133

чарли

преди 10 години

Довиждане и сбогом...

132

Савина

преди 10 години

ОСТАВКА за чеврвените *** и приятелчетата им!

131

АСЕН

преди 10 години

гадни червени *** ,махайте се

130

dpdd

преди 10 години

Gadni komunisti, trqbva da gi zapalim dokato sa v parlamenta!!!!

129

toti67

преди 10 години

Инфраструктора+Инвестиции-Страхливи хора= просперираща България,и заможни хора!

128

antimafia

преди 10 години

Борисов е единствения глас на разума в това НС! Той издигна апела за предсрочни избори още преди хората да излязат на улиците, обяви създаването на нова тройна коалиция, която работи против интересите на страната, предупреди, че реномето на страната ни в Европа ще пострада, а с него и парите, които усвояваме от ЕС, сега е и единствения, който се обяви срещу малоумния заем плануван от кабинета. Незабавни избори и ГЕРБ обратно на власт! Няма друг начин тая страна да прокопса!

127

basiprostotiata

преди 10 години

Stanishev, 4 neshta ot tebe iskam samo:* Stani!* Mirno!* Krygom!* Begom-marsh!

126

искам

преди 10 години

да кажа на всички от протестите ,на мутрата боко ,на така наречения шоумен слави трифонов,че с нищо не се различавате от комунистите,с абсолютно нищо-вие сте единствено правите,да бъде само вашето,ако вие кажете на бялото черно всички трябва да се съгласят,изопачавате ,манипулирате,лъжете точно както комунистите го правят,4 г. през които пеевски лижеше и *** на тиквата пеевски не ви дразнеше сега се сетихте да протестирате,а тиквата по отношение на комунистите много трябва да мълчи,ама много

125

komunist

преди 10 години

Комунист от власт и от *** мас - само с ножа се сваля !!!

124

izroda

преди 10 години

boko iskada se varne na vlast i pakda krade narodase uveri ce boko naygolemiq kradec v taq darjava za izvestno vreme natrupa miliardi ot garba na naroda izobshto danese natiska dase varne pak shtoto protestite nqma da sprat nego iskame

123

1

преди 10 години

Много страда гОркия, че не е денонощно по телевизиите с ножица в ръка и всички да му ръкопляскат и да го венцеславят! Не знам дали има друг толкова да се обича и с толкова голямо его!

122

владетеля

преди 10 години

ТОЗИ СЕ ЧУДИ КАКВО ДА КОМЕНТИРА ПО АДРЕС НА ДЕПУТАТИТЕ.СРАМ!ТОЗИ НЕ СЕ ВИЖДА ДАЛИ Е ДОБРЕ.

121

ив!

преди 10 години

Браво на Бойчето аз го харесвам много!

120

ani

преди 10 години

Борисов е най гадната политическа личност, неграмотен, *** и е срам за България. Какво е градил????????? Беднотията на българският народ.По некадърно от неговото правителство не е имало. И като е влязъл наглеца в НС да започне да работи ,не само да се заяда и да ръси бисери. Драпат ГЕРБ за избори ,защото се надяват да спечелят и да си прикрият злоупотребите. Но народа ги разбра какви са и доста ще им намалеят гласовете.

119

Настоящ

преди 10 години

Щом скача,значи е червен. ( все още).

118

държавен служител

преди 10 години

Този пък милиционер откъде изпълзя?Да си пребере"калинките" от държавната администрация, че ни разказаха играта.Многа крадат бе!!!!

117

rabat

преди 10 години

Голяма кражба,голяма наглост!Съмнявам се обаче че парите които плащат на театралите по площадите ,са само герберски.Обеден съм че определени кръгове от Европа и Америка удрят по едно рамо на Б.Б. ,защото той беше маша в техните ръце,пък сега нещо започна да им се засягат интересите-интересите на чуждия монопол.Като твърдение за чужда намеса-МВРда отговори публично какво е правил черния микробус със затъмнени стъкла и Британска регистрация пред парламента в нощта на сблъсъците?

116

смЕх

преди 10 години

Грешен изказ хората да не могат да ГИ търпят, би трябвало да е хората да не могат да НИ търпят.....

115

Аз

преди 10 години

До 1ГЕРБ нямали алтернатива... ДА! Няма кой по-добре от тях да краде и в същото време най-безочливо да се пъчи по телевизията... Аз това съм направил, аз онова съм направил... Колко хора рекетираха, за да ги оставят да си въртят бизнеса? Бойко, Тиквуне! Скрий се! Йосич идва за теб!

114

Анонимен

преди 10 години

Ако се промени изборния закон, Тиквата и другите гербаджии нямат право да бъдат повече депутати, министри, кметове, съдии и други добре платени държавни службици. Изкарали са вече 2 мандата (пълни или непълни) и отиват на борсата да си търсят обикновена работа. Може да кандидатстват за пожарникари стига да има щатове при кризисния бюджет на МВР.