82

bojidar.katerinov

преди 10 години

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, КОГАТО ГОВОРИТЕ ПО ИСТОРИЯ, ВИКАЙТЕ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ,ДА ВИ ПИШЕ РЕЧИТЕ. ИНАЧЕ СЕ ИЗЛАГАТЕ.

81

анонимен

преди 10 години

СЛЕД КАТО ГИ РАЗЕДЕНИ, ВЕЧЕ Е КЪСНО , МАСАТА НЕ МОЖЕШ ДА Я УПРАВЛЯВАШ . ТЯ Е КАТО ЛАВИНА. ДА ТИ БЯХА НАРЕДИЛИ ТЕЗИ ДУМИ ДА КАЖЕШ ПРЕДИ, В НАЧАЛОТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. НАЛИ СВАЛИ ДОВЕРИЕТО ОТ НЕГО, БЕЗ ДА СИ РАЗБРАЛ ОЩЕ КАК ЩЕ РАБОТИ, НАСТРОИ МАСИТЕ, Е СЕГА Е РЕД НАРОДА ДА ТИ КАЖЕ, ЧЕ СВАЛЯ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ТЕБ И В ПОЛЗА НА НАРОДА Е ДА ТЕ НЯМА.СЛЕДАТА КОЯТО ОСТАВАШ СЛЕД СЕБЕ СИ Е МЕКО КАЗАНО,ХЛЪЗГАВА, ОЛЯТА С ФЕКАЛИИ. УСПЕХ В ОФШОРКИТЕ Г-Н МЕКОТЕЛО.

80

Анонимен

преди 10 години

Има случа , дни- срам ме , че съм българин!Днес беше такъв ден! Благодарение на господин президента! моят отговор е - О С Т А В К А !!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Анонимен

преди 10 години

Нацията е разделена на две-червена българо-турска буржоазия и останалите.Червената буржоазия се състои от кадри на бившата БКП и ДС от български и турски произход,пребоядисани в различни политически цветове,но изповядващи едно верую-разпределение на богатсвото в техни ръце. Това е дълбоко неморално и никакъв национален идеал не може да обедини българите,докато този проблем не намери решение.

78

Mаузер

преди 10 години

До недоволен--86 ; Боядисват се само СЪВЕТСКИ паметници,защото ни натресе пещерния комунизъм от който няма отърване. Моите уважения към руските войници ,но когато дойдоха да ни" освобождават"ние бяхме по -свободни от тях.

77

Иван

преди 10 години

до 80 Анонимен : ярка е простотията на кои - за комунистите става дума нали.Ако си кротуваше и не им се месеше във "вся власть" нямаше да го споменава никой.Искат да е като Гоце - тихо, на пръсти ,незабелязано.Хайде да видим какво ще излезе от офшорките и данъците.Помиите на Бареков нямат край.Защо бореца за промяна не излезе на протестите - там хората искат пълна промяна - вън от властта на старите муцуни.Смее ли - с ченгесарски средства с много пари се домогва до политиката.

76

Анонимен

преди 10 години

В наши ръце е продължението на делото на опълченците!

75

БГ

преди 10 години

Нека бъдем реалисти: Росен Плевнелиев далеч не е най-силния президент, който България можеше да има. Но само го сравнете с предателската жаба Жельо и чугунения човек Гоце, пръв приятел на Валентин Златев и подобни... Няма база за сравнение - човекът е културен, не говори на диалект и не докладва в Газпром през месец. А за българския де Гол ще има да почакаме :)

74

Анонимен

преди 10 години

До СЪЖАЛЯВАМ..Вашият Гоце като не четеше какъв го обръсна.

73

Радо

преди 10 години

До vanko84Да, така е: "Не викай простака, той сам ще се обади!!! "

72

жжж

преди 10 години

до 90 91президентът е пич, но на на гафовете.

71

бивш атакист

преди 10 години

Ние сме ДАНСwithme , ние не желаем единение,с палачите на обичната ни Татковина.Ние сме България.орешарски,ние ти заповядваме-подай ОСТАВКА веднага.После ние ти гарантираме честен и правдив съд.Ние ще победим.Ти си обречен-бъди сигурен.ДОЛУ атака,дпс и бсп.Да живее България.

70

Анонимен

преди 10 години

До ИванНаистина е пич ,и точно това е проблремът на *** те не харесват пичовете ,защото е много ярка простотията им !

69

Иван

преди 10 години

Президента е пич - не е имала България по силен президент.Да удържиш на метежи и преврати да останеш железен когато психопати се гаврят с институцията - трябва да си голям мъжкар.Хайде сега пускайте *етите.

68

vanko84

преди 10 години

До единение с когонека нека и затвора да иде плевела с тиквата ушатия и свинята

67

единение с кого

преди 10 години

Офшорни далавериНАП нищи "Линднер България" заради Плевнелиев

66

СЪЖАЛЯВАМ..

преди 10 години

САМО ЧЕ ТОЙ НЕ ПРОИЗНЕСЕ А ПРОЧЕТЕ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ УРОКА БЕЗ ДА ЧЕТЕ

65

фалш

преди 10 години

Толкова фалшиво звучи всичко, което изрича....Да видим какво ще каже прокуратурата след проверките за офшорките му.

64

kari

преди 10 години

kato go vidq tozi mi stwa jal za glasuwalite za nego)po dobre bai ganio na aleko

63

vanko84

преди 10 години

има и друго спрямо заплатите превеждат ти на карта минимална заплата другото го чакаш на ръка