153

batevale

преди 10 години

Панчев.Голям срам си "като български гражданин и софиянец"........."Ние държим да бъдат регламентирани отношенията "български производители - големи търговски вериги" и да защитим българските интереси"---Кои сте ВИЕ и за какво точно се борите?С алчността или с бедността на българина?--Борете се и с двете! А,ако преборите и глупостта................

152

до 165

преди 10 години

да добавя нещо. В Берлин няма нито един магазин от веригите в централната част на града! В София Имаме Билла на Лъвов мост, там имаме и Карфур, имаме Лидъл в дома на киното и Пикадили в ЦУМ и още една Билла на женския пазар. започнаха да отварят вече магазини и в дупки.

151

Анонимен

преди 10 години

V Германия не работи нито един хипрмаркет в неделя.В събота затварят в 5п.м.Моловете в 8.вечерта затварят.Хората работят ,а не кръжат по магазините да дебнат примоции.И не са скъсани *** детобаба им ги е научила:учи баби да не работиш.И наистина са необходими мерки за ограничаване експанзията на веригите.Човекът е прав.

150

Анонимен

преди 10 години

В кои европейски държави не работели големите вериги магазини? Че не разбрах нито съм видял някъде да не работят. :) а и то дори и да не работят в събота и неделя - това означава че аз ще ходя в сряда след работа да пазарувам в големите магазини, а не в неделя. Не виждам как това ще помогне на някой гараж да не фалира??

149

мм

преди 10 години

Ето как един патлангоч е станал депутат. Кух , кух като кратуна.

148

phill

преди 10 години

Докога бееееееееее, от къде никнете бе гадини.На тая гад кой му даде дума беееее

147

Анонимен

преди 10 години

Имам две предложения:1. Другарят Спас Панчев да се самозапали. Бензина от мен.2. В работното време на всеки хипермаркет да има по един ден от седмицата с името "Спасов ден".Сетих се и трето: Всички *** в Сибир. Там няма хипермаркети.

146

До Станишев

преди 10 години

Другарю Станишев, направо ме стряскате с този *** Спас Панчев- Лакомото. Как го държахте и за зам. военен министър?????? 1000 градят имиджа на БСП а този *** с маймунски идеи ги посира от раз! Изхвърлете го тоя *** от политиката - ама много много много е ***!

145

vesko02

преди 10 години

В нормалните държави за такава идея ще ви назначат специализирана помощ.По лошото е че сте прекалено много.

144

UK

преди 10 години

To ot takiva idei sme na tova deredje !

143

ВГЗ

преди 10 години

*** ,че чак дрънка.

142

Гешев

преди 10 години

Направо ги национализирайте,нали сте комунисти!

141

ТТ

преди 10 години

Толкова е ляв,че е от другия бряг.

140

Emo USA

преди 10 години

Какво чакате "умно" да измислят тези управляващи *** !

139

SRAM

преди 10 години

SRAM, SRAM, SRAM E TOLKOVA PROST 4OVEK DA BYDE V PARLAMENTA !??????

138

Анонимен

преди 10 години

г-н Панчев моля да обясните,защо ни пращате да купуваме от кварталните магазини стоки купени от големите хипермаркети и продавани на много по високи цени от същите тези магазинчета? Кого толерирате по този начин?Знаете ли колко от стоките на тези квартални магазини са с изтекъл срок на годност и дори опасни за консумация? Първо мислете и тогава говорете още по вече пред такава голяма аудитория каквато е народа!Грешка след грешка,глупост след глупост наглост след наглост,лъжа след лъжа!Писна ни!

137

Петров

преди 10 години

Добре,че хората скочиха срещу тази дивотия!Ако си бяха замълчали идеята щеше да е реалност!Пък сега се обръщат като фурнаджииски лопати!

136

Избирател 1

преди 10 години

Поредната комунистическа ***, която се опитва да ни побрати със Северна Корея!Да не лъже - вчера друго говореше, но явно както доста често става в последните месеци след като се опитат да пробутат на обществото някое поредно недомислие (за тях лобизъм и далавера) и то ги хване - на другия ден започват да се обясняват, а някои дори и да се извиняват.Лъжлива и крадлива комунистическа пасмина!Да ви берат срама всички наивници които гласуваха за вас!Бог да пази България от такива като вас!

135

ha ha

преди 10 години

само за *** си предложение тоя трябва да е 'аут" от всякъде.Най-бедни в Европа, но ще копуваме по-скъпа стока от махаленските гаражи на завишени цени?И за едно "мляко" ще пътуваме извън града?и колко хора няма да работят ако събота и неделя ще трябва да почиват(за да работят няколко дупки)Доволен е обаче, че ръфаницата е на една крачка от мазния му дирник.И по голяма глупост, че големите хранителни вериги почивали събота и неделя, не бях чувал, ТЕСКО на повечето места са денонощтни

134

оргия

преди 10 години

То че трябв ада се мисли трябва ама на някой хора на който не им се отдава какво да ги правим пращаме ги в парламента .След като държат да защитават Българският производител да следят регуларно 30% от стоките да са български да следят и за това големите вериги да не купуват българската лютеница на цена под себестойноста и или близака до нея .На това му се казва кьор фишек с търговия ще вдигаме икономиката на крака .Цял свят ще ни се смее с тази ниска покупателна способност на Българите