56

verres

преди 10 години

До АтакистПочваш да схващаш - нещо подобно е. Проблемът е, че пак се дава път на профанщината и мутрите в държавата. Докато се угажда на местни самовладелци и профанизирани елементи, ще ревете.

55

бахура

преди 10 години

А дали В. Левски е единственото място, което може да приеме концерта? Защото очевидно е единственото, което има лиценз за мачове от ШЛ и квалификациите :)Според мен е най-справедливо да преместят концерта - и вълка сит и агнето цяло.

54

Минува42

преди 10 години

До АтакистДобре, така ли трябва да се фалира бизнеса в България? Кой ще инвестира в България при таква "стабилност"?

53

Анонимен

преди 10 години

Що се занимавате с *** парче Атакист?!? :) Той си представя, че Уотърс излиза на подиумче като бездарните чалгаджийки, пускат му плейбека, мигат 2-3 прожектора и те ти шоу! Ограничени мозъчета не могат да си представят шоу от такъв калибър! Пък то "Стената" е точно срещу такива ограничени кухари!

52

инж. Андреев

преди 10 години

До АнонименАма това не е Пинк Флойд или греша?? Иначе ти като малко кон с капаци...на Мадона концертите са по-големи зрелища и изискват повече подготовка, колкото и да те боли от това... Но тук сравняваме концерти а не музиката или каквото там ти сравняваш...затова аз съм инженер, а ти най-вероятно не си :) Но вие май не разбрахте, концерт ще си има и мач ще си има...просто съоръженията по терена ще започнат да ги изграждат последните 2 дни...

51

Атакист

преди 10 години

до 51Ми ще си прибере неустойките тоя и готово. Голямо чудо че нямало да пее.Сякаш Фреди Меркюри изтърваме.

50

Минува42

преди 10 години

До Пеликана ГруюНай-добре Лудогорец да се съберат зад Стената, така може да удържат равенство :)

49

До атакиста

преди 10 години

Момче, виж в Youtube спектакъла The Wall.Ако си мислиш,че това е просто една обикновена сцена доста се бъркаш

48

Пеликана Грую

преди 10 години

Имам компромисен вариант. Уотърс да влезне последните 5 минути от мача да порита и да събере овациите на публиката, а след края на мача може да изпее 2 песни на бис. Така всички ще са доволни, а Крейзито ще играе за първи път мач на пълен 42 000 стадион :)

47

Минува42

преди 10 години

До АтакистАз не претендирам да съм голям разбирач по отношението на строенето на сцени. Този концерт е грандиозен, стадиона едва ли са го наели за седмица за да си правят пикник на тревата. Ако могат да се сместят за два дена ще е добре, но ако наложат мач на 28, въпреки, че стадиона е нает за цялата седмица, най-вероятната реакция на Уотърс ще бъде да пропусне България и да си прибере неустойките по договора за отмяна на събитието.

46

Атакист

преди 10 години

до 49То по същата логика феновете на европейският футбол в България(тук не играят само 2 български отбора) да си кажат: Чакай малко ве, заради там някакъв си Роджър няма да има мач в София.

45

Атакист

преди 10 години

do 44Ти сериозно ли мислиш че една сцена се вдига цяла седмица? Трибуната на концертите в Knebworth за Роби Уилямс е построена за 2 дни ако не знаеш.

44

Минува42

преди 10 години

До АнонименДомусчийски :)

43

Анонимен

преди 10 години

Роджър кой?

42

Минува42

преди 10 години

До АтакистПредстави си имат няколко екипа, които подготвят сцените предварително. Нали не си представяш, че Роджър Уотърс идва и започва да завива болтчета :)

41

Минува42

преди 10 години

Значи Манчестър арена можело, Уембли можело, Амстердам Арена можело... само в България ти отдават нещо под наем и седмица преди събитието се оказва, че неможело...

40

stevo

преди 10 години

До Евтин популизъмСъгласен съм с теб , но като това е единствения стадион в БЪЛГАРИЯ , на който може да се играе , къде според теб да играе ? Да ходи в Истанбул или Букурещ или ха-ха, в Белград ?

39

Атакист

преди 10 години

do 36Опаааааа, значи гледам концертите са през 3 дни и то в различни държави, а тук за 2 дни не можели да направят трибуната и да се подготвят???Шшшш, я се дръж малко ве!

38

Анонимен

преди 10 години

До АтакистТва да не ти е концерт на Мишо Шамара.

37

Минува42

преди 10 години

До някой08.30 VASIL LEVSKI STADIUM SOFIA, BG BUY TICKETS BUY TICKETS09.01 BELGRADE ARENA BELGRADE, RS BUY TICKETS09.04 OLYMPIASTADION BERLIN, DE BUY TICKETS BUY TICKETS09.06 ESPRITARENA DUSSELDORF, DE BUY TICKETS BUY TICKETS09.08 AMSTERDAM ARENA AMSTERDAM, NL BUY TICKETS09.11 LETZIGRUND STADIUM ZURICH, CH BUY TICKETS09.14 WEMBLEY STADIUM LONDON, UK BUY TICKETS09.16 MANCHESTER ARENA MANCHESTER, UK BUY TICKETS09.18 AVIVA STADIUM DUBLIN, IE BUT TICKETS BUY TICKE