58

Просто питам

преди 10 години

За СДС не ми е чудно - макар че са формална регистрация и абревиатура, без членска маса.Но за БЗНС...доколкото ми е известно има 6 регистрирани партии с това наименование. Коя от тях е това БЗНС? Колко човека представлява?

57

Анонимен

преди 10 години

герб бсп дпс атака рзс сдс дсб бзнс бг-кунева тв скот нфсб и сие всички тези партии умишлено ги пиша с малка буква та всичките тия са едно нищо, едни разбойници, едни олигархически и чуждаземни подметки а ние простите хора в тая държава ЛЕВИ ДЕСНИ ЦЕНТРИСТИ, БЕДНИ СЛЕДНА КЛАСА ДРЕБЕН БИЗНЕС СРЕДЕН БИЗНЕС СМЕ В РОЛЯТА НА ЕДНИ *** КОИТО НЕПРЕМЕННО ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЯКОЙ ОТ ТАЯ ЕДНОТИПНА ШАЙКА И ПАК ДА НИ КРАДАТ И ОБИРАТ ЗАКОННО С ВСИЧКИ СИЛИ. ПРОТЕСТА - ИЗГОНЕТЕ ПАРТИИТЕ и си направете ВИЕ

56

Егон

преди 10 години

Ама въобще не ме е еня за този т.нар. Реформаторски блок. Това е порочно обединение на бивши "десни" симпатизанти кой крал преди 7, кой преди 12 години. Писал съм го неведнъж. Правителството ще падне часове след като Борисов оглави протест. Силно се надявам това да стане още следващата седмица и да се приключва вече с тоя посткомунизъм.

55

мм

преди 10 години

"със стари *** - нов бардак."то сега кво е?със стари *** - стар бардак.

54

Анонимен

преди 10 години

25 години реформират държавата и вижте докъде ни докараха тия *** и подгузници на ЕВРопЕЙСКИЯ съюз и САЩ! Народът ги изгони като крастави кучета от кебапчийница, обаче тия още се натискат да реформират държавата, докато я затрият окончателно. Хубавото е, че народа ги знае какви са *** продажни, ненаяли и ненатаковали се и повече никога няма да ги пусне в Парламента. Гадове мръсни, 25 години реформират държавата и все им е малко!!! Ако не се върнем към Русия, тия реформатори ще ни унищожат!

53

преди 10 години

МЕГлена+раДАН=МЕГДАН

52

Богдан

преди 10 години

Както писа един известен кандидат-депутат и кандидат президент -" блока се оказа общежитие"!!

51

Анонимен

преди 10 години

КВИ СА ПА ТИЯ..РИФОРМАТОРИ...БИТИ КАРТИ...МИНАЛО..ЗАБРАВЕНО.ИЗКОПАЕМИ!!!

50

VOLEN aga

преди 10 години

Abe negovorete za plateni protesti tochno vie s kebapchetata i picite :D smeshniciiii

49

халюцинации

преди 10 години

Реформаторския блок трябва да го нарекат отдел за халюцинации!

48

г-н Тау

преди 10 години

До Орешарски паднакак така щв падне бе...ми кинтите които ни обещаха за протестите през есента?! ..кво правим с тях...аааа не ..Орешарски трябва да е още известно време на власт иначе ще умрем от глад:)

47

г-н Тау

преди 10 години

целта им е да захапят джоланчето на власта ама на орел рак и щука няма как да им се получи ...ще прескочат бариерата и ще си набият дебелите глави в зида наречен" хорска алчност"..било то за постове пари или други удурми;))

46

гешев

преди 10 години

тия пак ще се разпърдят, щом решат да избират, кой да командва!

45

5f5

преди 10 години

До художникаКой ти пречи?

44

м

преди 10 години

"Сън сънувах..."боже колко мъка има по тоя свят?!

43

художника

преди 10 години

Реформаторския блок, в блок 20- Ямбол.На хората им писна от реформи бе! Стигаааааааааааа. Искам да живея НОРМАЛНО!

42

сдг

преди 10 години

Тези кво ще правят лъвски скок да прескочат 4% -та ли.Ако е само заради това да се обединяват,няма смисъл!

41

vesko02

преди 10 години

Някой случайно да знае защо човек става партиен член и даже сменя често принадлежността си.На често общия произход е БКП.

40

кои сте

преди 10 години

До 7589Прост народ-слаба държава ! Продължавате да вярвате на гнусните лъжи на ***,шамара и подобни мозъци като тях и пишете фантастични глупости и измислици. Ако сте комунисти ви разбирам "кокъла" е сладко нещо и сигурно имате аванта от това управление, но ако просто пишете е, така от злоба показвате елементарно неразбиране и невежество!

39

СДС

преди 10 години

Реформатори - кои сте? всички стари имена от "паднали " и компрометирани партии с провалили се бивши лидери, участвали в управлението и довели до колапс държавата - това е истината! И сега избират с кого да се коалират, "този не искат, онзи искат" , това ли е обединение на "десните" или е пак разединение - така няма да победите , слушайте добре! Загърбете различията, дори обидите, затворете я тази страница !Не изпускайте ГЕРБ, те имат много подръжници, ще са от полза,Борисов е диалогичен !