199

NORDLAND73

преди 10 години

До: едно не мога. Ами май няма как да се справят 4млн.,понеже са наравно с 3,8 млн.

198

дунавски

преди 10 години

когато приказките на Мира се сбъднат ,тогава ще заприличаме на държава.Колко *** трябва да си за да не проумееш,че следващото правителство ще е междуГЕРБ и новите десни.Заради това турските комуноиди не пускат властта.Никога повече *** на Волен,Станишев и Анадолците няма да имат 50 процента.Това е лебедовата им песен и те много добре си го знаят ,затова сега тече операция -След нас и потоп

197

Бай Он

преди 10 години

Лелееее,Тия кои беха?!Я да се махат всички корумпета и да не ни предлагат заместители!Аман, батъх, сакън... и секакви такива турцизми!Изпищехме вече бе, ***! Махайте ни се от главите, да не усетите главите у себе си!

196

Анонимен

преди 10 години

Видяхме я за последните избори каква простотия изръси и колко вярно излезе това което казва. Това ,че и се иска и да е така и действителността нямат нищо общо.Просто и плащат да говори глупости.

195

зевзек

преди 10 години

тая манипулаторка пак е свила кинти да приказва простотии... нито Гроб, нито псевдо реформаторите от стари моцуни представляват интерес за някого.. Тая приказва само врели-некипели.

194

Николай ГеоргиевРусе

преди 10 години

Ей тази кака Мирето се е напушила здраво.По-добре ще е да се изкъпе за да заприлича на жена най-накрая.То бива толкова злоба,ненавист и нечистоплътност,но при нея явно си е чисто медицински случай.

193

Гражданин

преди 10 години

Чудя се г-жа Радева, като каква се изказва, ако е социолог би трябвало да е ценностно неутрална. Ако е в ролята на гражданин, защо се опитва да прави някакви задълбочени анализи без да има емпирична база, а ако има такава база то кой и е дава. Май тук в БГ всеки е всичко друго само не и себе си.

192

Анонимен

преди 10 години

Мире,кой ти каза ,че разбираш нещо от социология?Той е виновен за всичките ти глупости,а не ти.

191

ШарАнков

преди 10 години

Тази Шаренкова в началото на демоккратичните години беше готина мадама. Но... минаха години и остана само беше-то. Тя излъга Кире-либерало и му взе зеления цвят на бюлетината. И се бореше за руските капитали. Как така изведнъж се появи от мухъла ! ? Даже и нафталина по нея отдавна вече е сублимирал. Пък като й прочетеш и писаниците... Смрад комунестическа !

190

damata

преди 10 години

Миро, Миро,*** на патките, видяхме го вече що за птица е неолиберализма ви новоизлюпени "социолози ",а и вие видяхте и по резултатите от изборите, че вотът беше антисистемен, а не както на вас ви се искаше!

189

Анонимен

преди 10 години

До едно не могаНищо не си разбрал, а и явно не можеш ...

188

NATO

преди 10 години

ГЕРБ не само е единствената бг. партия ЗА Европа, но и Европа и САЩ припознават ГЕРБ за такива, заключението е че всеки нормален българин е редно да бъде с ГЕРБ!

187

sanco

преди 10 години

Мире,Мирее ще се изравнят-дрьжки,ама ти си знаеш нали.

186

Shop

преди 10 години

ГЕРБ е единствената нормална европейска партия в България и д-р Борисов е най-нормалният български политик. Ако не гласувате за ГЕРБ, подарявате властта на путинските ***, това е истината.

185

Shop

преди 10 години

До Анонимен 199разбиха земеделието ни ,военно-промишления ни комплекс,унищожиха индустрията ни ,съсипаха армията ни и за капак ,циганизираха държавата ни за да угодят на евреина Сорос------------------ Комунистите бяха опропастили всичко много преди това.

184

едно не мога

преди 10 години

да разбера как 4 мил. население не може да се оправи-2 мил.пенсионери,1мил.*** 800 хил. турци и тоя народ не може да се оправи,разни кукувици като тая определят кой и как да гласува,ама миро как може народ който е най-беден да бъде десен,как може такива глупачки като теб платени точно от олигарси да дават определения,я оди при любовника си и с парите които отмъкна ходи по балканите и ,ако може там си остани ,ама ти и за овчар не ставаш..

183

Венелин

преди 10 години

Мирчето като видя залеза на герб и тича да се лепне на хранилка при бесните. Само да не се окаже тази хранилка празна, че реформаторите още не са казали какви реформи точно смятат да правят!

182

Анонимен

преди 10 години

До Анонименболни хора са които гласуват за продажните седеругии герберяси ,дето за едното потупване по рамото от ционистките си господари разрушиха Бългафрия,разбиха земеделието ни ,военно-промишления ни комплекс,унищожиха индустрията ни ,съсипаха армията ни и за капак ,циганизираха държавата ни за да угодят на евреина Сорос ,те тия са не само болни хора ,ами и национални предатели.

181

Анонимен

преди 10 години

След двучасов разговор с моя близка/комунистка 71год./ми каза,че съм абсолютно прав,но...аз пак ще гласувам за БСП.Така стоят нещата и с Атака.Абсолютно болни хорица.При ДПС е по-различно.Там е пълен терор към турците,особено по селата и привличане на престъпни български елементи.Така,че тази тройка ще живее още дълго време т.е.дакато българина не проумее,че трябва да ГЛАСУВА.

180

Дончо

преди 10 години

Не е добре жената.От защитник на ГЕРБ сега се предлага на реформаторския блок.До тукне е познала нищо и така ще я кара.