10

PD

преди 10 години

Значи, след обичайните заподозряни манипулатори на истината (медии и политици ), вече и прокуратурата се заема да филтрира истината. Държава на полуистини, за чието съществуване плащаме дружно. Абе само на мене ли ми се драйфа от тази действителност? За какви партии и личности се разправяте въобще. Полуистини, полухора, полуживеещи, полуумни, получестни.

9

Анонимен

преди 10 години

До Do НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБти си *** не се напъвай да мислиш...

8

анонимен

преди 10 години

Такива тефтерчета комунистите могат да фабрикуват на килограм! Както стана и с костинбродските бюлетини. Важното е БСП-ДПС-атака да изглеждат чисти като сълзи, а ГЕРБ да бъде в центъра на скандала! Да се занимава обществото с нещо, докато червено-турските *** крадат! Не съм фен на ГЕРБ, но вече ще стана!

7

Do НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ

преди 10 години

Протестиращите протестират и срещу Боко. Ако продължи в тази посока ще е добре за всички. Защото и той ще стане политически труп. Ясно е, че като се надушат народа ще *** сирене от тояга....

6

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Кой е протестирал в полза на ГЕРБ, бе, ненормалник? Всичките са бивши комунисти и сегашни десни екстремисти! Оставка и протести до дупка!

5

Анонимен

преди 10 години

Не разбрах как така конфискуваха лична вещ - разследван ли беше този служител. Че то могат да дойдат и на мен да ми вземат тефтерчето, личния дневник и да ми прочетет любовните писма !... И освен това, се видя, че с тия тефтерчета само прах в очите на хората хвърлят - помните ли тефтерчетата на Кьоравия и Красьо Черния?!

4

Анонимен

преди 10 години

Кво ни занимават с тефтери ве!Гледайте сегашните кви ги вършат...

3

Анонимен

преди 10 години

Ако сме нормалани хора, ако сме нормална държава няма значение, какво ще излезе от тефтерчето. Автентичният текст в него и ако има морал в тази държава би трябвало ГЕРБ да се закрие като партия. Не може да ни управлява организирана престъпна група и ние да ръкопляскаме. Веднага някои ще кажат ами другите и другите са същите и те трябва да носят морална отговорност. Започвам да си мисля , че ние хората /българският народ/, не ставаме за нищо, щом подкрепяме и се радваме на доказани престъпници.

2

Нике1класик

преди 10 години

Забраната на БСП след 1989 беше просто въпрос на държавническа воля!Но я си помислете че това наистина се бе случило!Кои тогава щяха да бъдатднес комунистите?Еми членът на БКП Бойко Борисов,комсомолския секретар Петър Стоянов и прочие!Ето защо БСП оцеля и ще пребъде!Партията-майка е най-големия адвокат на днешните "десни"

1

Анонимен

преди 10 години

естествено, че винаги се вади само удобното, то истината се знае от всички, нямаме нужда от тефтери, за да се убедим