46

Българин

преди 10 години

До voltaireМного си ограничен, човече! Всички протести, всъщност, са политически! Това го знае всеки студент политолог. Февруарските не бяха ли политически ?! Повтаряте като папагали манипулациите на социолозите! Протестът е граждански и едновременно с това политически! И в това няма нищо лошо! Чудесно е, даже! Да разберат онези отдавна самозабравили се, че нямат овце за избиратели ( с известни изключения, както се вижда)V

45

леко стар

преди 10 години

тези не могат да се учат от собствените си грешки.тази такъика я гледах през1997г и тогава постъпиха така изкараха депутатите с автобус и започна як бой и баретите бяха докарали имаше много повече пострадали даже пребиха няколко депотати по грешка. рейса също пострада доста е измъкнаха ги тогава но на каква цена явно и сега се търсеше подобен сценарий

44

vesko

преди 10 години

Повече от един дупутат може ли да се вози в автобус?

43

ognyanz

преди 10 години

Нека някой от протестиращите тогава да отговори на един *** въпрос: Какво търсеха те там в 3 часа през нощта и защо пречеха на автобуса с депутати и журналисти да излезе? Какво искаха да постигнат: да ги накарат да стоят там до сутринта или за провокират полицията да употреби сила?

42

Анонимен

преди 10 години

"На практика анализът не беше грешен, но тактическият план за извеждане на депутатите не сработи както трябва."Верен е анализа. 1500 полицаи с лекота ще изкарат един автобус с депутати през 200 протестиращи. Само дето при тактическото изпълнение се оказа, че протестиращите бяха 20 000.

41

Анонимен

преди 10 години

Не съм бил там, но на филмчетата видях преоблечени като полицай провокатори, с бели маски под шлемовете, който биеха наред и който им паднеОСТАВКА!

40

1

преди 10 години

Тия *** полицейски ръководители поне като малки да бяха гледали "Лудия Макс"1979г.с Мел Гибсън, където има точен сценарий за разбиване на блокада. АМА *** И ПРОС/З/ТИИИИ!!!

39

върл атакист

преди 10 години

Полицаите се държаха престъпно меко с арабската интифада

38

Мислещ

преди 10 години

To за това по принцип депутатите не използват автобуси...

37

аз

преди 10 години

Аз нищо няма да коментирам , само ще кажа, че Главния секретар е завършил техникум по хранително -вкусова промишленост. А също така рейтинга на това училище не е от най-високите.

36

Анонимен

преди 10 години

triabva da si sliap i glux za da ne vidish ochevidnoto che policiata bi mirni protestirashti.

35

thegbc

преди 10 години

До voltaireмалчи гадна *** ти си дете на Горанов и Газдов , уруд такъв !! с кеф би убивал невинни хора , нали урудеее?! ходи целувай крака на покойните масови убиици Газдов и Горанов и на Станишев отрочето отгледано от тях !!! убийци мръсни!

34

thegbc

преди 10 години

само *** комунист може да лети в облаците и да си мисли , че това с автобуса ще сработи. ама на това му се вика комунистическа наглост ..да си мислиш , че си над народа и да си мислиш , че хората са роби и щът не щът ще те пуснат да минеш ..е да ама НЕ! Това не е 70та година господа от политбюро! комунизма е на изчезване и скоро и вие ще си ходите! нагли хора сте вие еййй наглиии ...

33

ooo

преди 10 години

"Психологът на МВР преценил, че няма как да се преговаря...", както и мадамата - полицай сутринта по бтв обясняваше, че "лошите" протестиращи й извадили рамото след като тръгнали с колегите в шпалир да ги "помолят" да направят път, ааа, как по - точно да ги помолят, ами ... блъскайки ги...

32

Nerazbirasht

преди 10 години

Като проправяха път за депутатитев три часа на кадрите на БТВ се вижда полицай които налага хора, които мирно изпълняват разпореждането на полицията!Той е с маска но не професионална, а докторска или подобна!Полицията няма идентефикация по униформите!Така че този които не може да управлява по закон да си ходи в къщи-ОСТАВКА некадърник!

31

roro_

преди 10 години

Не разбирам как може да има коментиращи радостни от побоя, който полицаите нанесоха на протестиращите? Толкова ли сте доволни от живота си в тая държав, че така оплювате тези, които са излезли на протест?

30

voltaire

преди 10 години

Снимките и техните коментари от "протеста" напоследък показват, че "протестиращите" нито са твърде красиви нито особено умни, а самият протест, освен че все още не е регламентиран (изключая разбира се подкрепата свише от Слънцето), в никакъв случай не е мирен и се изразява единствено в политически цели. Крайно време е тези объркани момичета и момчета да се връщат на работа, преди да са запели на висок глас другата досадно позната песен "колко много са вярвали, но надеждите им били излъгани".

29

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Парламентът трябва да се...премести да работи извън столицата,например в Ямбол,Разград,Добрич,или Видин.Тогава софиянци ще се...успокоят,защото явно депутатите им действаът като...червен ***,на бик.Нека и в провинцията да...поживеят парламентаристите,за да се приземят и са по...близо до народа.

28

Анонимен

преди 10 години

До асдДа прав си, но не става дума за 40 дни, а за 20 години.

27

Анонимен

преди 10 години

До асдбаща му беше достоен мъж