21

бг

преди 10 години

АБЕ Я ГИ РАЗДАИТЕ ТИЯ ПУСТИ ПАРИ ТА ДА КАЖЕ НЯВГА СИРОМАХА И АЗ У ПАРИ СЕ ВИДЕХ И ДА ПЛЕСНЕ С РЪЦЕ ТА ДА СЕ ПРЕГЪРНЕ И ВИСОКО ВИКНЕ ЗАПЕЕ ,,УМРЕ СИРОМАХА ОТ ПРЕЯЖДАНЕ,,

20

Анонимен

преди 10 години

Ало дърт мухал ти ли ще връщаш заемите за който говориш че трябвало да се вземат,червен кумонистически дърт ***.Нали по лесно е да се вземат заеми и да се запушват остите на хората както правеше БКП мамка ви ***,точно вие съсипахте България.

19

Teo

преди 10 години

Какъв е този плоскоумен *** и от кой архив на БАН го изровиха???Точно с такава политика БКП загроби България с над 10 млрд. външен дълг , който сега плащаме... Дългове се теглят , когато държавата ти има производителност да ги изплати , а не за изкуствено вдигане на разходите , което няма покритие !!! Ако тези пари се инвестират в образование с дългосрочни приоритети, насочени директно към бизнеса (ИТ, туризъм, финансови услуги) - аз съм ЗА! Това е ключ за развитие на страната.

18

Х

преди 10 години

И ТОЗИ ЦОЦКА ОТ БСП.ВЕДНАГА ИЗПЪЛЗЯХА КЪРЛЕЖИТЕ.

17

Икономист

преди 10 години

Експерти,подплатени не само със знания...за съжаление!!!!Всичко може да се реши много лесно и просто,само да има воля.

16

London calling

преди 10 години

Навсякъде по света политиците са на далавера,но в цивилизованият свят мислят и за населението.Как не се пръкна един български политик който да помисли първо за народа? Как ще задържиш младите да не бягат след като когато си оправиш семейство и роднини не ти пука за никой друг? Благодаря на Бог че се изнесох преди 23 години,знаех каква какафония ще настъпи.

15

London calling

преди 10 години

След 5-6 години българите ще са по-богати от гърците, заяви българският вицепремиер Симеон Дянков пред БНТ.С тази мисъл финансовият министър надмина глупостите, които Бойко Борисов постоянно сипе за гърците - колко били зле, как ние сме по-добре от тях и т. н.В Гърция пенсиите се движат основно между 800 и 2000 евро. За 5-6 години трябва да паднат наполовина, а българските от сегашните 100 евро да се вдигнат 5-10 пъти, за да станем по-добре от гърците.Същото е и със заплатите. Сегашните 300 евро средна българска заплата трябва да се увеличат 4-5 пъти, а гръцките да се намалят 2 пъти .

14

London calling

преди 10 години

Едно истинско правителство трябва да се погрижи първо за народа си.Да стабилизира основните заплати и пенсии, да подобри социалните услуги. Не като Боко да бръщовели 4 години за световна икономическа криза след като в България няма икономика от 24 години. За едно потупване по рамото от ЕС с неговата "финансова дисциплина" погуби сумати народ.

13

London calling

преди 10 години

След като дружките ББ и ЦЦ разрушиха държавата до основи и измучиха всички резерви това за новина ли го имате? Сега на всичкото отгоре са притеснени че ще се взима заем. В истинска Европа включително и Гърция такива пенсии посочени горе се взимат за седмица.

12

London calling

преди 10 години

Наистина, противниците на актуализацията на бюджета на наивни ли се правят или не разбират какво се случва и в каква задънена улица е влязла държавата след компетентните бюджети на Дянков и ГЕРБ? Та Дянков още на първата година прекрои драстично собствения си бюджет (в средата на 2010 г.), намали приходите с 1,9 млрд., увеличи разходите с 900 млн. и промени дефицита от 0,7% на 3,9%. Бюджетът му за 2010 г. се провали светкавично само за 3 месеца зейна дупка от 1,7 млрд. През април-май същата година Дянков заяви неколкократно, че кризата е свършила, с което си спечели вълна от подигравки.

11

London calling

преди 10 години

И в такава ситуация да твърдиш, че няма нужда от актуализация на бюджета и че той е изпълним, трябва да си голям наивник, освен ако не си демагог.Протестиращите лансираха популярната народна хипотеза, че правителството емитира 1 милиард лева дълг, за да го открадне. Подкрепа на площадните разбирачи на бюджета оказа президентът Плевнелиев, който наложи вето, което нарече частично. И в мотивите си за ветото той казва, че не се знае за какво ще се изразходва дългът. Така Плевнелиев напълно подкрепи лозунгите на площада.

10

Рали1

преди 10 години

Кажете го най-накрая за какво е заемът,че то съвсем се объркахме.На къде ли не го разтягате ,за къде по-напред-сега за заплати на учители и учени,а тези които ще сеят ги забравихте и догодина няма да има реколта .Пари за пенсии няма ,но ще има добавка.Смешници.

9

Анонимен

преди 10 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОФЕСОР УМЕН НЯМА

8

ОСТАВКА

преди 10 години

още един комунистически експерт, бяхме го позабравили. всякакви твари изпълзяха...

7

без коментар

преди 10 години

27. Професор Тодор Вълчев - Икономически институт, БАН28. Христина Вучева - Научно-изследователски институт, Министерство на финансите29. Венцислав Антонов - ВИИ "Карл Маркс"

6

АНТИОЛИГАРСКИ

преди 10 години

ЩЕ БЪДЕ ГРУБА ГРЕШКА , АКО НЕ ВИ СВАЛИМ ОТ ВЛАСТ ЧАС ПО-СКОРО!

5

без коментар

преди 10 години

8. Георги Панков - заместник-министър на икономическата реформа19. Професор Огнян Панов - директор, Институт по държавно и стопанско управление20. Атанас Папаризов - генерален директор, Министерство на външноикономическите връзки21. Д-р Огнян Пишев - старши икономически съветник на президента22. Д-р Иван Пушкаров - Икономически институт, БАН23. Професор Димитър Шопов - заместник-председател, Комитет по труда и социалното осигуряване24. Боян Славенков - Икономически институт, БАН25. Професор Стефан Стоилов - министър на икономическата реформа26. Професор Милчо Стоименов - ВИИ "К

4

без коментар

преди 10 години

8. Професор Илия Георгиев - Икономически институт, БАН9. Д-р Румен Георгиев - генерален директор, Минералбанк10. Димитър Костов - заместник-министър на финансите11. Д-р Иван Костов - ВМЕИ "Ленин"12. Емил Хърсев - ВИИ "Карл Маркс"13. Татяна Хубенова - Икономически институт, БАН14. Д-р Димитър Иванов - Икономически институт, БАН15. Професор Лилия Каракашева - главен директор, Министерство на външноикономическите връзки16. Д-р Найден Найденов - заместник-министър на икономиката и планирането17. Д-р Невяна Кръстева - научен сътрудник, Министерство на външноикономическите връзки

3

къде са Тиква

преди 10 години

Те май само тиквениците още си мислят ,че с този бюджен на Дянков може да се изкара годината.Къде е тоя Дянков за да си изкара годината и защо тези *** по улиците не го върнат за да покаже как ще се изкара годината с тези пери които Дянков задигна.Къде са Боко тиквениците ,че нещо се изпокриха или само уволниха.

2

Айде

преди 10 години

Поредния изкукал дядка дава акъл по икономика. 90 % от професорите в БГ са гола вода, докопали се до титлата със всякакви средства и на всяка цена.