8

Опи !

преди 10 години

Лошото на Интернет е, че селяндурщината вместо да си остане в селото излиза на световно ниво. Та ся ми е интересно да попитаме видния специалист каква е разликата между това да те намажат с кал по египетски и обикновеното оплескване. Също искаме да запитаме ако е облачно явно излиза, че методиката не действува... И така нататъка. Абе ужас.

7

13648

преди 10 години

Световния македонски конгрес и МАНУ са се мазали и чакаме резултати. Скоро!

6

boza

преди 10 години

Tova po-mi prilicha na onzi vic ot edno vreme : Horata pitali zasto ot izvestno vreme pomoriiskata kal ne lekuva . Upravitelja otgovarja -- mi to momcheto deto vadeshe kalta go vzeha voinik .

5

Дърт пръч(Блек Рам)

преди 10 години

Според мен, за успеха на лечението решаващо значение е дамата да е соло на почивка в Поморие, както и да е по-издръжлив лекуващия доктор.Втози случай калта може и да не помага, но и не пречи.

4

Анонимен

преди 10 години

Глупости... само колкото да привличат туристи. И кое точно в калта "лекува стерилитет", има ли някакви медицински доказателства че успехите след това са именно заради калта?Сигурен съм че и с *** ако се намажат достатъчно хора с репродуктивни проблеми, все ще се намерят някои, които да заченат след това. Чисто статистически :) От лaйнaтa ли ще е?Същата глупост като "fish spa" простотията по морето - абсолютно никаква файда за 99% от хората, но за сметка на това го има на всеки ъгъл...

3

Анонимен

преди 10 години

Това е голяма мания сред чужденците,целодневно има опашки край солниците.

2

помориец

преди 10 години

всяко лято се мажа поне веднъж с кал, сам си я вадя от езерото

1

Peshonizer

преди 10 години

Медицина по български - слънчево време и прясна кал :))) Ако не те излекува, поне свикваш с земята.