57

МАЙКАТА на ДОКТОРИТЕ

преди 11 години

До LekarЕвтина, евтина корупция, колко да е евтина, 20 лв. по 50 пациента на ден=1000 лв.В края на месеца си купува нов автомобил, пък работниците да бачкат за 300 лв. на месец .И колко лекуват, само те си знаят.Май само диагностика правят и опъват парите по клиничните пътеки.А че пациента е забавен с 2 месеца и е лекуван за друга болест, случвало се, и те били хора .

56

Lekar

преди 11 години

До МАЙКАТА на ДОКТОРИТЕЕгати и евтината корупция

55

kalinkamalinka

преди 11 години

не само в това министерство трябва да има съкращение на чиновници , а във всички държавни ведомства . България се топи , а администрацията й расте . Кой ще я храни?

54

kalinkamalinka

преди 11 години

не само в това министерство трябва да има съкращение на чиновници , а във всички държавни ведомства . България се топи , а администрацията й расте . Кой ще я храни?

53

Анонимен

преди 11 години

Да започни да съкращава от министерството и лекарите които са рааботили там да отиват и да заемат местата по селата за лични лекари стигасамо обвинявали как взимат много пари да напуснат нископлатеното министерство и да отидат да се напечелят на предния фронт

52

БГ

преди 11 години

Само така,унищожихте българското здравеопазване,после изкарахте медиците най-големите престъпници,което и сега се приема от простаците по форумите,а не казахте за 23 години, колко е реалната лекарска заплата,изгонихте кадърните навън,сега да ви лекуват лекари от Индия,и *** баячки

51

ВВС

преди 11 години

"Тя уточни, че се изпълнява политическото решение да се съкрати броят на администрацията''.По принцип е добре да се съкрати и оптимизира администрацията,но какво ще се случи на практика?Всеки управител на болница ще си "запази" своите хора и ще "изрита""политически"опоненти,или определено неудобни,най-често,добри професионалисти,за да не създават проблеми!Ще останат посредствени лекари и администратори-рушветчии и проблемите в здравеопазването ще се увеличат.Така м-р Андреева ще изпълни задачат

50

МАЙКАТА на ДОКТОРИТЕ

преди 11 години

Толкова е зле здравната система, стигнали сме дъното .На баща ми трябваше да му се направи скенер на главата, предполагаше се че има тумор .Доктора вика:- Само със записване .Свободни часове има след месец .Срещу 20 лева на ръка, доктора направи изследването след 10 минути .Има разсейки .Трябва да се направи изследване дали са злокачествени .Можело да се направи изследването, но чак другия месец .Срещу още 20 лв., направиха изследването на другия ден .Елате в СТАРА ЗАГОРА, SIN CITY .

49

Йово

преди 11 години

Време беше тая раздута от ГЕРБ администрация да се по съкрати и не само в това министерство а и в другите също. Не може 1/3 от работната ръка на България да са държавни и общински чиновници, това го няма никъде в Европа. Там администрацията е максимум 10-15% тук е 30% това е абсурд. Знаем как работят чиновниците по цел ден си клатят краката и пият кафе чакайки някой гражданин в нужда да им даде нещо под масата. Само да припомня, че администрацията в САЩ е под 10%.

48

доктор

преди 11 години

Ало,червените не бързайте и без това след 2-3 години част от докторите ще сме се преселили от неправилната страна на тревата,младите колеги-по на запад,а други ще се чудят кой ден е и какво са закусили и дали са си пили сутринта лекарствата.А вие както сте ми дълголетници не ми се мисли кой ще ви лекува.Само доктор Борисов за вас! Бойко Борисов,де!

47

Анонимен

преди 11 години

Е пред тоя крукузебър Десислава Атанасова беше слънце!Аууу тва ако го видиш в тъмното инфаркта ти не мърда!А навремето австрийските майки плашеха децата си с Трифон Иванов.Ама той си е симпатяга пред нея

46

българин

преди 11 години

Недоразумение е станало.БСП са обещали не да създадат 250 000 работни места,а да съкратят толкова.Тяхното обещание е досущ като онова за 800-те дни.И ще го изпълнят.Помнете ми думата,че Станишев ще засенчи Жан Виденов.Той е и по малко умен от него.Така,че ще стане работата.Ако си изкарат мандата след това ще има да се чудим на това петно от картата имало ли е България или не?

45

Sephora

преди 11 години

Много ми се иска в БГ да няма такива незнам как да ги нарека кимизарница, които да носят името болница или ДКЦ.Недопустими у-ия в 21 век, в държава от ЕС и причината не е само в парите, нещо с което винаги си "измиват ръцете". Джи пита под наем в ДКЦ,събират се сериозни наеми, вътре една крушка няма в коридора, гадно, мизерно...даваш срок 3 години и ако не се оправи, затваряш, да видиш как ще лъсне всичко.Но всички си трайкат.Моето Джи пи се изнесе, за същия наем в нов блок, лукс-групова практик

44

1234567

преди 11 години

Тая хал хабер няма от здравеопазването и състоянието му извън София!

43

Анонимен

преди 11 години

По татово време, когато имаше съкращения, пак бяха 10%, съкращаваха чистачки. След това назначаваха друг персонал. Нищо старо не е забравено!

42

Good_Witch

преди 11 години

Мадам, когато кажеш нещо...решавай дали ще е окончателно ;)..за цигариге..."ще разрешавам пушене", след два часа "няма да разрешавам"...сега с лекарите..предиобед...съкращава..вечерта..."няма да съкращавам лекари"...това НЕ Е ИГРА пачичке плиткоумна!Цял народ разбра, че ти е малко мозъчето за този пост..само ти не!Отворете си ушите..и чуйте какво ви крещи народа втори месец!Не да говорите глупости, да мъкнете *** и пенсионери за подкрепа..просто си отивайте!

41

Анонимен

преди 11 години

Министър Андреева,нали обещавахте откриване на нови работни места?Каква е тая ваша математика? Прилича ми малко на Мутренската : 1-Му взех 2- Ми даде!Като те гледам и външно не ми вдъхваш много доверие.Ако се съберете с ппредишната министърка и оная дето Боко я срещнал на кръстопътя дано от трите да излезе поне едно нормално нещо!

40

Анонимен

преди 11 години

всеки кат дойде на власт и почва най лесното- 10% съкращения.щот избираме само ***. за да правиш реформа се иска и акъл и капацитет.ама то със всеки нов министър започва света

39

амбри

преди 11 години

абе все за лекарите говорят.защо веднъж в тая ****ана държава не се спомене за медицинските сестри че взимат по 400-450 лв заплата, че имат висше образование,че учат 4 години, че са най близо до болните и денонощно се грижат за тях??? Знаете ли че навсякъде в целия свят медицинските сестри са много добре платени, а тук се подиграват с тях. Срамота!!! Нека да бягат в чужбина, нека. Една да не остане в тая ****ана държава да видим тогава лекарите как ще се оправят

38

Анонимен

преди 11 години

До КалинаOт кога политичвската проституция трябва да е повод за гордост?!Тая е минала през СДС, Гергьовден, БЗНС, говори се, че е била близка и до ГЕРБ, та да я изберат за шеф на Шейново. Ясно колко принципен човек е, та като е супер дясна да иде при червените. Та като е толкова дясна, какво възхваляваше държавното здравеопазване.Май става въпрос само за власт и пари.