112

До Офшорко

преди 10 години

Никой не те пита дали си съгласен или не си. Ти си независим!.... От теб нищо независи!

111

Анонимен

преди 10 години

Защо бе Плевняалиев, защо не защитаваш моите и на цял народ пари? Откъде накъде с моите пари 40 човека от НСО ще охраняват Цвъцко и Бочко. Да си плащат като искат охрана, а не да използват нашите пари, стига толкова - четири години стигат. Ето за туй ще трябва други да отговарят за НСО и да спрат охраната на Цвъцко!

110

azm

преди 10 години

Този *** пак се помисли за президент, какъвто не е. Видяхте ли колко беше смешен, докато "обхождаше" войничетата на Шипка. Гледаше ги страшно, в стил мистър Бийн. Същински мистър Бийн! Абе голЕм е ***!

109

ДИДИ

преди 10 години

Този стана нагъл! Хайде да го свалим!О С Т А В К А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108

Българин

преди 10 години

Нали ви е ясно *** руски шпиони че каквото и да говорите срещу Българският президент скоро ще ви изловим и съдим като чаушеску в румъния !

107

АНТИМУТРА

преди 10 години

България никога не е имала по-безличен президент. Дори Желю Желев беше 100 пъти по-достоен!Да не говорим изобщо за това, че е *** и е напълно нелегитимен избран феноменално със 100 гласа повече за него в края на вота по времето на Костинбродските бюлетини и отсъствието на Сора да следи за измами!!!Ако имаше грам морал този да си е подал оставката!! Но той само досега е показал, че е 100%-това слуга на Борисов и нищо друго камоли президент на народа!

106

Катя

преди 10 години

Президентът вече и за слива го не бръснат!

105

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е така нареченият президент да разбере,че България е парламентарна,а не президентска република.Така,че да не се изхвърля,че няма да допусне НСО да премине на друго разпореждане.Това НСО не е създадено да обслужва само президента и тези,които са го назначили,някой от които вече са и следствени.

104

Анонимен

преди 10 години

Много партизанин в тоя сайт,откога манговците могат до пишат!

103

damata

преди 10 години

Глупчо, ти мислиш само за своята сигурност как да не ти разкрият далаверите,а помисли ли за сигурността на държавата дето я уж управляваш? Народът вижда,че войната е вече до нас само вие горе се правите на ощипани булки.Русия прати към Сирия военни кораби,а вие какво направихте с амер бази в България нищо,защо още ги държите на наша територия и мислите ли че Русия няма да ни гръмне заради тях или ще ни прости заради черните ви очи,а?Вие как мислите, ако изобщо го можете това действиел

102

Анонимен

преди 10 години

ТАЯ КАРИКАТУРА НЯМА СРАМ.ЖАЛКО КРАДЛИВО НИЩОЖЕСТВО.

101

Hristomir

преди 10 години

Ама този смешниок наистина се взема на сериозно. Какво зависи от него и кой се съобразява с него? За управляващата коалиция явно не е пречка, те гои зползват както си решат. За гЕРБ - там е длъжен да сушка и да мисли като тях и най-важното да адаптира тяхното мнение като свое. Що за президент е това??? Поне да си мълчи.А той посотянно говори че е обединител на нация. Явно е много късоглед този човек. Той не може да обедини нацията защото се е поставил в ролята на слуга на политиците.

100

Бахурчо

преди 10 години

Тоз *** назначен за президент, наистина ли се представя за деполитизиран? Марш при тато-то си веднага!

99

Анонимен

преди 10 години

Сакън Боко да не е без безплатна охрана...

98

Анонимен

преди 10 години

Шефа на Пишман Терористите.

97

Танев

преди 10 години

Госпожица Роска Плевнелиева пак наду пилешки мускули! Смех!

96

Мафиотп

преди 10 години

Наглостта и неприкритата злоба и омраза към президента на диктаторчетата от Гнойната коалиция, държащи се като *** с насъскването на най-тъпите слоеве от народа към Плевнелиев, вече са налудничави. На мястото на президента бих слагал вето на всеки закон, измътен от тая хунта.Типичните за това комунистическо-фашистко управление фашизоидни похвати на война срещу единствената легитимна институция на президента, доколкото правителството и парламентът се харесват само на ония същества с автобусите на комунистическите групенфюрери.

95

1chovek

преди 10 години

За съжаление президентът ни е потурнак (турчеещ се), мен лично ме е срам от него.

94

Анонимен

преди 10 години

НЕ МУ ДАВАЙТЕ ДУМАТА ПОВЕЧЕ- ДА СЕ НАУЧИ ДА ГОВОРИ НА ТУРСКИ И ТОГАВА.

93

Д-р Уотсън

преди 10 години

Олеле,Роско-Боско се опитва да се прави на мъж.Да не би да ти бяха много сладки баклавите на Рамазана?И имаш наглостта да ходиш на'Шипка'.