7

турско лицемерие

преди 10 години

ЕРДОГАН ДА СПРЕ НАСИЛИЕТО У ТЯХ ПЪРВО,ПОСЛЕ ДА МЕЧТАЕ ЗА НОВА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ.

6

xari potar

преди 10 години

SYVETYT ZA SIGURNOST DA VZEME DA OSYDI TIQ DETO OTVORIXA KUTIQTA NA PANDORA I SASIPAXA VSI4KI ARABSKI DYRJAVI.AMA KAK DA PORICAE6 SEBE SI.

5

Анонимен

преди 10 години

Съветът за сигурност да осъди Обама, че подкрепя Мюсюлмански братя и пречат на нормалното управление на страната. Египтяните просто свалиха президент, който не одобряват, както ние протестираме срещу правителството. В момента ООН и САЩ подкрепят терористите и осъждат армията и египтяните, което ще доведе до втора Сирия. Между другото, добре е и от там да се махнат!!! Сирия беше прекрасна страна, докато не я демократизираха САЩ.

4

Анонимен

преди 10 години

Защо Турция отзова посланика си? Какво общо има турския посланик, нали страните в конфликта са египтяни?

3

Анонимен

преди 10 години

Чест прави на посланиците на Германия, Франция и Холандия в Египет, че не допринесоха с неуместни изявления за още по-трагичен развой на събитията в приелата ги страна. Що се отнася до позицията на всяка от тези европейски страни към кръвопролитията в Египет, то тя следва да бъде заявена от ръководителите на техните министерства на външните работи. Това повелява и уважението към суверенитета на арабската страна с най-многобройно население.

2

умен гущер

преди 10 години

убиват ги за да принесат в жертва на кръвожадния демон бог Аллах

1

Анонимен

преди 10 години

a niakoi znae li za6to se ubivat? jalka situacia.