4

ИВАН

преди 10 години

ЦВЕТАНОВ И БОЙКО ПРИКРИВАХА МУТРИТЕ ЗАЩОТО РАБОТЯТ ЗА ТЯХ, НО СЕГА ВЕЧЕ НЕ, ГРУПИРОВКИТЕ БЯХА С ТЯХ, СТИГА ИМ ТОЛКОВА, ДОСТАТЪЧНО ОБРАХА ДЪРЖАВАТА И НИ ДОКОРАХА ДО ПЪЛНА МИЗЕРИЯ И ГЛАД, НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ НИКОГ!!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Интервю с ген. Любен Гоцев : - Нарисувайте портрета на следващия премиер.- Трудна задача! Ако направят коалиция, сигурно ще има голям пазарлък. Премиерът може да не е Борисов, Кунева или Станишев, а с компромис и договорки да изкарат съвсем друго, трето лице. Той трябва да работи и с тримата, да бъде модерен, съвременен ръководител, да знае нещата не само политически, но и да владее изкуството на икономиката.ТОЧНО ТАКА СТАНА, ТИЯ СИ ДИКТУВАТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ ОТ 89-та !!!

2

Анонимен

преди 10 години

Тоз дето са го пуснали, са му подписали смъртната присъда на тоз. Иначе срещу системата няма как да се работи. Такива като тези са създадени от хората дето се славят като членове на кръгът Монтерей. Сега когато трябва да се отклони вниманието от големите схеми с източването на милярди от държавата ,се използват тези да запълнят медииното пространство и да се отклони вниманието .

1

Анонимен

преди 10 години

Тези имитатори от МВР, уж дойдоха да променят порочните практики на Цветанов, а започват с още по-големи извращения. Предполагам, че и на най-смотания квартален полицай в София са ясни групировките и личностите разчиствали си сметки през блудните първи години на новия век. Но да вадиш тези скелети от нафталина, с показания на двама затворници, това даже и на Цветанов не хрумна. Така един ден всички "Килъри" 1,2 и 3 ще полетят към Страсбург със страшна сила. А ние ще плащаме гяволъците на тея.