10

Sephora

преди 11 години

Жалкото е, че днес ги прибират и утре ще ги пуснат и пак ще продължат да просят. Жалкото е, че за тези деца няма шанс да се промени живота им, да бъдат осиновени от родители, които ще ги обичат и ще се грижат за тях, ще им дадат възможност да играят, да учат и да станат нормални граждани на това общество. Утре тези деца ще създадат свое поколение, то ще тръгне по техния път и няма излизане от това положение.

9

Лала

преди 11 години

Българските граждани от ромски произход просят и в чужбина затова не ни искат там. Вече започнаха да просят самоуверено и тук *** имат много деца и малко интелект, обаче пък умните българи са единствените които ги оставят да се размножават. Каде по -добре са стопанисвани бездомни кучета в София и кастрирани. Защо не им се прилага закона като в демократична Америка и да им се бият инжекции против разплод тип улични кучета!!!

8

Бургас

преди 11 години

А бащите пият бира и чакат плячката.

7

Анонимен

преди 11 години

стар хит са педофилските купони организирани от *** барони

6

Ваксинатор

преди 11 години

А тез ръчички съжаляват,че са без ръкавички.

5

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката ми прилича много на едно *** преди години в Слънчев бряг което ме пита първо на немски : "Hallo, wie geht's ?" и като му казах да се разкара (на български) ме напсува на ***....

4

тцЪ

преди 11 години

Отнемане на правата на такива... хмм.. родители, а самите те да бъдат снабдени с по една кирка и да бъдат пратени да копат канавки под надзор. Заплащане - една паничка ориз на ден.

3

Анонимен

преди 11 години

Защо ли на седалката на колата е сложен чаршаф а облегалката е опакована в найлон ...))))))

2

Рали1

преди 11 години

И всички под надзора на майките си.Спрете им помощите на такива майки .Имате ги в регистрите вече или е трудно от полицията да се предаде на социалните. За това сме и против всякакви заеми ,които ще дадете на тези,които нямат и ден трудов стаж,не са допринесли нищо за държавата,но си знаят правата и то не без помощта на всички институции.

1

Анонимен

преди 11 години

Нещо не разбирам:В Несебър и Слънчев бряг са засечени да просят деца на...........,3 и 1 години.И пелначетата ли са пуснали да просят?