70

ДД38

преди 10 години

Преди двадесет годинки безусловно легнахме на ЗЕС, за да ни приемат в Евросъюза! днес вече сме в него и няма законно установена процедура за излизане от него, но... Но сме в процедура за Шенген. Унгарският вариант е да се пазарим и установим нашите интереси, с които повдигнем Жизнения си стандарт на Оцеляване! "Никакъв Шенген с две евра на ден!?!" Пенсионерите искаме ток, от АЕЦ Козлодуй, по Два евроцента на квтч., за нашите си Битовизми, без преносна такса на ЕРП-етата, тъй като не им!ДД38

69

ДИВ ДЯДО 38

преди 10 години

Необходим е Рестарт на Системата от 1990 г., която смени старата система на Държавна производителна собственост! В противен случай ще настъпи нов момент на Смяна на Системата на Собствеността - Частните производители и ще се върне тоталната Държавна собственост! нека да не я докарваме до там!?! Див Дядо - пенсионер

68

даскал Кольо

преди 10 години

Иванчо пита в час: Другарко тока яде ли се? Разбира се , че не Иванчо, защо? Ами защото татко всяка нощ казва на майка " гаси тока и го лапай"

67

slav

преди 10 години

Смисъл ще ти се съобщи че ще те резнат хахахха ама то и да не ти се каже трябва да си знаеш не плащаш не получаваш сао незнам с какво това е мярка или нещо подобно.

66

ВВС

преди 10 години

До 73:Защо истеризираш,псуваш и обиждаш!В този форум, не всички сме ''червени ***" и"*** герберисти"!Не можеш да напишеш две аргументирани изречения!Първо,това са обсъждания и дискусии,второ,ще трябва да се промени законодателството,трето,трябва да се "видят"всички договори с ЕРП-тата!Ако накрая,има "добри"промени,хората ще ги приветстват!Всичко това обаче е "прах в очите"!ПО-ВАЖНОТО Е,ДА СЕ ПРЕКРАТЯТ ДОГОВОРИТЕ С ЕРП-ТА,И ДА СТАНАТ ДЪРЖАВНИ,ПРИ КОЕТО ЦЕНИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА,ЩЕ "ПАДНАТ!

65

Надя

преди 10 години

Това са козметични мерки.Електромерите се манипулират.Дали от ЕРП-тата или от производителите не знам,но не можеслед смяна на електромера-с нов,потреблението ми скочи 5 ПЪТИ за един месец при 30 градусови температури.Това е абсурдно!!!!Очаквам решението на метрологичната лаборатория и ако е в полза на ЧЕЗ ще ги дам под съд.Монополите трябва да бъдат разбити и да имаме избор.Това е истината.

64

сеси

преди 10 години

Крайно време е протестите да се насочат отново към монополите - първо банките ,ЕРП-та, мобилни оператори, Софийска и друга вода, може ли някои да обясни, защо ги изоставиха тези искания, а в слънчева Италия - национализираха имотите на мафиозите

63

681

преди 10 години

Скоро очаквам даже и тока да не се плаща,само че до другите избори,пък после ...

62

До Протестиращ

преди 10 години

Ти си *** *** бе!!!! Ако ти правят добро то било лошо, я *** се затреляй най-добре, никой не ви има вече и за 2 стинки вас *** герберастъ! Платени драскачи!!

61

vot42

преди 10 години

Отново искат да ни замажат очите с козметични мерки спрямо монополите.Защо ЕРД-тата не изнесат публично,какви са им загубите от кражба на ток!?Защо по случая с кражбата на ток в *** махала на Самоков,разследван от журналиста Васил Иванов,където новият депутат от ДПС,"Бат Сали" събираше пари като "частно енерго",не се самосезира прокуратурата!? Защо ЧЕЗ и до днес си мълчат?Държавата се е съюзила с ЕРД-тата,като кражбите на ток в *** махали ги признава за технологични разходи!!!

60

Анонимен

преди 10 години

До 1234Много се смях на това "Венету". Този дето го пише май и това не е чел.

59

Ivanka

преди 10 години

Sprete robstwoto ni ot Toplofikacia ?????

58

Протестиращ

преди 10 години

До Vasil VasilevКое е в наш плюс?Май нещо не си в час!Икономиката ни цъфнала,те ще намаляват!Къде го има това бе ???Как можете да се левкате така бе?Всичко безплатно да направят,не им го искаме!!!Да се изпаряват гадовете червени!

57

mrawka

преди 10 години

ТИЯ НЕГОДНИЦИ ПАК ПРАВЯТ НЯКОЛКО МИЛИОНА БЪЛГАРИ НА ***.ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ ЧЕ МИСЛИТЕ ЗА НАРОДА КОГАТО ИЗГОНИТЕ Ч.Е.З. ТЕЗИ КРАДЦИ ОТ СТРАНАТА.НЯМА ДА ГО НАПРАВИТЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ МЕСЕЦ Ч.Е.З. ВИ СЕ ОТЧИТА С ОПРЕДЕЛЕНА СУМА ПАРИЧКИ И ТАКА Е ОТ КАКТО НИ ЗАРОБИХА ТЕЗИ Е.Р.П.-ТА. С ТЕЗИ ПОЛОВИНЧАТИ МЕРКИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ ЗАЛЪГАЛИ ХОРАТА .НО НЕ Е ТАКА.ЗАЩО ЛИ НЕ ПОКАЖЕТЕ НА ВСИЧКИ ЗАРОБВАЩИТЕ ДОГОВОРИ С Е.Р.П.?ЗАЩОТО СТЕ НИ ПРОДАЛИ НА ЧУЖДЕНЦИ МРЪСНИ НЕГОДНИЦИ.

56

1234

преди 10 години

До otnovoТепчо пак не си подготвен марш при боко да четеш "Венету"

55

бай мангау

преди 10 години

И за (х)електората да не забрайти бате, аку може хич нищо да си не плащами как си бееме *** и досига.

54

otnovo

преди 10 години

Отново облаги за ***, сега им дават основание да не плащат с години.*** *** колкото и да ги облагодетелствате "сиганити" , ние пак сме повече от тях и ще ви свалим от власт. Неграмотници сте, и извършвате геноцид над собствения си народ, за сметка на малцинствения ви електорат!

53

Анонимен

преди 10 години

Ехеее, вижте това правителство, що помощи раздаде и намаления на цени направи.Така се работи. А Бойко ни караше ние да работим. Ето вчера Корнелчето ни уведоми, че намалявят два пъти цената на дървата. Корнелке, ние сме дървосекачи. Имаме wi-fi във фургона. Много сме радостни. За да падне цената, трябва да повишим производителността. Мисълта ни е, да дойдеш във фургона да ни наточиш балтийте, белким се повиши. Ако искаш доведи и Майчето. Ако ги наточите добре, цената може да падне и три пъти.

52

До БоцманаТи май не различаваш свързване към ел. мрежата с достъп до ел.мрежата. Към пръвоначалното свързване се начисляват и необходимите материали в зависимост от мощността на която се присъединяваш. Другото е за подръжка.

51

Анонимен

преди 10 години

Сега ромлянете ептен няма да плащат тока и най-важното няма да могат да го спират - вероятно идеята е да се отпуши консумацията на ел.енергия.