81

Шoп

преди 10 години

И как ще докажете, че е имало токов удар, а не сте се спънали в кабела?Колко от вас могат да включат мултицет и да измерят напрежение, но всички реват, че тока бил некачествен? Миналата година се занимавах да пускам документи в ЧЕЗ, хората бяха суперлюбезни, а на опашката само оплакващи се от високи сметки. "ама ние бяхме на море, как може да сме изхарчили толкова" "ама ние вече не живеем там, пък ни идва сметка"Е такива глупости.

80

xari potar

преди 10 години

TOVA SA ABSOLIUTNO PRAZNI PRIKAZKI.TOKA PO4TI NIKOGA NEE BIL V PARAMETRI.V SELATA E POD VSQKAKVA KRITIKA.A V GRADOVETE KOLKO EL.UREDI NA XORATA IZGORQXA I NIKOI NE GI PLATI.POTREBITELITE V BG NE SA BILI V NITO EDIN MOMENT ZA6TITENI NA SAMO ZA TOKA.ZA XRANITE DA NE GOVORIM JIVI OTROVI.ZA KA4ESTVOTO NA MEDECINSKI USLUGI I IZOB6TO.NE STRUVA TAQ SISTEMA BYLGARSKA I TOVA E TO.

79

Nasko

преди 10 години

Кога ще свърши Популизма в тази Държава?Този Куюмджиев, с такова предложение, дава зелена светлина на ЕРП-тата, за грандиозен /пореден/ОБИР/ - ще сменят електромери, ама и ние ще се бръкнем с не по-малко от 70-100лв.Вместо да имат контролни измервателни уреди, собственост на Държавата и наблюдавани ит тх във всеки трафопост!

78

DiDi

преди 10 години

До РадостинРадуков За тази галимация "качествен ток" трябва да сменят електромерите ни с едни уредчета, които се наричат ОСЦИЛОПЕРТУРБОСКОП и струват, клкото на цял квартал електромерите. Аман от тъпънари, управленци и защитници на потребителите.

77

Кожухаров Л

преди 10 години

Редактори и журналисти,престанете да пишете *** заглавия.Никой не ти дава некачествен ток!!Той е следствие на напряжението и съпротивлението!!!Прочетете физическите закони!!Не обърквайте децата!Моля Ви!

76

Манаф Анадолски

преди 10 години

аз като ви казвах да не хвърляте телевизорите дето работят на 125 волта -не ме послушахте сега оплакайте се хехехеххехе

75

Диана

преди 10 години

Новите електромери някъде се манипулират.Дали това е производителят или ЧЕЗ не знам,но не може след смяната на стария ектромер с нов,показанията да бъдат 5 ПЪТИ по-високи от предходния месец при една и съща консумация и при 30-градусови температури.ДКЕВР да обърнат внимание на монополистите.Не може да се гаврят така с нас и да нямаме избор.

74

Йово

преди 10 години

Да махат тоя комунист от ДКЕВР и да връщат Семерджиев, че той е доказан специалист. Ако не искат когато дойде ББ на власт може ДКЕВР да се управлява от Прокопиев или Бориславова те знаят как се управлява ВЕЙ паркове и как да коват закони за евтин ток от над 79 ст. KW/h. и ДКЕВР да ги узаконява.

73

anonymous

преди 10 години

До Shop : Koe raboti normalno ? Kude v evropa si bil i ti spirat toka po 15 puti na den !!! Tova se slcuhva samo pri revoljucia.. Ostani si da jiveesh v pruvobitnite uslovia togava.. Kato ne im se plashta, shte se zadeistvat i shte si opraviat neshtata. Ako ne shte kupi niakoi drug mrejata i shte ia opravi posle. Ti chuvash li se? Kak shte se srinat neshata ot tova ? Nikoi niama da go pozvoli..

72

mr.twitter

преди 10 години

Сега и аз ще ви разкажа какво ми се случи миналата година,като отидох да плащам тока.Чакам си аз на опашката да ми дойде реда и давам бележката и ми казват,че има ме 89 лв. и 08 ст.ток.Обаче аз имах в себе си само 89 лв. и казах на касиерката,че имам само 89 лв и я попитах дали ще има проблем ,ако платя само 89 лв,тя ми каза,че няма проблем платих аз 89 лв. и се прибрах в нас.И тъкмо влизам в нас и цъкам лампата в коридора и за мое учудване лампата не свети.Викам си крушката може да е изгоряла,цъкам лампата в моята стая и тя не свети и излязох от нас и отидох до ел.таблото и какво да видя техн

71

Анонимен

преди 10 години

Евала: В Ихтиман гасне по трипати на ден и цял град няма да плаща.

70

капиталист

преди 10 години

До Shopзащото е по-лесно да мрънкаш, отколкото да излезеш и да стачкуваш за по-висока заплата

69

Анонимен

преди 10 години

a koi ste plati izgorelite televizori

68

галя е куку

преди 10 години

До galyaти си куку, монополите по презумпция са виновни, само тук така е виновен потребителя

67

да ама не

преди 10 години

До stefто и с водомерите за топла вода трябва да е така, не отчитат под 40*С

66

Дядо

преди 10 години

Че той моят ток никога не е бил повече от 160 - 180 волта,значи изобщо не трябва да плащам,така ли?

65

Професори

преди 10 години

..."период по-дълъг от 10 дни през един месец" *** доказвай пред някой си, колко точно и как са ти били нарушавани условията за качество и надеждност... незнам кой може да се върже на такъв абсурд... само се чудат как да забаламосат изтерзания български народ...

64

stef

преди 10 години

Ако не поставят електромери като в Германия да отчитат само когато тока е според стандарта си говорим поредните глупости,Падне ли напрежението не отчита,

63

sokrat62

преди 10 години

до Язека, да приятел "умни електромери" при нас сложиха няма да споменавам дружеството ама умни за тях, глимлампата на телевизора само свети и техния умен върти а, че напрежението никога на ми е 220волта не спира да върти няма отърване брат а за популизма на управляващите не ми се говори щото си ги знаем от 23г.

62

sokrat62

преди 10 години

до 63сигурно сте от стотиците коректни платци към държава, дружества и т.н. за да изкажете това мнение, повечето от нас които пишем тук сме такива, но яд ме хваща като плащам услугите защото от години са некачественни а цените все им растат освен това държавата и политиците нехят а отгоре на това толерират некоректните /***/ с помощи за какво ли не: временна заетост, детски, училищни, лекарства и кюфтета и пари по избори ай сиктир