32

Otto Skorzeny

преди 10 години

др. Менгеле специален гост на фестивала :) JUDEN RAUS!

31

муспи

преди 10 години

Ние не решихме за нас еврейския въпрос когато Хитлер вежливо ни помоли като съюзници - сега имаме възможност да измием този позор!

30

Как да нарека това?

преди 10 години

Не съм чувал , в Европа ,да натоварват евреи на самолети и дори да им плащат за да се "измитат" от там !Я се запитайте ,в Европа , нарицатлно за какво е думата "българин" !Заслужавате съдбата си !

29

boza

преди 10 години

A ste mi pokazhat li kak da si napravja kusta na okupirana zemja ?!

28

blood and patrie

преди 10 години

...EVREITE I TCIGANITE NEMOGAT DA IMAT PRAVA ...TE NE PLASHTAT DANATCI.. I PORADI TOVA KANYA KMETITCATA FANSALOVA SA OTMENI TOVA SABIRANE!

27

ТанграАкбар

преди 10 години

Строго заклеймявам тази публична проява на антибългаризъм и расизъм,апелирам към кметицата Фандъкова да отмени това расистко недоразумение.

26

антитолерант

преди 10 години

толерантен да си към тия,които те съсипват..това се нарича уникалното,познато на цял свят, българско слабоумие и слаботелесност! Това значи да отречеш сам себе си и да се предадеш на ТЯХ-в жертва,разбира се! Точно съсипателите раздухват това за толерантноста,че и ВЪНШНО й ръкопляскат-защото чудесно тая криворазбрана толерантност им играе по свирката и е от полза за ТЯХ !!

25

white honoure

преди 10 години

..EVREITE I TCIIGANITE IMAT NUJDA NE OT PRAVA..A OT PRINUDITELEN TRUD DO PULNOTO IM INTEGRIRANE V BELITE OBSHESTVA! VSICHKI NARODI SE UVAJAVAT POMZJDU SI.OSVEN TCIGANITE I EVREITE!

24

Франклиновец

преди 10 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала, търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната във финансово отношениеБенджамин Франклин, (XVIIIв.) американски учен и държавник

23

леле-малеле

преди 10 години

Само огледайте коментарите и ще разберете колко е скалъпено и няма нищо общо с реалността твърдението, че българите са толерантни към другите народи. Срам ме е честно казано от факта, но какво да се прави.Поне да не се бием в гърдите колко сме толерантни, а да си покажем истинското лице пред света. (Все пак се надявам пишещите коментари да не са представителна извадка на българското общество, но надали!)

22

Лютеранец

преди 10 години

По скоро дявола може да се насочи по пътя на добродетелите, отколкото евреин.Мартин Лютер

21

Наполеоновец

преди 10 години

Аз правя вичко за да докажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите сa нация, способна на най-ужасни престъпления!император Наполеон Бонапарт (из негова реч в Сената през 1806 г.)

20

антиМошеник

преди 10 години

В редица европейски езици думата мошеник (измамник, далавераджия, лъжец, който извлича облаги, крадец) е производна от популярното еврейски име Моше.

19

Анонимен

преди 10 години

Siderov power.....!!!CHIFUTITE NYAMAT PRAVO NA FESTIVALI..I TO V SOFIA!! DA HODYAT NA FAKULTETO.PRI BRATOVCHEDITE SI

18

Анонимен

преди 10 години

Tangra!! Evreite sa paraziti i kato takiva ne biva da im se dava pravo! Da zaminavat pri bratyata si arabeli! Bulgariya nad vsichko!

17

Брадати с пинсети

преди 10 години

До без шеги ! Прав си човече. Самолета на събирачите е бил вече във въздуха когато от Мосад са дръпнали шнурчето в Сарафово. Безплатен в смисъл платен от Гоите.

16

Анонимен

преди 10 години

Mengele...EVREITE I TCIGANITE NYAMAT PRAVO NA TAKIVA SBIRKI.KADE E FANDAKOVA...TOVA E NEDPPUSTIMO..TEZI PARAZITI DA DEMONSTRIRAT NECHISTOPLATNOSTA SI NA PUPA NA SOFIA!! TCIGANITE I EVREITE SA NEINTEGRIRANI I NYAMAT NIKAKVO PRAVO NA IZYAVI!! KAZAH!!

15

Недим Генджев

преди 10 години

Посетителите на фестивала да внимават и да седят далече от заведенията за хранене че туко виж някоя неизправна бутилка с газ каже бум ! А след това пожар няма да има защото кислородът може да е свършил а и вместо газ да е имало я зарин я зуман и да стане мазалото . Май скоро време на *** ще им се иска София да я кръстят Ерусалим . Я колко строят у нас . Ако Митрополит Кирил не бе спрял влаковете за Майданек и не ги бяха изселвали в Добруджа сега щяха да малко и да празнуват в семеен кръг

14

Omnia Mea

преди 10 години

Обаче със сигурност може да си оближе върха на носа, хахаха... Верно, сякаш са снимали пазара за ромски булки в Стара Загора :D

13

Shop

преди 10 години

До АнонименОт 1990г. до сега всички външни министри на България са с еврейски произход.------------ А също така Сергей и Моника.