8

7

преди 10 години

Останах с впечатлението,че заглавието обяснява много неща от живота ни!

7

Анонимен

преди 10 години

Bulgaria e v drugire spisuci na amerika za ataki vijdate li kak se strhuvat ot bulgaria

6

Нике1класик

преди 10 години

Аз съм фен на ДНЕС.БГ но този път се изложихте с това подвеждащо заглавие което може да заблуди по неграмотните българи които са много че всъщност САЩ организират терористични атаки!Успокоението е че горепосочените българи рядко ползват интернет!

България не е в списъка, но какво от това. Терористите и да решат да ни атакуват, ще успеят с лекота. Само една бомба над АЕЦ Козлузуй да пуснат и ние изчезваме от картата. Ако не цялата страна, то поне цялата северозападна част. Решили да сложат бомба в метрото - без проблем. България няма нито специалисти по тероризма, нито разузнаване и контраразузнаване. Американските тайни служби знаят повече за подземния свят у нас, отколкото българските власти. Парадоксално, но факт!

4

batevale

преди 10 години

България не била заплашена..........Службите сега навлизали в тази тематика.........Ами с такива политици и правна система ,какво друго ,освен обслужване на политически и корпоративни интереси са вършили до сега?!?...Просто трябва да им се задават правилни въпроси за решаване ,за да се получават правилни и ясни отговори.........

3

Анонимен

преди 10 години

Значи САЩ няма да организират терористични атака в България?God bless Amurica!

2

Анонимен

преди 10 години

Благодарим ти Америко!

1

Анонимен

преди 10 години

И кво и на нас сега като американците да ни бъркат по дупетата на летището, защото ни е страх от лошите терористи?