108

Анонимен

преди 10 години

Е щом Йовчев гарантира работата е сериозна хаха

107

Спас Колев

преди 10 години

Към 1човек : - И , какво , да не съм дамгосан , кой Ти дава такова право , да хвърляш квалификации ? Точно такива , като теб доведоха обществото до тава ниво. За твое сведение ще те информирам , че съм и Делегат на Конгреса на БСП - т.е. член на Висшето й ръководство , и съвсем не се срамувам от това ! Това ми качество се допълва и от другото - че съм точно толкова Гражданин , колкото и всички останали в България ! Аре , баста !

106

vesko02

преди 10 години

Снимка с министър-председателя е начало на добра кариера.

105

1Човек

преди 10 години

Тия са "протестиращи" колкото аз съм пилот на изтребител :) Потърсете им имената в Гугъл и ще видите, че въпросния Колев си е кадър на БСП, партиец, а споменатата другарка ще я видите в ролята си на говорител на туристическа фирма, благодарение на която нашенци са се оказали блокирани в чужбина.

104

batman

преди 10 години

Петното и Орешарски - разговор на най-високо равнище! ОСТАВКАБЕ!

103

хикимин Юсуф

преди 10 години

С "Петното", "Шамара" и Пеевски... напред до пълната победа на комунизма / олигархията/

102

DeDe

преди 10 години

Едно петно винаги е мръсно ,никой не го иска ,на всичко от горе и йека .

101

Анонимен

преди 10 години

Тези ли хора представляват нацията-срам и позор!

100

зз

преди 10 години

А Йоло Денев де го?

99

ахм

преди 10 години

До ЖоржЩеше да е много смешно, ако не беше тъжно!!!

98

Жорж

преди 10 години

Волен, Шамара и Петното-лица на правителството!!! Осъзнай се БЪЛГАРИНО!!!

97

оле ле!

преди 10 години

Благодаря за снимковия материал! след като видях снимките нямаше нужда да чета статията. едни и същи *** наредени там, петна метна и всякаква ***. няма ли да ги арестуват вече тия двамата клоуни...цяла България ли ще разиграват с номерата си...?! управляващите, засрамете се бе! вижте какви хора ви подкрепят, петна, шамари и тем подобни!? и не противопоставяйте народа си и да го разединявате! вижте какво пише на входа на НС! ако не знаете, не става дума за съединение за да сме на власт...!

96

Shop

преди 10 години

Ситуацията в България е точно като във филма "Шрек". Некви уродливи физиономии и нереализирани нарциси са се сдушили и узурпирали властта и обръщат сичко с краката нагоре. Погледнете на снимките за какви муцуни става въпрос. Бунтът на изчдията адови срещу светлината.

95

эллл бэнди

преди 10 години

До АнонименКой беше Наполетон,не съм чувал за него,бил ли е от комунистите или не.Ама знам ,че плебейте управляват държавата ни от 70г.Мале как хубаво го казал човека 23г.демокрация се повториха ,верно като фарс.Нали нямаш нищо против да се уча от безценните ти знания.

94

Анонимен

преди 10 години

105До эллл бэндиБаси простака си! това е цитат на Наполеон бе , плебей!Аре марш в рабфага да се дообразоваш!

93

эллл бэнди

преди 10 години

до 100 не е лошо да четеш поне 2/3 от коментарите преди да изказваш съждения.Иначе си трогателен.

92

эллл бэнди

преди 10 години

До АнонименМаимуна може и да съм,*** също това мнение не ме обижда,но червена пък чак вече е обида.Къде бе да прочета в РАБФАКА И АОНСУ ли.

91

НЛО

преди 10 години

Пинокио и Буратино си спретнаха седЕнка с уйдурма-ортаци предствляващи извънземни протестиращи незнаещи на коя планета са попаднали.

90

не

преди 10 години

Ще има пак "време е автобусите да дойдат"!

89

М21

преди 10 години

99До denim58Цацаратурата още не е отговорила какво стана с ония Костинбродските бюлетини? как е щяло да бъде извършено тяхното вкарване в изборните урни и не беше ли това част от преврата на червените ***?