113

Гражданин

преди 10 години

Това е най лесното заблуждение на Български народ в лицето на пенсионерите. Ще вземем назаем пари и ще ги дадем на пенсионерите пък да ги връщат техните деца и внуци. Колко красиво само!!!! Пък после ще им кажем че се грижим за тях. Браво на БСП!!!!

112

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ НА ПАРТИЙТЕ ОТПАДНАЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ И ПАРЛАМЕНТА.ТОВА НЕ Е ХУБАВО ОТ НЕГОВА СТРАНА,НЕ ГОВОРИ,ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ВЗИМА СТРАНА ПО ДЕБАТИТЕ ЗА БЮДЖЕТА.ТОЗИ НЕ МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И.

111

българин

преди 10 години

Президентът е прав,защото допълнително налетите пари вече им е направена сметката как червените фирми да ги "усвоят".Той просто предотвратява узаконяването на една кражба.А ако пък не покаже несъгласие значи и той би бил съпричастен.В случая постъпва абсолютно честно и справедливо.

110

бивш Студент

преди 10 години

До Nina_Lalovaaи аз си мисля, че този Президент не е за нас.... Готов е с ветото още преди да е приет закона.... Не знам кой стои зад Президента, но този човек едва ли мисли за нашите интереси. Ако е открил пропуски да излезе и публично да ги заяви, да се съберат с управляващите партии и да постигнат консенсус в името на народа, а не видно да подкрепя ГЕРБ. Все пак той е Президент на всички българи! Изглежда и той се притеснява от скандала с фирмите в Кипър...

109

Nina_Lalovaa

преди 10 години

"Това е може би най-важният закон в държавата. Има много въпроси, на които трябва да бъде отговорено", аргументира се държавният глава." - Така, ами като трябва да се обсъдят тези промени защо наистина не се обсъдят, а не директно с голямата томахавка да ги посичате г-н Президент. А и едно ваше вето не значи нищо. Не е казано, че ще бъде уважено. Нали трябва да се мисли за народа?? Тези пари са наши, защо не обсъдите с тях как да се изхарчат и разпределят, а не да забранявате като Батко едно време и да се вживявате! Май кръга Капитал зад вас вече не издържа и ви диша директно във врата!!?

108

mitova

преди 10 години

Този *** докога ще ни разиграва? ОСТАВКА!

107

mitova

преди 10 години

Този *** докога ще ни разиграва? ОСТАВКА!

106

Анонимен

преди 10 години

Ще има вето! Както се оказа, пари за повишаване на минималната заплата, за коледни добавки на пенсионерите и т.н. не са предвидени! Стига алабалистики от управляващите!

105

джаста-праста

преди 10 години

Роско, много се пънеш, но аргументите са ти гола вода!

104

Българин

преди 10 години

Имам предложение : всички тези "смели" форумци, дето са нацъкали минуси на "Да живее България", да изплащат взетия от Орешарски милиард. Тези, които не сме съгласни, няма да дадем и стотинка! И много лаещите за офшорки, да погледнат и офшорките на тези, в интерес на които работят ! Ей, много *** и продажен народ има, затова сме на такова дередже!...

103

Катя

преди 10 години

Марионетката Плевнелиев!

102

Анонимен

преди 10 години

Г Е Р Б ерите в тази жега овяхват - МИШОКА СИ Е МИШОК

101

Анонимен

преди 10 години

Този трудно ще преодолее слугинския си манталитет, ами да вземем да го свалим!

100

bela rada

преди 10 години

При всички положения подобен акт от страна на Плевнелиев само още повече ще затвърди впечатленията, че той продължава да се вълнува единствено от интересите на ГЕРБ и кръга Капитал. Много ми е интересно да чуя какви са доводите на президента за подобна крачка, а именно много въпроси, на които трябва да бъде отговорено! Мотивите за подобно нещо от негова страна са политически, а не икономически, какво ли му разбира главата от финанси.

99

bochko tikveto

преди 10 години

До кошмарДа ние знаем че ОФШОРКА е легален начин за избягване на данъци.ВЪПРОСА Е ДАЛИ Е М О Р А Л Е Н този начин за човек който претендира да е морален стожер на обществото ни.

98

avram_bakalina

преди 10 години

Веднага да си подаде оставката този човек, защото само ни срами пред света.

97

Анонимен

преди 10 години

До toyтози човек може само да е разумен в управлението на офшорни сметки но не и на държава

96

bochko tikveto

преди 10 години

До toyДраги ми ТОЙ, доколкото разбирам идеята ти е ДАЙТЕ ПАРИТЕ НА Г-Н ОФШОРСКИ ТОЙ ЗНАЕ КАК БЕЗБОЛЕЗНЕНО ДА ГИ ОТКРАДНЕ.

95

toy

преди 10 години

Единственият разумен човек на политически пост, останал в държавата ни, е Президента и само той засега може да попречи на източването на държавни пари към партийните фирми.

94

кошмар

преди 10 години

Само *** хейтъри писали тук. Типично по комунистически - не ме гледай мен къв съм, виж другите! Другарите са омазани до уши в екскременти и ги мятат по всички останали, за да ги принизят до тяхното ниво. Само супер *** хора могат да се вържат на подобно нещо, но лошото е,че в БГ повечето хора са такива! Прочетете малко за офшорките, че някой нещо ви е подметнал и по комунистически повтаряте като папагали. Офшорка в много случаи е ЛЕГАЛЕН начин за избягване плащането на данъци. ЧЕТЕТЕ!