12

Анонимен

преди 10 години

Какво ли не ще ви кажат, само и само да се рестартира проекта Белене.

11

Анонимен

преди 10 години

популисти , че то гърмяха уредите по време на тройната коалиция , а те чак сега реагират , да се въведат уреди като в Германия , които не отчитат ако тока е под минимума и доставчика си плаща , ако не е предоставил договорената мощност.

10

аз

преди 10 години

До КрисАбе той може да предложи и въобще да не се плаща ток! Нали знае, че няма кой да му приеме предложенията!

9

varg

преди 10 години

Браво на БСП.Едно правителство,което мисли за народа си.

8

Крис

преди 10 години

Каквото и да направят *** няма да спрат да ги плюят. За 22г. никой нищо не направи, сега се разработиха и вие ги плюете, герберски прости ***...

7

Българин

преди 10 години

БУНТ БУНТ БУНТ .... !!!

6

до 6

преди 10 години

Имаше режим на тока две или три зими, вярно е. Обаче в началото на 21 век режим на тока имаше и в Калифорния ! Освен това що не се сърдиш на големите вериги ,които пускат стоки със соц. цени и с допълнението - по шест броя на клиент? Това пак си е режим нали?

5

21 век

преди 10 години

За всички комунисти дето милеят по оно време - нека да им направят тока една стотинка, ама да е в режим 'три часа има, три часа нема' или 'когато има', както беше преди. Като им изгори гнилата капиталистическа техника да не реват обаче.

4

damata

преди 10 години

Как ще пуснеш толкова ел уреди като мошениците ЕРП- та ти пускат ток с по-нисък волтаж от 220V и най-често той е 180V!Проверете и ще се уверите!

3

въпрос

преди 10 години

Как в толкова " лошото и мрачно " време на Живков нямаше посредници токът беше 1 една!!!! стотинка за народа?

2

Ф.С.В

преди 10 години

ЕВН миналата година изгориха в Бургас на два блока електроуредите - на баща ми изгоряха два телевизора - хладилника оцеля - казаха му да си ги занесе за ремонт и после да прати фактурите от ремонта за да ги платят -? баща ми си нае такси за да ги занесе на сервиз понеже официален сервиз с фактури няма в комплексите -ЕВН плати само единият телевизор- а относно разходите за транспорт - от ЕВН казаха - в градски условия транспорт не плащаме ! ами ако бе пералня и хладилник ? Бус -30лв в две посоки

1

дуче Михо

преди 10 години

Тока можем да си доставяме сами.ЧЕЗ и другите доставчици могат да вървят по дяволите,а мошениците дето им дадоха лапачката и получиха тлъсти комисионни да се разследват и вкарат в затвора!Всичко друго е популизъм и евтин политически еквилибризъм.