13

бири

преди 10 години

АМИ АКО ГРЪМНАТ ВСИЧКИ КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТИ В СОФИЯ...

Йовчев.... сега както "НЯМА ОПАСНОСТ" за конструкцията на сградата.... да не вземе да падне половината ?!?! Стига с празни и високопарни приказки пред камерите и микрофоните! :( ДЕЙСТВАЙТЕ !!!.....

11

CNN

преди 10 години

Македониа обави вона на КинаДва милиони убиени Кинези во кинески ресторан во бугариа од македонски воводи!..............................19 август.Македонските вовода уништиа Кинеската Армиа Со помош од Македонскиот бог! Милиони Кинески трупови се въргалят и во центарот на Софиа уништени од воеводите.Македония стоат на нозе! Да живее Александар Македонски и сите Македонци!

10

Плагиат

преди 10 години

В ефира се затвърждава - не е бомба, битов инцидент е.Това не е бойлера в квартирата на китаеца. Това е обществено заведение.Т.Е. промишлена злополука и да му е яко дупето на тоз (тез) дето лапат парички, да работят такива опасни за обществото "заведения". А те не са малко. Има, не знам колко, държавни институции, които се занимават със сигурноста на подобни "заведения". Да се провери! ЦАЦАРОВ!!!!! НА МОРЕ ЛИ СИИИИИ!!!!

9

nerez

преди 10 години

Tuttt, С една дума Анархията може да се нарече - Самоконтрол -и е напълно невъзможно да съществува на териториите от формални държави. Не обиждай Анархистите свързвайки ги с "БСП и компания"Партиите по същество са "глутници" от лица чиято единсткена цел е лична облага.

8

Анонимен

преди 10 години

Въй и ся протестиращите откъде ще минават ? хаха

7

ultramind

преди 10 години

Той е малък, но вече знае!В България дори сградите страдат, според такива като него.

6

olo

преди 10 години

По-страшно от комунизма е само това, което остава след него!

5

Анонимен

преди 10 години

Странното е че сутеньорите карат все по скъпи коли, страшното е за бащите на поробените момичета.

4

герберче

преди 10 години

Стига с тоя взрив бе. Чакаме си статиите за протеста. Искаме дълго и напоително да ни кажете кой какво е викал какъв плакат е носил и да изброите поименно кои са тези 5-6 надъхани гербери заради които затварят площада

3

tuttt

преди 10 години

анархията се завръща - гарантирано от бсп и компания

2

Циганин

преди 10 години

85% е сива икономика в БГ, докато Мафията не бъде кастрирана, не взривове а Атомни Бомби ще избухнат. Толкова е просто но сложно за разбиране на Българските граждани.

1

Анонимен

преди 10 години

На ви сега китайска манджа!