11

Митничар

преди 10 години

За малко взех и си помислих - колко ли тона трябва да са "претакали" някои работливи граждани, та морето да изхвърли тези количества на брега? Сигурно съм се пообъркал, но все пак ще е интересно някой да даде официалната статистика на вноса на палмово масло и мащаба на "евентуалната" контрабанда на тази отрова!

10

Анонимен

преди 10 години

Южното Черноморие поради пренаселеност накрая ще се окаже по-мръсно от Северното.

9

..

преди 10 години

Палмовото масло се използва и за производство на биодизел или се комбинира с обикновена нафта, пак с цел производство на гориво... сигурно за това е замирисало на петрол

8

тиква

преди 10 години

палмово масло...?Атанас Русев от Корал сигурно е слънчасал щом твърди че въпросното вещество е с аромат на ..............петрол.

7

Готвач

преди 10 години

Сега е време да мине и кораб с картофи,който да изхвърли част от товара.Двете с маслото идеално ще се вържат.

6

бъдин

преди 10 години

То и дългокосите с раниците не бяха опасни, ама станаха!

5

Помпадур

преди 10 години

Това му харесвам на нашето море. Върви си с екстрите. Сега ако бях на плажа щях да си напълне два буркана с палмово масло и да изкарам цяла зима.

4

Боко Тиквата

преди 10 години

мажете на филии и лапайте на аванта е даже по-сладко и по-полезно от филия с мас

3

.

преди 10 години

В България всичко е безопасно , не се тревожете и отровните храни ,с които тровят туристи и лагеруващи деца са безопасни и *** от вливащите се в морето канали , от които прекарваш морето си в треска и палмовото масло е безопасно , също е безопасно да те оберат *** джебчии , с тихата разсеяност на милиционерите с колелата , обменните бюра със скритите курсове също са безопасни и е безопасно да умреш на плажа от фалшив алкохол, който се произвежда от едни безопасни мургавелци , верни слуги на един безобидно и безопасен "цар" , който безопасно си дава заповеди за безопасни убийства и по

2

Анонимен

преди 10 години

За това не предпочитам нашето Черноморие!Лай*на,палмово масло и чалга.Супер комбинация

1

Анонимен

преди 10 години

Как все се излагаме по такъв начин. Тези от "Морската Администрация" не били трябвало да знаят всеки един кораб в радиус от 400-500 км какво транспортират или се интересуват само от тези, които са паркирали по пристанищата ни? Би трябвало в момента на инцидента вече да се знаеше кой го е направил! Ох продаваме се за едни смешни пари и после страдаме десетилетия!