! !Значи ние в прованса - по 1 леви вие в Софето също по един лев ?Машалла !

13

Билет? ХАХАХА

преди 10 години

Лятото умираш от жега защото няма климатик (има разбира се, но не ги пускат) и прозорците не се отварят, а зимата умираш от студ защото няма парно (има разбира се, но не се пуска). Нередовни интервали на движение: чакаш 45 минути след което идват 3 катафалки от същата линия един след друг, ужасна миризма в рейса (масово не се чистят автобусите), шофьорчето си пафка цигарата най-щастливо (законите за него не важат, но иначе не е забравил да лепне един лист А-4 с "не ме дразнете, билети НЯМА".

12

Анонимен

преди 10 години

Само пълен *** си дупчи билетите. Всеки нормален човек знае как да пътува без билет, освен *** разбира се. Пълен к**** с 200 души вътре, няма място дори за Бай Ставри камо че ли за контрол ама пак от някъде идва ръка "може ли да ми дупчите"... селяни.

11

il_cho

преди 10 години

До 100% *** мат'Не знам кой е тъпият "мат'рял", но общината ако си забравил се управлява от протестантското крило на БКП - герП! Съдейки от гениалните ти разсъждения не мисля, че има нужда ти обяснявам каквото и да било повече! А някой да вземе да им обясни на герберите, че автобусите не са таксита да им плащаме таксата престой, първоначална такса и какво ли още не!

10

ползващ градския тра

преди 10 години

От дълги години ползвам ГТ и винаги си купувам карта, която обаче от началото на 2012 г. отказвам да покажа на проверяващи по линията на автобус 113 в София! Разбирам, че автобусният парк е остарял, приемам, че парите за подменянето му (да речем) са недостатъчни, НО такава МИЗЕРИЯ и БЕЗХАБЕРИЕ (от страна на шофьори и др. служители на ГТ) не приемам!Що се отнася до предстоящите промени, по-добър вариант за нашите условия е обвъзването на цената с изминатото разстояние, а не за време...