16

тцЪ

преди 10 години

Концертът на Роджър Уотърс е обявен от 1 година, че ще е на 30 август - освен това говорим за една икона на музикалната сцена. Много ясно, че ще концертът е приоритетен. Това е най-близкото нещо до Пинк Флойд, на което можем да се наслаждаваме.Лудогорците да се съобразяват!

15

Атакист

преди 10 години

до 11Какъв ти е проблема? Ще си гледате там Роджъра ве, к'во се палиш. Мача и концерта са през 2 дни. Хората му за 2 дни една сцена ли няма да вдигнат? Хората са си професионалисти все пак.

14

Емилия

преди 10 години

Министърът си прави реклама и търси одобрение. Само че концертът е планиран отдавна и артист от ранга на Р. Уотърс надали ще се съгласи с доводите на госпожа "професорката".

13

Минува42

преди 10 години

До инж. АндреевТрябват му между 4 и 5 дни, точно защото не е Мадона. Погледни в интернет клипчета какво представлява концерта.

12

Атакист

преди 10 години

до 9А ти естествено ще се съобразяваш с футболните отбори, защото този стадион е направен преди всичко за международни футболни срещи и чак след това за такива мероприятия като концерти и т.н.

11

_

преди 10 години

Има драма, разбира се.Драмата е, че може да няма концерт.

10

Минува42

преди 10 години

Ако Роджър Уотърс отмени концерта в София, то Лудогорец ще стане най-мразеният отбор в България. На второ място ще се нареди тази неадекватна женица. Да не говорим неустойките, които ще трябва да се платят как ще се отразят на цял един отрасъл в България. Колко ще пострада имиджа на България и колко концерта (за които е нужна повече от един ден подготовка) ще се организират вече тук... С какво собственика на Лудогорец има повече право в/у националния стадион от десетките хиляди с билети?

9

инж. Андреев

преди 10 години

Аз като неутрален - има време и за концерта и за мача...не разбирам какво се вайкате...2 дни са предостатъчни да подготвят стадиона за концерта...все пак това не е мадона...2 дни и е готов спокойно :) Иначе...редно е мачът да е с предимство...тук не става въпрос за частни интереси, а за национални...

8

qwerty

преди 10 години

Естествено, че с моя концерт ще се съобразявате. Има си договори, неустойки и т.н. А комунистите да смеят да платят вместо делиормана - аман от мутренски услуги. Да си бяхте направили стадион, вместо да харчите пари по фолкаджийки и кръчми. То на футболните запалянковци и не ви стига акъла за повече, де.

7

Ради

преди 10 години

Ще играе, но единствено ако някой плати на СМЕ(организаторите на концерта) 3 милиона неустойка. Ама министреството на спорта има пари. Бълха ги охапала.

6

фен на ЦСКА

преди 10 години

Там сме :) Дано имаме представител в групите на ШЛ, който най-накрая малко да ни поотсрами след позора сътворен от евроидиотите...

5

Покана до

преди 10 години

всички атакисти елате на мача ще се раздават фесове безплатно.

4

qwerty

преди 10 години

Ей, гледайте да ми провалите концерта! За мач на някви некадърници, дето я го гледат 1000 души, я не, ще отиде шоу, което се чака от 50000 от една година.

3

evala

преди 10 години

super bravo

2

моджо

преди 10 години

Браво за адекватната реакция на министъра!

1

Атакист

преди 10 години

Представям си само колко левскари ще дойдат специално за мача да освиркват футболистите от Разград. Ще бъде шоу!