311

анонимен

преди 11 години

избори ли? - никакви избори,да избием протестиращите в една гражданска война.ще ги очистим за нула време.те не са ходили повечето в казарма,а и министъра на отбраната е нашчовек и оръжие бол.като излязат мухлювците по барикадите и ще напълнят гащите......

310

Анонимен

преди 11 години

Ако наистина Борисов стои зад тези протести , то тогава си заслужава човек да гласува за него.

309

Анонимен

преди 11 години

промити мозъци-купени келемета...ще слънчасате и кой ще ви лекува..пак с парите ми понеже сте социално слаби

308

Анонимен

преди 11 години

Слънцето се отразява на протестиращите все по зле и по зле . Така ,че един съвет не стойте повече на слънце ,че съвсем изтрещяхте.

307

Анонимен

преди 11 години

Много бях учуден да разбера, че на този манипулиран и нагасен "протест" все още се събират някакви *** и ***....То се разбра, че на някои им а плащат, но чудно защо има и *** които си ходят там и без плащане, а на всичкото отгоре този фарс им харесва?То се видя, че целия този цирк вече не е изгоден и на спонсорите му. (ако сега има избори, ГЕРБ ще има по-малък % места от БСП). Тоест, спонсорството ще намалее и спре, поради липса на изгода за ГЕРБ и сие. После *** ще се махнат.

306

г-н Тау

преди 11 години

До graywatchе ти си постоянно пред компа ,кво се гневиш така..бедава..протестирал бил..и колко кинта получи за всичките дни на протести...умните кашираха някоя кинта а "идеалистите" като теб ще гризнат сапа накрая...свят като цвят;)

305

Анонимен

преди 11 години

И по-рехаво ще става, щото ПР-агенциите без пари не бачкат, ако ще да е за Пашата или за Иво Прокопиев. Като няма кой да помпа сурат-тефтера, *** ще си намерят друга тема.

304

рехаво

преди 11 години

Рехаво начало и рехави мозъци с рехави искания = на рехави протести

303

Забрана на Протеста

преди 11 години

Забрана на Протеста , той всъщност е незаконен , а и излиза извън релси , като че ли някоия Политическа партия иска война в България

302

Анонимен

преди 11 години

До до graywatchlud li si

301

до graywatch

преди 11 години

Вие протестирате от глупост! Сегашното правителство е много по- кадърно от предишното!

300

Тъпо куче

преди 11 години

Нали протестите са срещу олигархията. И казват почва се с олигархичното правителство най-напред и после ред по ред.Ами само *** куче лае по тоягата и не осъзнава , че човека който я държи е виновен!!!!!

299

„ЕнтЕлЕгентни"

преди 11 години

Обикновено по света протестират безплатно хора с леви убеждения, които са бедни, гладни и грозни ..... тук у нас всичко е обратно, протестират добре платени с десни убеждения "млади, красиви и ЕнтЕлЕгентни" .....еее*бати и държавата където тия са и ЕнтЕлЕгенцията ..... е нема такава държава, прав е Слави!!!

298

Истината

преди 11 години

Писателят Марко Ганчев за протестите:Имаме чисто и просто едно непризнаване на изборни резултати. Толкова ли голяма интелигентност се иска, за да се сетиш, че го правят едновременно ГЕРБ и невлезлите в парламента с надежда за нова конфигурация. Още по-нищожна интелигентност е необходима пък да проумееш, че конфигурацията ще бъде същата и че ако пък се измени в полза на ГЕРБ, безредиците ще са още по-непредсказуеми.

297

Одисей 1

преди 11 години

344 на кое по точно би ли се конкретизирал .

296

джаста-праста

преди 11 години

Одисейчо, ти като свидел на тези събития ли ги пишеш тези нещо?! Щото на мен ми приличаш на 21\22 годишен, на който бб\цц\цвцв\рп са му наляли кухата главата с лъжи!

295

Одисей 1

преди 11 години

Приятен обяд , какво руго мога да ти кажа аз съм на Рожден ден и още ми е рано

294

rabat

преди 11 години

До Одисейчо В това е проблема че с "колегата си " нямате никакви различия нито в мненията си ,нито в стратегията си да променяте историческите моменти.Това не е никаква демокрация а един заучен или по-точно назубрен стил на подражание.Вече стана обяд.Няма ли да излезеш в обедна почивка,или ще има инзвъредни.Аз обаче ще обядвам защото жената направи пълнен пипер,пък и голям апетит ми се отвори от твоите беседи.

293

Одисей 1

преди 11 години

От известно време лансирам едно мнение а именно , че Социализма се развиваше някуде до средата на 70-те , тогава икономически активното население на страната беше раждано преди ВСВ , това беше кулашкото и буржоазното поколение .После започна разпада на Социализма и дългите години на Преход , извърши го така нареченото СОЦИИАЛИСТИЧЕСКО ПОКОЛЕНИЕ .Сега на площада излезе ПЪРВОТО ПОКЛЕНИЕ ИЗРАСТАНАЛО В ГОДИНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА , в него е надеждата

292

Одисей 1

преди 11 години

338 голяма чест ми оказа с това , че посвети цял пост на мен , трогна ме направо , но наистина с колегата Грейуотч сме две различни личности , макар и да има теми по които да сме единодушни има неща които ни разделят , в това се крие силата на демокрацията в многообразието на мненията .