91

Мафиотп

преди 10 години

Хахаха, даже и *** разбраха, че комунистите са най-долните твари и избягаха от тях. Тая партия ще отнеме гласове от БСП и ДПС, затова е много ценна,хаха

90

Жорката

преди 10 години

Ееееее бягайте бееее *** долни смръдливи... всичките *** и турци ги правим ***. Да умрЪт У ПЕСЪК!!! Да изсъхнат на слънце.

89

justDance

преди 10 години

Само такава партия ни липсва.Имаме си комунисти,турци и фашисти,сега е ред и на черньовците да вземат парче от пая.Каква държава..толерантността ни няма край.

88

ultramind

преди 10 години

До shrekХаха, аз пък на едни просещи им дадох задачки преди да им дам пари. Бяха момченце и момиченце. Първо ги накарах да ми кажат азбуката. Момчето що годе я каза, момиченцето не знаеше и първите 5 букви. Питах ги кой клас са. Казаха 4 и 5-ти. Тъй като не успяха с азбуката ги карах да смятат. Почнах лесно 3х5. Момченцето успя, момиченцето не. После се отказах от момиченцето, тъй като явно беше ***. Питах момченцето колко е 7х9. Брои си пръстите 10 секунди, но ми каза с което заслужи 1лв.

87

Ратор

преди 10 години

Хора! Напускайте страната, и (или) спирайте да плащате данъци. Оставете тези кърлежи и *** да умрат от глад. Ще се върнем след време ...

86

Бат Сали

преди 10 години

Ами чи то само роми останахме в България!!!

85

shrek

преди 10 години

И аз съм живял близо до ***. Те са първично племе и нищо човешко не им принадлежи, в същото време нищо човешко не им е чуждо. Като дете ми се наложи да се бия с тартора на маалата - беше на моята възраст. След, като случайно успях да го претрепя - защото ме беше страх - изведнъж станах герой всред връстниците си. В Ямбол обаче, докато служех в арт. полк *** винаги ни защитаваха от комендантските и съм свидетел на невероятни сцени за да ни защитят. Въпреки това не отстъпвам от гореказ

84

Анонимен

преди 10 години

Аз съм живял като малък до един *** катун и съм изследвал *** психика. *** не проявява признаци на интелигентност, макар понякога да изглежда така. *** е като насекомо, може би ***. Пълзи насам натам и търси нещо, но нищо конкретно! Те нямат за цел да крадат. Просто ако има грозде, те отиват да го хапнат. Видят ли преносим предмет, може да го вземат, може и да не го вземат. Малките индивиди може да имат 2лв, но не знаят колко ще имат след като си вземат БхАНЦА. Луди!

83

Анонимен

преди 10 години

До Рудолф Хес AVE GEI TI ZATOVALI SE PI6E6 S NEMSKO IME SRAMTAE OT BALGARSKIQ TI ROD BRAVO I TAKA E I VARI PRI FURERA IMU NOSI STUDENA VODI4KA INESE VRA6TA AMIN

82

shrek

преди 10 години

Клавиатурна грешка - имах пред вид в предишния си пост, да не могат да гласуват.

81

shrek

преди 10 години

Отдкъде са изцицали парички за регистрация меринджеите??? Отвсякъде адмирирам и предлагам хора над 75 и хора без средно образование да гласуват!!!

80

Анонимен

преди 10 години

Конституцията на Р.Б. забранява партий на етническа основа!!!!

79

tuttt

преди 10 години

да се забрани със закон гласуването на лица без основно образование - това е единственият начин ромските организации да имат интерес ромите да са образовани

78

муспи

преди 10 години

Всъщтност това ще отнеме *** гласове от БКП I и БКП II, наистина ако гласовете се броят - все още сме по сталинското броене. Но това да не ни смущава, - едиствените избори в света когато са се броили гласовете е 1933г. в Германия, когато печели Хитлер. Евреите няма да допуснат втори гаф!

77

Хмм

преди 10 години

Интересно защо си режат клона на който седят?! Ако искат да оберат гласовете на *** си събратя ще отнемат от платения електорат на досегашните партии, които ще започнат да има режат привилегиите...така си мисля и дано съм прав! За тях ще стане по-лошо, а ако успеят да излъчат депутати тогава е сигурно гражданското неподчинение....всъщност как се регистрираха тея, някой им е помогнал....ще поживеем и ще видим.

76

Анонимен

преди 10 години

Как може, такива ***, които не са дали един лев на държавата да определят какво ще се случва с парите на държавата?Тя и партийната им програма е типичната *** мечта-Как да не работим и да взимаме по-големи помощи.Не съм съгласен, а вярвам и мнозинството българи съдбата на държавата да се определя от тия ***.Искам избирателен ценз-примерно ,ако си плащал данъци поне 5 години или имаш висше образование, тогава да имаш право да гласуваш.

75

браво на тях

преди 10 години

Аз не прочетох нищо за образование ясно спазване на законите и агетирането от тяхна страна за това както и интеграция във Българското общество,но прочетох исканията за работа.социални помощи и здравеопазване.Аз това го разбирам така Българи учете работете и правете БВП а ние ще подкрепяме тези които го дават на ромите когато влезем в парламента.

74

младеж

преди 10 години

Завършвам образованието си и изчезвам от тук и не смятам да се върна никога,нито за почивка,нито за каквото и да било!

73

sistemata

преди 10 години

За тези,които не са живели при социализма.Тогава се ширеше следната "максима": "какъв е най-добре да бъде човек.Отговор - артист,спортист,или турчин комунист.По "онова време" малцинствата и преди всичко турците,се ползваха с редица привилегии,особено при кандидатстване в учебни заведения.Още тогава,българският етнос,беше етнос, втора категория.НО И ТОГАВА,КАКТО И СЕГА,ТОЙ СИ ГО БЕШЕ ЗАСЛУЖИЛ!!!

72

рашка

преди 10 години

хоп и от утре целия парламент и правителство в шалвари и говори турскида живее хамериканската толерастия която окончателно победи