71

ultramind

преди 10 години

До Филип32Не искат, вЕрвай ми!!!

70

Филип32

преди 10 години

От години чувам как *** трябват да се интергртират към обществото, всеки заслужава шасн не мислите ли?... защо злословите, към хора които искат да се променят към по добро бъдеще?..

69

f5

преди 10 години

Каква нова *** партия бе хора? Че нали има една ДПС, една БСП, една Атака. Все с *** гласове избрани. Бат Сали и той башка пълководец.Що не вземат да поработят за обществото че да име се реши проблема,да платят някой данък и сметка. То само на помощи не става че българите намаляхме и не може да храним толкова чаавета. Другият начин е тоягата...и не е далеч.

68

Анонимен

преди 10 години

Започна се!Дупе да ви е яко.

67

megi 55

преди 10 години

Като ги гледах по новините присъстващите 500 роми като изключим учредителите на въпроса защо са там въобще не знаеха.Като чета кои влизат за сега в нея и,че ще е партия център в ляво и трябва да влезат в парламента вече ми е ясно.Тази партия изникна ей така от нищото под диктовката на БСП.Те и така им купуват гласовете а сега ще ги узаконят и ще ги вкарат в парламента и ще са им поддръжници.Българи усещате ли какво се случва? Идва новата четворна коалиция!

66

ultramind

преди 10 години

Какъв тоз партия бе бате?

65

Ани

преди 10 години

Съгласна съм с ромите,че трябва да има справедливост,за да има прогрес.Така де,справедливо ли е те да не плащат ток,вода,данъци,осигуровки и сметките им да се раззпределят върху останалите граждани?Вижте ги как бързо се ориентират кое е най-изгодно за тях.Сега и власт им се приискало.Айде,де.

64

samodiva

преди 10 години

Държавни събсидии...А колко проекти се направиха за *** ?По времето на Иван Костов Бъдеще за България спонсорира и реализира цяла коооперация В Столипиновокоято след не много време не беше в първоначалния си вид ама на кой му пука... Аз лично стигнах до извода че *** са много удобни бенефаечиенти , не задават въпроси и са доволни на всичко...Българските политици са виновни и за създаването на *** елит който явно вече се е взел много несериозно...

63

Anonimen

преди 10 години

Докато "умните и красивите" се шляят безцелно по улиците за да си показват новите дрешки,*** не си губят времето.Накрая може и да ни управляват.

62

bolka

преди 10 години

Докато се дават държавни субсидии на партиите, ще продължават да се роят безконтролно!И настоящето правителство не отмени това безумие.

61

Анонимен

преди 10 години

"Обединение, Прогрес, Справедливост" - учудващо е наименованието, като се има в предвид, че при тях справедливостта и прогреса е като да преливаш от пусто в празно.Българи обединете си и сами решавайте съдбините си, защото такива подобия ще Ви ги провалят.

60

Рудолф Хес

преди 10 години

Ха ха, във Франкурт има цяла улица със *** които развяват български лични карти и не работят, *** във индия със чувала с кобрата със извадени зъби, да плаши туристите и чаветата през това време да обискират задните джобове.

59

Анонимен

преди 10 години

До Манолски ati kakvo razbira6 ot tezi dve dumi4ki prosto mi obqsni zna4i *** v bg i dobro da napravi pak 6te e prostiq pak 6te vinovniq ............ aza novo u4eredenata partiq 6te kaja samo edno biv6i ocepnici ot drugi partiii mali zna4i NOV BARDAK SAS STARI *** vsi4ki v bg politikata nezavisimo ot etnos cvqt i religiq sa KRADCIIIIIIIIIIIIIIIII GOLATA GOLQMA ISTINAAAAAAAAAAA

58

Манолски

преди 10 години

само да питам *** ни сънародници какво разбират под прогрес и справедливост? Те тези понятия ги четат като дявола евангилието и са в разрез с тяхното битие и съществуване като етнос

57

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

ПОГЛЕДНЕТЕ САМО РАЙОНИТЕ С КОМПАКТНО ТУРСКО МАЛЦИНСТВО ,МИЗЕРИЯ ! НЯМА БЪЛГАРСКИ ФИРМИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ИНВЕСТИРАТ ТАМ ,ВЕЧЕ КАЗАХ ЗАЩО ! АКО СЕ НАМЕРИ НЯКОЯ ФИРМА ОТ ТУРЦИЯ ,АЛЛАХ БИН БЕРЕКЕТ ВЕРСИН , СЪЗДАВА МАЛКО РАБОТА НА МЕСТНИТЕ ТУРЦИ !!! А САМИТЕ ЖИВЕЕЩИ ТУРЦИ ТАМ НЯМА КАК ДА ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ И ДА СИ СЪЗДАДАТ СВОЙ БИЗНЕС ,БАНКИТЕ НЕ ДАВАТ ТАКА ЛЕСНО ПАРИ ,ОСОБЕНО КОГАТО СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ ! СЪЩАТА РАБОТА Е И В РАЙОНИТЕ С ПРЕОБЛАДАВАЩО *** МАЛЦИНСТВО !!! НО АЛЛАХ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ !

56

Турчин против ДПС

преди 10 години

До АнонименТурците, които познавам не обичат ***, точно толкова, колкото и българите - не емигрирайте- това са вашите земи... Ние също ще бъдем тук по стечение на обстоятелствата, но ще работим, както сме работили, откакто сме дошли тука... НЕ БИВА ТЕЗИ ЗЕМИ ДА СЕ ОСТАВЯТ В РЪЦЕТЕ НА *** И МУТРИ !!!

55

Анонимен

преди 10 години

Къде е конституционния съд? "Новата партия си поставя амбициозни цели - да реши здравните, социалните и жилищните проблеми на РОМИТЕ". Не може една партия да се бори за решаване на проблемите на само един етнос. Това я прави в етническа. Не е редно да се споменава името "роми" дори. Според конституцията всички сме българи, а не роми и т.н. Точно това е границата, която ако някоя партия я прескочи става етническа.

54

Анонимен

преди 10 години

*** партии тепърва ще засилват властта си в България, защото *** население расте, а българското население се топи. *** партии се подрепят от ЕС, докато турските партии в България се подкрепят от САЩ и Турция с цел да се отслаби руското и славянското влияние в България. За българите има 2 изхода да се спасят или да емигрират и бягат от бъдеща враждебна и ***-турска България или да потърсят помощ от Русия срещу ЕС и САЩ и техните *** и турски партии в България.

53

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

НА *** КАКТО И НА ТУРЦИТЕ ИМ ТРЯБВА НЯКАКВА ОРГАНИЗАЦИЯ ,НО ДА Е СЪС СЕДАЛИЩЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА ,А НЕ В БЪЛГАРИЯ ! В БЪЛГАРИЯ ПРОСТО НЯМА ДА СТАНЕ ! БЪЛГАРИТЕ ГЛЕДАТ ПОЛЕКА ПОЛЕКА ДА НИ УНИЩОЖАТ ,А НЯКОИ ТУК ВЯРВАТ ,ЧЕ НА ПАРТИЯ РЕГИСТРИРАНА В БЪЛГАРИЯ БОРЕЩА СЕ ЗА ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА ,НЯКОЙ ЩЕ Й ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИ НОРМАЛНО ! БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО НЕ ИНВЕСТИРАТ В КЪРДЖАЛИ ДА СТРОЯТ ЗАВОДИ?! АМИ НАРОЧНО ЗА ДА НЯМА РАБОТА ЗА ТУРЦИТЕ И ДА СЕ МАХНАТ ! ТОВА СА ЦЕЛИ ,КОИТО БЪЛГАРИТЕ ПРЕСЛЕДВАТ !

52

Анонимен

преди 10 години

каква партия ги гони пък тия. Те не могат да си подсигурят прехраната и подслона, с политика тръгнали да се занимават.