13

эллл бэнди

преди 10 години

Ууу, браво значи още по някоя и друга туба и варелче да приготвят машинистите,че щом идва оздравителна програма идва времето на нови варелчета и тубички.А да сме живи и здрави БДЖ нас ще ни закрие.

12

Анонимен

преди 10 години

Кой ще плаща дълговете на БДЖ от 1 милиард лева, влаковете се движат празни и с по 1 вагон и къде са обещаните от ГЕРБ нови влакове и локомотиви през 2014 г.

11

Анонимен

преди 10 години

Папазов, ти имаш ли си вкъщи огледало?

10

Читател

преди 10 години

Тоя кавал не беше ли същия дето наприказва маса глупости и после се извиняваше на ресорния еврокомисар. Поредната "експертна" куха лейка на професионалното правителство на одрисарски.

9

с фуния акъл....

преди 10 години

ти министърче не си лош, а никакъв математик, освен това четеш само партийни вестници и жълтини, а професора ти казва да прочетеш фактите и след това да се изказваш, в противен случай ставаш смешен и ти расте носа - сега вече всички журналисти са наясно, че периода на загубата е 01.01.2012 - 31.12.12г. и отчета е публикуван в АВ, а тя е следствие на некадърното управление на предишното ръководство, по време на управлението на професора дружеството е на печалба,!!!ОСТАВКА БЕ червени кратуни!!!

8

DeDe

преди 10 години

Мисля че тоя печели първо място за най *** министър ,толкова изцепки направиха че се обърквм вече ,ама тоя е ,нали тоя лъжеше че еди кой си евро комисар предложил една мутра да му бъде заместник.Ейй тия не са за сваляне ,те се за окачване ...

7

varg

преди 10 години

Крайно време Ицо Христов да се пенсионира.

6

Долу БСП

преди 10 години

"Няма да има сътресения в БДЖ, обеща Папазов"Ще се краде както до сега, че и повече !!Ние сме по-добри от ГЕРБ !

5

емо

преди 10 години

Ужас! Докога такива некомпетентни хора ще управляват държавата! Тоя разбира от транспорт толкова колкото аз разбирам от квантова механика!

4

ххх

преди 10 години

Преди две години имах неблагоразумието да пътувам с БДЖ с мой приятел немец. От познати разбрахме, че в първа класа нещата са поносими, а имахме и доста багаж. Купетата бяха доста приемливи на вид, но ТОАЛЕТНАТА! Нямам думи да опиша кошмара си от подобна гледка!

3

anonimen

преди 10 години

BDJ se razsipva po sa6tiq princip kato energetikata na6i firmici prevozva4i napalnixa gu6ite.

2

op

преди 10 години

v BDJ ima edin nazna4en ot GERB kazva se Kostadinov i e 6ev v centralata na Rakovska vsi4ki sa vdignali ruce ot nego be6e napravil edna programa za 1.5 miliona koqto ne stryva i 1000 leva toq izto4i milioni ot tam horata se 4ydeha kak e vuzmojno takuv mrusnik da su6testvyva

1

Вуки

преди 10 години

Де бе, да въобще няма да има сътресения в БДЖ! Освен Крушкова назначете Дюлева и Мушмулова и БДЖ съвсем ще фалира!