23

Игат

преди 10 години

Здравейте.Искам да попитам,какво трябва да се направи за да поставя върху вече поставеният корг ламинат.Трябват ли допълнителни замаски или някакви подлошки.Благодаря предварително на отзовалите се на помощ.

22

Митко

преди 10 години

Аз съм за балатума.

21

Анонимен

преди 10 години

В детската имаме корк, а в другите стаи ламинат и мога да ви кажа, че коркът е вечен!!! Има един единствен недостатък - много е скъп.

20

Иванова

преди 10 години

ПРИСТРОЯВАНЕ НА ТЕРАСА? Знам, не е по темата, но моля за мнение!Първия/партерен/ етаж в жилищен блок в София - няма тераса.Идеята е да се пристрои такава, към задната страна на блока, където има дървета и в близост няма пътека за хора, няма да излиза напред повече от горните тераси, т.е. няма да пречи на никого и нищо. Знаете ли как може да стане?

19

Yegresnatsemnelov

преди 10 години

Искам да ми опишете плюсовете на балатума ...

18

Yegresnatsemnelov

преди 10 години

До ????Е да не си слагал у вас ***. Нали си пестил пари, сигурно си хванал дедо господ за шлифера с нещо за 7-10 лева на квадрат. Това дебелина, износоустойчивост, качество на покритието, вид на клик-системата, да не си се съобразявал случайно. Талаш си сложил, по талаш ходиш ...

17

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

АКО ТЪРСИМ НАЙ ДОБРОТО......ТОВА Е ПАРКЕТ ОТ БРАЗИЛСКА ЧЕРЕША.......

16

????

преди 10 години

Ламинат? В къщи съм с този ***-производителите си пласират талаша.Как може тази мукава изобщо да я сравнявате с паркета,дюшемето и корка? Не се цикли-да! Ама ако я надраскате или намокрите-дотук е!

15

bb

преди 10 години

Доста полезна статия. Мерси

14

nina

преди 10 години

Корк за пода не мога да кажа дали е добър избор, обаче си направихме външните стени с корк, не е толкова скъп, колкото вътрешна изолация със стиропор, майстори и прочие и която няма нищо общо с корка. Залепва се бързо и лесно с хелметекс и дървен чук за съединяване на ръбовете.

13

get_away

преди 10 години

Корка много изолира, зимно време се усеща даже и топлина от пода, само трябва да е абсолютно равен пода като се слага, защото няма как да обере неравностите.

12

ттт

преди 10 години

Единственото достойнство на ламината е цената. Не знам как е с дюшемето, но между него и ламината бих избрал дюшеме.

11

джаста-праста

преди 10 години

Модерни са асфалта и жълтите павета!

10

?

преди 10 години

А коркът не се ли уврежда по- лесно? Напр. ако се ходи с токчета или се местят столове и маси по него?

9

...

преди 10 години

ОАдисей 1, дай конкретни примери.

8

Анонимен

преди 10 години

Панелна звукоизолация задължително + тик или дъб на големи парчета. В краен случай висок клас ламиниран под с нестандартна форма на парчетата.

7

до 8

преди 10 години

Какво е това "термоактивното площно нискотемпературно отопление"? Може ли малко повече информация?

6

Анонимен

преди 10 години

Паркет при всички положения е по добре но е скъп. Компромисния вариант качествено и евтино е ламинат ,но да е дебел поне 8мм и да го сложат като хората. Има огромна разлика от ламинат до ламинат. Лошото е че човек никога не знае какво ще купи и по вероятно е да му натресат някакъв ***.

5

2

преди 10 години

Ламината се наелектризира. Също така, ако не е положен правилно, се издува на места.На влажни места, след време 'гъбясва' и става на вълнички като юфка.Масивният паркет е най-доброто решение, въпреки че е по-скъп. (Той и затова е по-скъп)

4

Салахадин

преди 10 години

Пари за ракия нема,мебели ще купуваме!!!