19

Shop

преди 10 години

Рубладжиите вън от Народното събрание!

18

До 13Ние отдавна нямаме партия,която да е толкова проруска,колкото СДС и ГЕРБ са проамерикански,както приеха закона за шистовия газ,който е 100% в нащ ущърб и е очевидно,няма партия,която да приема някакво такова решение в полза на Русия,освен ако Европа не е дала съгласието си,докато за шистовия газ Европа не го иска,но натиска на САЩ си каза думата.Партии близки до руски олигархи - да,но партии работещи с държавата Русия - не,не и в такава степен както проамериканските(проверопейск) ни партии

17

Анонимен

преди 10 години

До ЗаБългарияБихУмрялМахни снимката на Ботев, защото с глупостите които пишеш слагаш петно на този български идеал!

16

Не е разумно сега да има нови избори,но дори да има такива,аз искам просто те да са след като бъдат приети законите за свалянето цената на тока и неудобните на монополистите закони.Една седмица е достатъчна,дори платени,протестите пак помагат,нека да усещат натиск и да работят срещу монополистите.

15

Семи

преди 10 години

Не слагайте под общ знаменател всички българи.Това,което искат една шепа оядени софиянчета,не е цяла България.

14

Shop

преди 10 години

Недей спекулира с образа на Ботев, *** рубладжийска.

13

Shop

преди 10 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска държава.ВЪН!

12

БСП,ако беше повече проруска,отколкото проевропейска партия,нямаше да оставят АЕЦ Белене.Вече всички партии за проевропейски и проамерикански.В някои има "проруси останки",но...недостатъчни.Докато ГЕРБ са доказано проамериканска партия,нещо повече,те са и антируска партия,докато БСП не са антиамериканска.Вероятно обаче повечето няма да ме разберете.

11

Shop

преди 10 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска държава.ВЪН!

10

Представяте ли си да намалят цената на тока и да приемат неудобни на монополистите закони? Това е недопустимо! Нови избори веднага! Пръмова,И.Ф. Цветан Шестапартаментов и Бойко Биров,с подкрепата на НФСБ трябва да вземат властта.

9

Anonimnik

преди 10 години

@ЗаБългарияБихУмрял Що си си сложил портрет на Христо Ботев бре и искаш Бойко пак на власт - засрами се! Ботев сигуно в гроба се върти заради всички *** като теб които използват портрета и личността му.

8

Shop

преди 10 години

БСП, ДПС, Атака и ВМРО са руски партии и нямат място в управлението на една европейска партия.ВЪН!

7

Flytoks

преди 10 години

Тази политическа ***, откъде пък изпълзя сега !Тъкмо добре се беше спотаила и скрила, за да я забравят хората и ето че пак ги полази!

6

Забравих и Пръмова(Кунева),и нея ще се опитат да я вкарат в парламента при нови избори.Цветанов,И.Ф.Бойко,НФСБ и Пръмова,избори докато не вземат властта,това е цела,и всичко това трябва да стане преди Цветанов да бъде осъден и вкаран в затвора,защото ще дръпне партията надолу.

5

Забравих и Пръмова(Кунева),и нея ще се опитат да я вкарат в парламента при нови избори.Цветанов,И.Ф.Бойко,НФСБ и Пръмова,избори докато не вземат властта,това е цела,и всичко това тря

4

В АФЕРА се получи информация, че най-близкия до Бойко Борисов Румен Николов Пашата е заявил в техния близък кръг, че ще плаща на провокатори агитки на протестите на интелигентните до 30 юли. Нататък Пашата отказвал да дава вече пари. Именно заради това и до 30 ти ще бъдат провокирани по всякакъв начин протестите, за да се предизвика кръв и ексцесии.Самият Бойко Борисов неадекватно избърза и веднага бе тиражиран, че иска от президента Плевнелиев да свика консултативен съвет по Национална сигурност, заради днешните очевадни провокации, които целяха да окървяват протестите.

3

Избори до дупка,докато не се нагласят така нещата,че ГЕРБ и НФСБ(национален фрон за спасение на Бойко) да управляват,ще искаме избори до дупка,пак и пак,нови избори,докато Цецо,И.Ф. и Бойко отново не вземат властта.

2

il_cho

преди 10 години

Това продажно влечуго откъде изпълзя? Стара ти е информацията, райкOFF, отдавна сме под 7 милиона :)!

1

А изборите защо се правят и защо бяха направени,кой гласува на тях?