7

хаха

преди 10 години

Емилиян Велинов - с 13 присъди за тел. измами, от Горна Оряховица, и свободно си пие кафетата и се разхожда съвсем спокойно!!!!! За какво говорим???

6

of

преди 10 години

Образец за неграмотно заглавие!!! "Хванаха трима телефонни измамници от Павликени", а четейки разбираме, че са хванати в Павликени, но за сметка на това нито един от задържаните не е от Павликени :D :) За инициалите няма да коментирам.

5

ha ha

преди 10 години

Идилията продължава, хващат ги, регистрация, и пак на улицата да правят измами и Т. Н. Т. Докато не им наложите ЕФЕКТИВНИ здрави присъди, всеки ден ще четем за подобни измами. Отрежете езика на един, следващият да знае какво го чака и да видим резултата.

4

Анонимен

преди 10 години

когато са с "турски" имена в тоя "сайт" не им ги пишат а за снимка ЗАБРАВИ

3

бири

преди 10 години

САМО,АКО СА БЪЛГАРИ,ТОГАВА ИМЕНА И ЛИЦА И БЛИЗКИ,Т.Е. МАМИЦАТА ИМ БУГАРСКА,НО ЗА ДРУГИТЕ ЕТНОСИ ИМА СТОТИЦИ ОРГАНИЗАЦИИ,КОИТО ДА СЕ ЗАСТЪПЯТ, ТА ЗАТОВА batevale

2

гост

преди 10 години

Хайде сега след 72 часа ги пуснете да продължат бизнеса си! И тримата осъждани и криминално проявени и продължават! Променете законите, всеки рецидив да заминават на някаква каторга, ясно е, че в затвора няма да се превъзпитат, само ги издържаме, а така ще си изкарват прехраната. Толкова работа има по залесяване, пътища и т.н. Да работят под надзор, не да си лежат в затвора и да правят бъдещи планове за ограбване, утре ще убият, защото тяхното развитие е в тази посока.

1

batevale

преди 10 години

Кога най-после журналистите ще се научат да публикуват пълни имена и снимки на рецидивистите?!...Кому помагат? На гражданите или на бандюгите?