37

Анонимен

преди 10 години

Виждам, че доста хора се негодуват, че еди кой си протестирал, а не бил гласувал преди това.Ако не си гласувал, значи ли това, че нямаш право да се възпротивиш срещу скандалните своеволия на управляващите?

36

Анонимен

преди 10 години

Какъв е проблема ако се направи онлайн гласуването? Имаме си интернет почти на всякъде, да се даде по един пик код на всеки гражднин и гласуването да започне. Или е твърде неудобно за нашите политици подобно нещо... А?

35

Chicago

преди 10 години

Всеки знае, че приблизително 2/3 от населението има право на глас. Това което по-малко хора знаят е, че Българите днес са се стопили до 6.9 милиона. От тях 2.8 милиона живеят и работят в чужбина.Да се чудиш от къде ги вземат тези 6.0 милиона избератели. Рисуват ли ги ? Ксерокопират ли ги ? Страната на Хари Потър. Бих се съгласил, че няма актуална информация за починалите в чужбина, но... От 1.5 милиона си признават за половин милион. Ами целия къде е ?

34

gtf

преди 10 години

до Gheroзагробваш държатава с няколко млрд., назначаваш на високи постове хора, челенове на незаконна етническа партия а после се чудиш що хората протестират ?и гербавите са същите изм*кяри, но това правителство показа ясно, че няма да приеме и кой знае какви промени, щото не се знае дали ще влезе в следващия парламент...

33

haho

преди 10 години

Да не забравят, да променят изборният кодекс така, че да се забрани гласуването не само на хора с двойно гражданство, но и на такива които не разбират и не могат да комуникират на български език. Изискването за езика не може да се нарече е дискриминационно.

32

kostinbrod

преди 10 години

pechataite veliki hora ne jalete matriala bg e vasha da jivejat *** da go bage gena im vo veki i vekov

31

Анонимен

преди 10 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ!

30

държавица

преди 10 години

Значи в Естония не е фантазия да се гласува по интернет, а в България е? Но е съвсем реално да има 30 секции в Турция, а в Лондон да седя 6 часа на опашка? Това за ДПС ли е специално направено за да влизат Делян Пеевски и сие или да питам аз!

29

typipros1

преди 10 години

"Една от гражданските организации предлага да им се дава по 10 лева, за да са мотивирани да гласуват."що не по 100 или 1000 и аз ще отидапо-добре е с показана диплома за средно образование или с банкова гаранция

28

typipros1

преди 10 години

Само не мога да разбера как всички имащи право да гласуват са повеч1еа плащащите данъци по малко

27

baj uj

преди 10 години

нямам право да гласувам, но ако имах, щях да гласувам само за герб, другите са лаладжийНарода в България не е дорасъл да бъде управляван от интелигентни хора. Едни няма да ги разберат, други ще му завиждат. На тази географска ширина, мутри или не, ГЕРБ е единственното правилно решение за България. Направят грешки, да но са по малко от тези на БСП. Колкото по малки грешки толкова по добре. мафията в момента е отново на ход. Има тонове с дрога по улиците на градовете и никой вече не ги търси...

26

Анонимен

преди 10 години

На тези избори "МЪРТВИТЕ ДУШИ" гласуваха за ГЕРБ.

25

typipros1

преди 10 години

И за кого са гласували

24

Анонимен

преди 10 години

мъртва душа си. политика се прави само от активни граждани.Според мен всеки който не гласува трябва да го глобяват с 5000 евро най-малко.Няма да гласувате ! и ще смеете да къртите плочки! казармаат ще ви оправи вас!аз пък гласувах -и ще гласувам пак и пак - това е демокрацията.

23

Крепсатен

преди 10 години

Аз не гласувах !Но не съм мъртва душа !Просто упражних правото си на мълчание !И защо ли ? ? ?

22

Алекс

преди 10 години

Ако протестиращите са платени гербери, надигате една мощна вълна от възмутени контра протестиращи и им разбивате канчетата.Няма кой да дойде?! Тогава си премествате палеца от *** в устата и си кибичите пред компа в къщи докато хората се борят за това което искат. Правилна е приказаката че около българския казан дяволи няма. На платените писачи "***". На искрено вярващите в това правителство правете нещо вместо да седите, най-големия проблем на българите е пасивността.

21

ognyanz

преди 10 години

Тия, които всяка вечер на дуват *** и тромби от Министерския съвет до Орлов мост са немалка част от тия мъртви души, които не отидоха да гласуват на последните избори.

20

Анонимен

преди 10 години

еми после се чудят що никой няма достатъчно мнозинство и протестират ли протестират, баси фалшификатите, само дето си мислим че гасуваме :( изгубиха ме като гглас, всичките, то няма избор

19

мето

преди 10 години

Дайте възможност на гражсаните при гласуване да подават сигнали за мъртви души и ще видите. Поне да махна родителите си от списъците, че грехота...

18

Ghero

преди 10 години

14Искат Герб, но се правят не неутрални. Ето това ме вбесява....Поне един да бяха като Spiro, той си признава откровенно, че си харесва мутрата и би гласувал за него дори, ако му избие семейството.Но тея парцали които *** като религиозни фанатици за Оставка са ярки фенове и симпатизанти на Герб.