48

Konstantin

преди 10 години

Проекта за кражба продължава ! До сега вдигнаха цената на тока със 60% сега намалиха цената на тока със 4%. Тоест кражбата от 28 милиарда на година с актуализацията на бюджета ще е 29 милиарда. Топлофикациите са луднали да съдят хора които през последните 10 години, не са имали нещо общо с тях. Мобилните оператори си пишат яки крадливи сметки, банките тихо мълком си събират пари с изнудване, а зад всичко това стои държавата, с актуализиран бюджет.

47

Иван Вазов

преди 10 години

Я да ви видя можете ли да познаете на кой герой от "Под игото" прилича нашият министър???

46

ПАРИ

преди 10 години

Хей да не ви припомням кой пращаше ит специалисти да гледат овце.Не ме интересува на какво мяза министъра, стига да лови мишки т.е. ПАРИ. И то пари от икономика и възстановяване на част от хилядите фалирали фирми.А вашето е дребнаво хленчене.

45

megi 55

преди 10 години

На мама,зубърчето,на мама умника,красивото министърче,защо не те харесват тези ***?Ти мама се дръж за Сер-гейчо,,че той ти е шефа! Теглете го маме това милиардче,че като вземете да го делите и за теб ще има сине! И за нас с татко ти келепир! Стига сме се бъхтили с овцете цял живот по тез баири! Не бой се мама! То нали знаеш:"Кучетата си лаят керванът си върви!"-твоя майка Чубанка Чубанова.

44

Гегов

преди 10 години

Чобанеееее, що не го махнеш туй парче мокет, дето си го залепил на главата си и не идеш да си гледаш овцете? Какви бюджети, к'ви 5 лв? Тия само се чудят как да ни нахлузят, първо Овчаров, ся Чобанов...само овцете оставаме едни и същи, и се късат да ни доят...

43

Karabas Barabas

преди 10 години

До РАДПриятелю, изказът ти е на ниво, което няма и минимален шанс да бъде разбрано от марионетния хуманоид на снимката, камо ли от кукловодите му. Жалкото е, че си безкрайно прав.

42

Karabas Barabas

преди 10 години

Благо, не е хубаво да обиждаш по този начин шивачите ;))))

41

Karabas Barabas

преди 10 години

Тоз като го погледна и ме обзема носталгия по Дянков, а си мислех, че изпитвам отвращение към Дянков. Явно старата притча за оптимиста и песимиста е в сила: Песимистът казал на оптимиста: "От това по-лошо не може.", а оптимистът му отвърнал: "Не се притеснявай, може.".

40

благой

преди 10 години

щото ме цензурирате ше го напиша пак - ТОЯ ПРИЛИЧА НА ЧОВЕК, КОЙТО НИКОГА НЕ Е ШИЛ

39

благой

преди 10 години

тоя прилича на човек, който никога не е *

38

РАД

преди 10 години

Абе тикво,Как ще предотвратиш рецесия с теглене на кредит от 1 млрд., който 80 % ще отиде за "буфер" без да носи никакъв доход и ще може правителството да си го харчи без санкция на парламента - разбирай на тъмно!Как ще предотвратиш рецесия със социални разходи без ясна визия за бизнеса ?Как ще предотвратиш рецесия със загробващ проект за десетилетия като Белене?Как ще предотвратиш рецесия с олигархични кукловоди зад гърба?А,че конците във финансите ги дърпа Данчо-ментата е очевидно!

37

Сотир

преди 10 години

няма да има кражба, а "връщане" на ддс на "нашите" фирми :)

36

typipros1

преди 10 години

До rumen221и кой очакваш да ти изпълни исканията станишев, местам сидеров бойко кой и откого чакаш подобна политическа платформа

35

Щиглиц

преди 10 години

Хер Флик да си идва веднага от Америката и да оправи финансиите, че с тази пасмина червени разбирачи, спукан грош няма да остане в Републиката. Поговорката 'На жена кредитна карта никога не се дава', май означава 'На Станишевци кредит никога не се дава! Резултатът е ясен - що е пара, все за крадене е.

34

denim58

преди 10 години

Е винаги има първи път! Едно вето ще "лиши" народните "любимци " от така мечтаната ваканция, или поне ще я отложи във времето! ВЕТО!

33

ДПСар

преди 10 години

Единствената ни надежда остава президента да наложи вето, макар че няма да има голям смисъл

32

rumen221

преди 10 години

ВСЕКИ ще пада от власт, ако за 100 дни не ОБЯВИ:1. КРИЗА И ШОКОВА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЯ В ЕНЕРГЕТИКАТА 2. ОТМЯНА НА БОРДА и Данък ПЕЧАЛБА 20%3. Необлагаема МРЗ = СОЦИАЛНИЯ МИН. - 566лв4. Родителите до пълнолетие на децата им и МЛАДЕЖИ ДО 25г. - ДА НЕ ПЛАЩАТ ДОД.5. Премахване "ТАВАНА" за осигуровки (2 200лв)6. Изваждане на ПЕНСИОННОТО ОСИГ. от КСО7. Инвалидните ПЕНСИИ да се плащат ОТ ЗДРАВНИТЕ ОСИГ.8. Спиране на СТИМУЛИРАНАТА ОТ ДЪРЖАВАТА ДЕТСКА РАЖДАЕМОСТ, чрез "МАЙЧИНСКИ" за МАЙКИ над 18г. и до 3-то дете. .Иначе ИЗБОРИ ДО ДУПКА(без или с кръв, естествено народнат

31

Анонимен

преди 10 години

И сочна лига му се стелеше по облото лице докато тих ветрец му вееше инфантилната прическа! Това е то - Чобан ***

30

Анонимен

преди 10 години

А ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЕДНА *** ПИОНКА В РЪЦЕТЕ НА КРАДЦИТЕ !

29

Анонимен

преди 10 години

НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ ХОРАТА 800 МИЛИНА ДЕТО ДЯНКОВ ИЗТЕГЛИ БЯХА ЗА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ И БЯХА ВЪЗСТАНОВЕНИ ОТ ЕВРОПА СЛЕД 2 МЕСЕЦА , А ТОВА СЕ ОЛИГАРСКИ НЕ ГИ ВЪЗСТАНОВЯВА НА БАНКАТА Е ЗАЩОТО МУ ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ. ТАКА ,ЧЕ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙТЕ С ДЯНКОВ. ЗАЩОТО ТОЗИ КОМУНИСТ И НАГЪЛ КРАДЕЦ ОЛИГАРСКИ ТАКА ЩЕ ВИ ПУСНЕ ПО ДИНЕНАТА *** И ВАС ДЕТО ГО ЗАЩИТАВАТЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ МИЛИАРДА ПОСЛЕ А ТЕ ЩЕ КРАДАТ. ТОВА ИМ СЕ ОТДАВА НАЙ-МНОГО ДОКАЗВАЛИ СА ГО.