123

BG

преди 10 години

Премиера: МНОГО СТЕ, "СИЛНИ" СТЕ, ДЪРТИ СТЕ !!!

122

ГОШКО

преди 10 години

САМО ГЕРП

121

до 130

преди 10 години

С какво го сравяваш с бифшя примиер е оня е *** поне 20 пъти от този Долу Герб и БСП

120

Бенковски

преди 10 години

Разледвайте най после Искра Фидосова за доброто на бедния и ограбен бъргарин след управлението на Герб доста истини ще излязат наяве Долу Герб и БСП!!!

119

Анонимен

преди 10 години

Шамарчето защо го няма на снимката

118

megi 55

преди 10 години

Каква я мислехте каква стана? Ами така е,като имате такъв лидер като Мишо шамара! Такъв шамар ви плесна,че дълго време ще ви пищят ушите! Скъпи любители на Орешарски не разбрахте ли че сте ъ-малък за това правителство!Просто ви използват!Това е истината!И Мишко си вре главата,където не му влиза пръста! Депутатче иска да става,ромите да представлява,това му е целта!Да пази Господ от такива като него! А вие продължавайте да се цепите,докато станете на тресчици!Няма лошо,тя и партията ви това прави

117

Анонимен

преди 10 години

Докато една държава се определя от изкуфели пенсионери, нищо хубаво няма да се случва :) и 370 000 хил. да са пак са малко.

116

отврат

преди 10 години

А физиономията на тоя "премиер" е толкова чворска и просташка , какъвто е и манталитета му.

115

унизен българин

преди 10 години

Това е най-точното определение на Орешарски! Точно така -това е самата истина и поредна подигравка с народа: премиер - ***!

114

Анонимен

преди 10 години

Гледахте ли по БТВ Орешарски как си чешеше топките пред камерата. После го давах и по Господари на Ефира. Поредния премиер-***. Боко изглежда като ентелигент до тоя *** който си дръгне макарите в ефира. А жената до него в студиото го видя и се дръпна. Резил! Направо ме е срам че съм българин.

113

Анонимен

преди 10 години

Във Варна има ли от тази подписка ? Искам и аз да се подпиша !

112

Форешарски

преди 10 години

Форешарски само бабичките го обичат и Мишо Плескавицата, защото са еднакво изкуфели

111

megi 55

преди 10 години

АЛООООО,МНОГО СЕ УВЛЯКОХТЕ С ТЕЗИ ПОДПИСИ!!! ДА НЕ СЕ СПЪНИТЕ,ДОКАТО ГИ СЪБИРАТЕ ПО БУЛЕВАРДИТЕ! САМО ГЛЕДАЙТЕ ДА НЕ ГИ ИЗКАРАТЕ 8 МИЛИОНА,ЧЕ НЯМА ТОЛКОВА НАСЕЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ! И МНОГО Е ВАЖНО ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ! ДЕРЗАЙТЕ! С ПОДПИСИ БЕЗ ПОДПИСИ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ПЪТНИК С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!

110

Анонимен

преди 10 години

Кви са тия зомбита на снимката, да не снимат Заразно зло 5?

109

Свет

преди 10 години

Някой да му прави впечатление "културиста" с червен потник и знаме на преден план. От няколко дена все него виждам на репортажите за контра-протеста - и все е със същия червен потник. Вече ми е любимец!Култово - страри баби - между тях Мишо Шамара с татуировки и брада, и "културиста" с потника. Купона е пълен!

108

Анонимен

преди 10 години

ОСТАВКА!

107

Красив

преди 10 години

Ау у у каква свежест лъха от снимката :-), тези хора искат това правителство да ни управлява.Какво ново да очакваме да се случи ? тия хора искат да ни върнат във времето на Сталин.

106

ник

преди 10 години

това прави по груби сметки 500 хиляди ..... ааа ама вие не сте сериозни бе ! Че това е повече от ВСИЧКИ гласували на изборите . Явно БСП вече предлагат ново здравеопазване , " Върни БСП-ар от гроба " .... Ама как ги слагат тия числа просто не е истина !

105

Читател

преди 10 години

250000-300000 човека в България са предатели, щом подкрепят една партия и едно правителство, които предадоха народния избор на една етническа партия ДПС и една фашистка организация като "Атака". Ако това е истина - срам за българския род.Но какво ли се учудвам - лидер на БСП - украинец, когото и майка му дори не подкрепя в политиката, а пък бившите секретари, дето не са пили уморени вода какво да чакам? Тези хорица, идея си нямат, какво им готвят новата Троица. Щом като хиляди са на улицата да х

104

от НОИ

преди 10 години

Защо толкова кратко помнят хората! Нама ли кой да попита това недоразумение-премиер още ли стои плътно зад Мургина ,както декларираше не толкова отдавна.Ето ,че делата щрещу нея се възобновяват.Пак ли ще я подкрепи-сега вече удобно от по-висока позиция?